BMW R 1250 GS Adventure

BMW R 1250 GS Adventure

Den ægte globetrotter

Pris fra 303.900 kr.

Den nye BMW R 1250 GS Adventure

Den ægte globetrotter

Der er altid noget nyt at opdage i verden og med den nye BMW R 1250 GS Adventure kan de mest fjerne destinationer og ubefærdede områder bare komme an. Den nye model er optimeret så du kan komme på eventyr og udforske nye steder, uden at skulle gå på kompromis med komforten. Alle udfordringer føles som en leg på denne maskine. Med en kapacitet til 1254 cc og 100 kW (136 hk) har du perfekt power til at mestre off-road kørsel og de udfordrende terræner.

Ny teknologi er også en del af den opgraderede model, det gælder førerhjælp systemer, belysningsteknologi og yderligere avancerede kørertilstande.

BMW ShiftCam giver dig suverænitet i alle hastighedsintervaller og giver boxermotoren en hidtil uset præstation. Ligegyldigt hvilket eventyr du skal ud på, vil den nye BMW R 1250 GS Adventure være med dig hele vejen!

BMW R 1250 GS Adventure

Eventyret venter.

Din motorcykel. Din stil.

Din motorcykel. Din stil.

Er standardløsninger ikke noget for dig? Takket være de utallige individualiseringsmuligheder, kan du gøre din BMW R 1250 GS Adventure til din egen – også helt ned i de små detaljer. Hvert style kommer med sine egne detaljer.

R 1250 GS Adventure er opdateret med 4 nye flotte farver. Et farveudvlg udvalg der giver dig mulighed for at udtrykke dig. BMW R 1250 GS Adventure kommer som standard i farven ”Ice Grey”. Farverne ”Style Triple Black” og ”Style Rallye”.

R 1250 GS A 40-års jubilæum model

En motorcykel som R 1250 GS Adventure, som har mestret ethvert terræn og enhver vej i 40 år og  skal derfor fejres med maner. I anledningen af 40-års jubilæet kommer R 1250 GS Adventure i den fede farve: ”Edition 40 Years GS”.

 

Komfort hele vejen

Komfort hele vejen

Først asfalt så off-road og retur igen helt uden bekymringer. R 1250 GS Adventure giver dig frihed til at improvisere og nå steder du ikke havde regnet med, helt uden at gå på kompromis. Ergonomien er helt i top uanset om du sidder eller stiller dig op da styret kan justeres op med op til 30 mm. Derudover kan sædehøjden justeres fra 790 mm til 910 mm, så du kommer til at sidde helt optimalt. Sædevarmen sikrer at du og en eventuel medpassager, kommer til at nyde turen fuldt ud også når vejret er lidt køligt.
Op til 7 forskellige køremodes

Op til 7 forskellige køremodes

Hvert terræn kræver sine køremodes. BMW R 1250 GS Adventure fås som standard med 3 forskellige køremodes (ECO, Rain og Road). Men den nye R 1250 GS Adventure fås nu med i alt 7 forskellige køremodes. Udover de 3 standard køremodes, kan du opgradere til yderligere 4 forskellige modes: Dynamic, Dynamic Pro, Enduro og Enduro Pro.
LED lygter der oplyser alle veje

LED lygter der oplyser alle veje

Det muligt at tilkøbe adaptive forlygter så lyset altid følger hvor du drejer og vejene bliver lyst op. Dette giver en øget sikkerhed ved kørsel i mørke for dig men også for dine medtrafikanter. LED-indikator medfølger når du vælger Cruising light som tilvalg. Dette er også med at gøre dig yderligere synlig i mørket og danner i kombination med den brede forlygte en lang stråle med lys.

Hvad er prisen på BMW R 1250 GS Adventure?

Den nye BMW R 1250 GS Adventure fås fra 303.900 med standardudstyr. Derudover er der forskellige udstyrspakker som kan tilkøbes.

Standardudstyret indeholder følgende:

 • ABS pro
 • DTC
 • Køremodes (regn, vej, ECO)
 • TFT-skærm med tilslutning
 • Hill Start Control
 • Sort drivlinje
 • Eger hjul/fælge
 • Håndbeskyttelse
 • LED-blinklys
 • USB-opladningsstik
 • Intelligent nødopkald
 • EU5-godkendelse
 • 5 års garanti
BMW Motorcykel R 1250 GS Adventure 2021

Ekstraudstyr til BMW R 1250 GS Adventure

Ingen rute er for lang, ingen udfordring er for stor. BMW R 1250 GS Adventure er en ægte langdistance Enduromaskine, der altid vil være i sit rette element uanset, hvor i verden den befinder sig.

Vil du gerne køre dine egne veje? Så er R 1250 GS Adventure den helt rigtige for dig. Ekstraudstyret gør at du kan sammensætte maskinen helt præcist så det passer til dit behov. KONFIGURATOR  

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen