BMW S 1000 XR

BMW S 1000 XR

#Neverstopchallenging

Pris fra 287.900 kr.

DEN NYE BMW S 1000 XR

FULD POWER, FULD UDHOLDENHED

BMW S 1000 XR er den ultimative symbiose af langdistancekapacitet og høj ydeevne i en sportscykel. Jagt så mange sving, du vil - du alene bestemmer, hvornår turen slutter. Forbedret på nøgleområder opnår den nu en maksimal effekt på 170 hk og giver dig mere komfort takket være omfattende justeringer. Med S 1000 XR kan du opleve overlegen, sporty køreglæde, selv over længere distancer. Så hvad venter du på? Stil din sult efter adrenalin, og vis alle, hvad du har: #NeverStopChallenging.

UDHOLDEN PÅ LANGDISTANCEN

Rejsen er destinationen

For mere komfort, selv på lange ture: Den optimerede sædegeometri giver mere bevægelsesfrihed under turen takket være en stigning i den anvendelige sædelængde og -bredde. Sædet fås i tre højder og er et rigtigt blikfang. Og bagenden skiller sig også ud med et nyt, friskere look på grund af de luftindtag, der er kendt fra motorsporten.

Adrætte egenskaber møder eksklusivitet

M Carbon-hjulene, som er tilgængelige for første gang og kommer som en del af M-pakken, samt individuelt som ekstraudstyr, sikrer en særlig god håndtering af cyklen ved at reducere rotationsmassen. De er tilladt for to personer med bagage og er også et rigtigt blikfang takket være standard fælgmærkater.

#Neverstopchallenging

Mere kraft til flere kilometer

Takket være forskellige raffinementer er effekten af den nye S 1000 XR øget med 5 hk. Som et resultat opnår den nu en maksimal effekt på 170 hk. Den firecylindrede rækkemotor fortsætter med at imponere som en fremragende kraftkilde til sporty langdistanceture. Derudover opfylder cyklen nu den seneste EU5+ emissionsstandard. Softwaren til gearskifteassistent Pro er blevet udvidet med forskellige funktioner og muliggør dermed blandt andet forbedret lastskiftedæmpning ved gearskift.

BMW S 1000 XR fås i 3 forskellige farver

Hvilke farver fås BMW S 1000 XR i?

Tre farver, én besked

Med lakmulighederne i S 1000 XR giver du et klart visuelt statement. Definerede og præcise understreger farverne cyklens karakter ned til mindste detalje.

Blackstorm metallic 2

Tager vejene med storm. Den mørke Blackstorm metallic 2-lak understreger det dynamiske udseende af S 1000 XR og efterlader et varigt indtryk.

Gravity blue metallic

Spændende og fuld af drive, S 1000 XR Sport i slående Gravity blue metallic tager enhver ny udfordring.

Light white/M Motorsport

En lakkombination, der både er et løfte og en forpligtelse. Det er her, S 1000 XR's arv bedst kommer til udtryk – direkte fra racerbanen og ud på vejen. Eksklusivt i M-pakken.

bmw-s1000xr-blackstorm-metallic-2-xpedit
bmw-s-1000-xr-gravity-blue-metallic-xpedit
bmw-s1000xr-light-white-m-motorsport-xpedit

Attraktivt ydre

Ikke kun teknisk, men også visuelt, har meget ændret sig her. Indsugningskanalen på S 1000 XR skiller sig ud i et nyt design, og næbbet er for første gang malet i den respektive køretøjsfarve. Det nye farveskema og eksklusive tape understreger cyklens markante look. Det forreste sidepanel er også blevet forfinet med sorte årer.

Hvad er prisen på den nye BMW S 1000 XR?

BMW S 1000 XR fås fra 287.900 DDK som standard. Ekstraudstyr og udstyrspakker kan tilkøbes.

Hvilket standardudstyr følger med BMW S 1000 XR?

Som standardudstyr får du bl.a.:

 • ABS Pro
 • Dynamic Damping Control (DDC)
 • Dynamic brake light (DBL)
 • Farvet TFT skærm 6,5"
 • Headlight Pro med adaptiv kurvelys
 • Dynamic Traction Control (DTC)
 • Komfort blinklys
 • Daytime riding light (DRL)
 • USP stik til opladning
 • Nøglefri
 • Justérbar vindskærm
 • Dynamic engine brake control (MSR)
 • Connectivity
 • Intelligent nødopkald
bmws1000xr-pris-udstyr-xpedit
Tilbage til toppen