XPEDIT EVENTKALENDER

_______________________________________________________________________________

 

 

17. MARTS

GPS KURSUS - FULDT BOOKET

XPEDIT ØLGOD - KL.: 17:00 - 20:30

Xpedit tilbyder et 3,5 timers GPS kursus i samarbejde med Tourstart. De mest kendte GPS typer gennemgås, hvor der vil blive demonstreret hvordan en tur kan planlægges og nemt overføres til eks. en Garmin, TomTom eller BMW Navigator og brug af Tourstarts app.

LÆS OM KURSET HER

ÅBENT HUS

2020

ØLGOD 18. APRIL

FARUM 25. APRIL

Kom til Åbent hus hos Xpedit

ONSDAGSTURE HOS XPEDIT FARUM

HIRSEMARKEN 3 - 3520 FARUM

8. & 24. april - 6. maj - 3. & 17. juni - 12. & 26. august - 9. september

Går du med tanken om ny MC, men godt vil prøve en længere tur på din drømme MC, inden du bestemmer dig. Så er her muligheden. Du kan kvit og frit køre med på en af 2020 sæsonens onsdags-ture, som er arrangeret af, og med deltagelse fra, salgspersonalet i Xpedit Farum. Turene anføres af vores fantastiske turguide Karsten Wind og er på ca. 100 km rundt i det Nordsjællandske smukke terræn. Der vil halvvejs være en god pause, hvor vi får mulighed for en kop kaffe, en is, eller noget godt at spise (for egen regning) Vi mødes klokken ca. 16:30 og er klar til at køre fra butikken klokken 17:00. Kom i god tid, så vi har mulighed for at lave køresedler og svare på spørgsmål inden vi triller afsted.

Ønsker du at reservere plads samt en demo mc til turen, så skriv til Rasmus fra Xpedit. Lovgivningen siger at vi ikke må have motorcykler på prøvenummerplader med, så reserver turen i god tid og forhør dig om, hvilke motorcykler vi har til rådighed. Og husk du altid kan komme og prøve vores motorcykler ligeledes på alle årets dage, hvis vejret tillader det :)

For forespørgsel om deltagelse og reservation af motorcykel, kontakt Rasmus på følgende mail eller tlf. Rasmus@bmwmc.dk - 24 24 14 42

onsdagsture hos Xpedit Farum - BMW demo motorcykel

3. MAJ

DEMO-DAG

XPEDIT AALBORG KL. 10:00 - 16:00

Vi glæder os til at invitere dig til DEMO-DAG hos vores Serviceværksted i Nørresundby.

Du kan på dagen bl.a. komme ud og prøvekøre nyhederne F 900 R, F 900 XR samt S 1000 XR - og naturligvis en helt masse andre modeller. Derudover, vil der være (de famøse) pølser på grillen.

Vi ser frem til en dag med god stemning og hyggeligt samvær.

DEMO-DAG, DEMO kørsel, BMW MC, Xpedit Aalborg, BMW Nordjylland

BMW MOTORRAD EVENTS

____________________________________________________________________________________

 

 

 

3 - 5 JULI

2020

BMW MOTORRAD DAYS

Tilbage til toppen