XPEDIT EVENTKALENDER

_______________________________________________________________________________

 

 

ONSDAGSTURE HOS XPEDIT FARUM

HIRSEMARKEN 3 - 3520 FARUM

9. september

Går du med tanken om ny MC, men godt vil prøve en længere tur på din drømme MC, inden du bestemmer dig. Så er her muligheden. Du kan kvit og frit køre med på en af 2020 sæsonens onsdags-ture, som er arrangeret af, og med deltagelse fra, salgspersonalet i Xpedit Farum. Turene anføres af vores fantastiske turguide Karsten Wind og er på ca. 100 km rundt i det Nordsjællandske smukke terræn. Vi mødes klokken ca. 16:30 og er klar til at køre fra butikken klokken 17:00. Kom i god tid, så vi har mulighed for at lave køresedler og svare på spørgsmål inden vi triller afsted.

Vores sidste onsdagstur d. 9/9 bliver en lidt kortere tur, men afsluttes med lidt grill hygge og et tak for de dejlige ture det er blevet til i 2020.

Ønsker du at reservere plads samt en demo mc til turen, så skriv til Rasmus fra Xpedit. Lovgivningen siger at vi ikke må have motorcykler på prøvenummerplader med, så reserver turen i god tid og forhør dig om, hvilke motorcykler vi har til rådighed. Og husk du altid kan komme og prøve vores motorcykler ligeledes på alle årets dage, hvis vejret tillader det 

For forespørgsel om deltagelse og reservation af motorcykel, kontakt Rasmus på følgende mail eller tlf. Rasmus@bmwmc.dk - 24 24 14 42

TORSDAGSTURE HOS XPEDIT ØLGOD

Der er ikke noget så afstressende og befriende som en motorcykeltur. Men ved du ikke helt, hvor du skal køre hen eller står og mangler en køremakker, kan du nu komme med på vores torsdagsture. Xpedit Ølgod arrangerer nu Dagmartærte tur HVER Torsdag kl 17.15, hvis vejret tillader det. ALLE er velkomne, uanset mc mærke.

Vi mødes fra kl. 16:00, hvor der i loungen vil være Dagmartærte og kaffe. Der er ingen tilmelding, så man møder bare op. TANKET. Vi kører en aftentur på omkring 100-150 km og holder pause undervejs, så vi kan komme ind og få aftensmad (på egen regning)

BEMÆRK: Vi kører KUN, hvis vejret tillader det og vi aflyser turen, hvis det regner eller i tilfælde af sygdom. Så hold godt øje på vores Facebook side. I skal nødig køre forgæves.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Bjarne Bøgh på 40 42 73 39 - bjarne@bmwmc.dk

Motorcykeltur - Xpedit

GPS KURSUS HOS XPEDIT FARUM

HIRSEMARKEN 3 - 3520 FARUM

21. oktober 2020

Xpedit Farum og Tourstart inviterer til et 3,5 timers kursus, hvor du får en grundig gennemgang af Tourstart og de forskellige funktioner, således at du bliver fortrolig med at planlægge ture og overføre dem til en gps. Vi gennemgår de mest kendte GPS typer, hvor der vil blive demonstreret, hvordan en tur kan planlægges og nemt overføres til f.eks. en GarminTomTom eller BMW Navigator og brug af Tourstarts app

Deltagerne lærer blandt andet følgende: 

Planlægge og oprette en mc tur. Overføre mc turen til en gps. Blive fortrolig med betjeningen af gps’en. Lave en tur til deling med andre motorcyklister, så de kan hente turoplysninger og GPSdata

Alle deltagerne bliver hjulpet med de spørgsmål, der opstår undervejs.

Kursus program

 • 17:00 - Vi mødes
 • 17:15 - GPS kursus starter
  • Introduktion til Tourstart
  • Introduktion til Tourstart smartphone apps
  • Demonstration af funktioner
 • 18:00 - spisepause
 • 18:30 - Der arbejdes med at lave en MC tur
  • Ruteplanlægning
  • Overføre ruten til en GPS
  • Finde ruten på GPS'en og gøre klar til at køre turen
 • 20:30 - Afslutning 

Før gps kursus 
Det anbefales, at hver deltager har oprettet en profil på www.tourstart.org inden kurset starter. 
Hver deltager bør medbringe følgende:
Computer og mus - Strømforsyning og forlængerledning - GPS - USB kabel

Tidspunkt: kl. 17:00 - 20:30
Pris: Prisen for hver deltager er 200,- som indeholder 2 måneders PRO medlemskab
Forplejning: Xpedit Farum er vært med sandwich & kaffe
Sted: Hirsemarken 3, 3520 Farum

Tilmelding 
Kontakt Henrik Jensen på hej@tourstart.org. Når han har bekræftet, at der er en ledig plads til dig, bedes du overføre 200,- til ham via MobilePay 2098 3920 senest den 1. oktober 2020. Når du har overført via MobilePay, sender du igen Henrik en mail på:hej@tourstart.org og meddeler, at pengene er overført - og han sender dig derefter en bekræftelse på din kursusdeltagelse. 
Man er først tilmeldt, når pengene er betalt.

OBS! Der er plads til max. 22 deltagere.

Motorcykel GPS kursus hos Xpedit Farum
Tilbage til toppen