XPEDIT EVENTKALENDER

_______________________________________________________________________________

 

 

ÅBENT HUS

2020

Det er en svær tid for os alle og hos Xpedit, tager vi risikoen for spredning af Coronavirus alvorlig. Vi skal stå sammen for at bekæmpe virussen, og vi må derfor aflyse vores Åbent Hus arrangementer.

Vi finder nye datoer senere på året.

Kom til Åbent hus hos Xpedit

ONSDAGSTURE HOS XPEDIT FARUM

HIRSEMARKEN 3 - 3520 FARUM

8. & 22. april - 6. maj - 3. & 17. juni - 12. & 26. august - 9. september

Går du med tanken om ny MC, men godt vil prøve en længere tur på din drømme MC, inden du bestemmer dig. Så er her muligheden. Du kan kvit og frit køre med på en af 2020 sæsonens onsdags-ture, som er arrangeret af, og med deltagelse fra, salgspersonalet i Xpedit Farum. Turene anføres af vores fantastiske turguide Karsten Wind og er på ca. 100 km rundt i det Nordsjællandske smukke terræn. Der vil halvvejs være en god pause, hvor vi får mulighed for en kop kaffe, en is, eller noget godt at spise (for egen regning) Vi mødes klokken ca. 16:30 og er klar til at køre fra butikken klokken 17:00. Kom i god tid, så vi har mulighed for at lave køresedler og svare på spørgsmål inden vi triller afsted.

Ønsker du at reservere plads samt en demo mc til turen, så skriv til Rasmus fra Xpedit. Lovgivningen siger at vi ikke må have motorcykler på prøvenummerplader med, så reserver turen i god tid og forhør dig om, hvilke motorcykler vi har til rådighed. Og husk du altid kan komme og prøve vores motorcykler ligeledes på alle årets dage, hvis vejret tillader det :)

For forespørgsel om deltagelse og reservation af motorcykel, kontakt Rasmus på følgende mail eller tlf. Rasmus@bmwmc.dk - 24 24 14 42

BMW MOTORRAD EVENTS

____________________________________________________________________________________

 

 

 

3 - 5 JULI

2020

BMW MOTORRAD DAYS

Tilbage til toppen