XPEDIT EVENTKALENDER

_______________________________________________________________________________

 

 

ONSDAGSTURE HOS XPEDIT FARUM

HIRSEMARKEN 3 - 3520 FARUM

12. & 26. august - 9. september

Går du med tanken om ny MC, men godt vil prøve en længere tur på din drømme MC, inden du bestemmer dig. Så er her muligheden. Du kan kvit og frit køre med på en af 2020 sæsonens onsdags-ture, som er arrangeret af, og med deltagelse fra, salgspersonalet i Xpedit Farum. Turene anføres af vores fantastiske turguide Karsten Wind og er på ca. 100 km rundt i det Nordsjællandske smukke terræn. Vi mødes klokken ca. 16:30 og er klar til at køre fra butikken klokken 17:00. Kom i god tid, så vi har mulighed for at lave køresedler og svare på spørgsmål inden vi triller afsted.


Ønsker du at reservere plads samt en demo mc til turen, så skriv til Rasmus fra Xpedit. Lovgivningen siger at vi ikke må have motorcykler på prøvenummerplader med, så reserver turen i god tid og forhør dig om, hvilke motorcykler vi har til rådighed. Og husk du altid kan komme og prøve vores motorcykler ligeledes på alle årets dage, hvis vejret tillader det 

For forespørgsel om deltagelse og reservation af motorcykel, kontakt Rasmus på følgende mail eller tlf. Rasmus@bmwmc.dk - 24 24 14 42

TORSDAGSTURE HOS XPEDIT ØLGOD

Der er ikke noget så afstressende og befriende som en motorcykeltur. Men ved du ikke helt, hvor du skal køre hen eller står og mangler en køremakker, kan du nu komme med på vores torsdagsture. Xpedit Ølgod arrangerer nu Dagmartærte tur HVER Torsdag kl 17.15, hvis vejret tillader det. ALLE er velkomne, uanset mc mærke.

Vi mødes fra kl. 16:00, hvor der i loungen vil være Dagmartærte og kaffe. Der er ingen tilmelding, så man møder bare op. TANKET. Vi kører en aftentur på omkring 100-150 km og holder pause undervejs, så vi kan komme ind og få aftensmad (på egen regning)

BEMÆRK: Vi kører KUN, hvis vejret tillader det og vi aflyser turen, hvis det regner eller i tilfælde af sygdom. Så hold godt øje på vores Facebook side. I skal nødig køre forgæves.

Grundet sommerferie, bliver Torsdagsturen ikke afholdt i uge 30, 31 & 32.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Bjarne Bøgh på 40 42 73 39 - bjarne@bmwmc.dk

Motorcykeltur - Xpedit

BMW MOTORRAD EVENTS

____________________________________________________________________________________

 

 

 

3 - 5 JULI

2020

BMW MOTORRAD DAYS

Tilbage til toppen