BMW M 1000 R

BMW M 1000 R

Livet i overhalingsbanen

Pris fra 341.200 kr.

BMW M 1000 R

Livet i overhalingsbanen

Presser dig til det yderste: M 1000 R. Kort sagt, M R. Superbike møder dynamisk roadster. Dens arv stammer fra M-racing-udviklere og racerbanen. Fantastiske 210 hk med en tophastighed på 280 km/t, og du har kontrollen – på landeveje eller racerbanen. Cyklen er meget tilgivende, men den vil aldrig tilgive dig for ikke at køre på den. Maksimal ydeevne er et must. Dit mål: overgå de andre og dominere vejen. M-farver signalerer tydeligt dette. Gå ikke glip af lyden fra den firecylindrede MR-motor. Kan du høre den kalder på dig? Start motoren! #NeverStopChallenging

ET STREJF AF VANVID

M perfektion: winglets

Perfektion er i detaljerne. M winglets genererer aerodynamisk downforce for at forhindre de lavtflyvende i at lette. Ved en hastighed på 220 km/t øger de forhjulsbelastningen med 11 kg. Din fordel: maksimal kørestabilitet, en lavere tendens til, at forhjulet løfter sig fra vejbanen samt mulighed for at bremse senere og accelerere tidligere i sving.

M oplevelse: elektronikken

Fuldstændig M-oplevelse: 6,5-tommer TFT-skærmen byder dig velkommen til den eksklusive kreds af højtydende kørere med M-start-animation. En af fire skærmvarianter vises automatisk efter opstart takket være hukommelsesfunktionen. Optimeret til racerbanen i ægte M-stil: Som en del af den nye blinkende gearskifteindikator blinker hele omdrejningstælleren, når den indstillede hastighed er nået.

M dominans: motor

Superbike-motor perfekt til en hyper-roadster: Den firecylindrede motor fra RR med BMW ShiftCam-teknologi kaster dig fra 0 til 100 km/t på 3,2 sekunder. Med en maksimal motorhastighed på 14.600 o/min er MR klart vores mest kraftfulde roadster. Fra 10.000 o/min kan du følgelig mærke mere moment og acceleration. Med hensyn til gearforholdet har MR mere at tilbyde sammenlignet med RR: 47 i stedet for 46 tænder i det sekundære gearforhold og et kortere gearforhold i 4., 5. og 6. gear – til præstationsorienteret kørsel på landeveje. Shift Assistant Pro muliggør hurtige op- og nedgearinger. Cyklens rige lyd, der stammer fra titanium-baglyddæmperen, understreger dette på imponerende vis.

M køreerfaring: chassis

Klar feedback og betagende målnøjagtighed: chassiset med standard DDC samt fuldt justerbare affjedringselementer, justerbar styredæmper og fræset styrklemme. For MR blev den modificeret fra RR-opsætningen for at matche kravene til en dynamisk roadster. Ny ergonomi og nyt styr sikrer en siddeposition, der er fokuseret på forhjulet.

M intelligens: assistenter

I stedet for doping: høje præstationsniveauer takket være avancerede assistenter. Tre acceleratoregenskaber, knyttet til Rain, Road, Dynamic, Race og Race Pro-køretilstandene, leverer optimale responsegenskaber. DTC sikrer maksimal sikkerhed og køredynamik afhængigt af køretilstanden, og Brake Slide Assist hjælper dig med at bremse, når du kører i sving.

Født i M town

Hvid eller sort: ingen grå områder her. Men uanset om du vælger M R eller MR med M Competition-pakken, vælger du altid en ægte M – der kan genkendes på de eksklusive farver med asymmetrisk farvedesign foran.

Lys hvid/M Motorsport
Lyseblå, mørkeblå, rød: bruges her i høj kontrast til den lyse hvide. Traditionel og alligevel progressiv. Let og alligevel aggressiv. Smedede aluminiumsfælge runder det udadvendte udseende af.

Blackstorm metallic/M Motorsport
M R med M Competition-pakken repræsenterer ren kraft og dynamik. Kraftens farver: Blackstorm metallic kombineret med M-farverne. Et væld af pakkeindhold gør det fantastiske udseende perfekt.

M udsagn: design

Dominant foran, aggressiv bagtil: MR når det er bedst. Sæt dig på M-sædet i den perfekte højde, og ræk ud efter det udvidede rørformede styr med laseringraveret "BMW M 1000 R"-skrift. Du stirrer ind i spejlene. Lyd tændt, lys tændt: M-logoet vises i LED-forlygten. Du ved, at vejen er din.

M Competition-pakke af høj kvalitet

Det bliver ikke bedre end dette. Eksklusive M Carbon dele, såsom baghjulsdæksel og kædeskærm, forhjulsdæksel, tanklister, airbox-dæksel med tape, vindafvisere, tandhjulsdæksel, aktiveringskode til M GPS-Laptrigger, M passagerpakke og en fræset M forreste fodstøttesystem viser, at denne cykel ikke vil blive slået. Og intet stopper det: takket være M Carbon hjul, der reducerer vægten med 1,6 kg.

M tilpasning: valgfrit tilbehør

Mere racerbane, mere sikkerhed, mere design – mere dig. Ud over M Competition-pakken er der en række ekstraudstyr, såsom M-passagersædet eller Sport-vindskærmen samt M Performance dele, såsom M-motorbeskytteren og det 6-vejs justerbare M-fodstøttesystem, tilgængelig til din M R

Tilbage til toppen