BMW F 900 GS

BMW F 900 GS

Venter på en udfordring

Pris fra 203.000 kr.

BMW F 900 GS

Det er her, det begynder. Dit næste eventyr, der tager dig derhen, hvor næsten ingen andre tager hen ... undtagen dig og din GS. Over sten og grus, gennem vind og vand, ind i dybe grøfter og over de højeste bakker. Glæde i dit hjerte, sand i tænderne, adrenalin i blodet – helt i dit element og i #SpiritOfGS flowet.

Vi byggede F 900 GS til netop sådanne oplevelser. Motoren, karrosseriet – vi har optimeret alt for at opnå en cykel med maksimal kraft, men med en let vægt. Og her er den: din perfekte Enduro.

HØJDEPUNKTER FRA BMW F 900 GS

Som bygget til dig

Den ergonomiske trekant på F 900 GS er optimeret til off-road brug: højere styr, lavere fodstøtter. Fodbremsegrebet er også højere og dermed lettere at nå, blandt andet på grund af den lavere hviler. Den sammenklappelige fodplade giver også optimal tilgængelighed. De justerbare gearskiftehåndtag giver dig mulighed for at indtage den perfekte position. Uanset om du kører med støvler til gaden eller terræn, stående eller siddende. Det har aldrig været mere behageligt at forlade din komfortzone.

Godt udstyret til ethvert terræn

Karrosseriet på F 900 GS er blevet opgraderet ikke kun visuelt og teknisk, men også med hensyn til komfort og sikkerhed. Håndbeskytterne giver mere sikkerhed. De er som standard lavet af plast og tilbyder øget vind- og vejrbeskyttelse. Enduro-håndbeskytterne med metalbeslag giver også ekstra beskyttelse, især for handlingsorienterede ryttere af F 900 GS Trophy. Med den valgfri forberedelse til navigationsenheder kan du montere en BMW navigationsenhed eller andre enheder, såsom et actionkamera på motorcyklen.

Destinationen altid i sigte

ConnectedRide Navigator viser dig tydeligt alt, hvad du behøver at vide på vejen. Ud over vigtige køretøjsoplysninger giver den dig aktuelle trafikoplysninger, og takket være regelmæssige kortopdateringer kan du være sikker på altid at nå dine destinationer. Dens robuste hardware kan klare næsten alt. Og med BMW Motorrad Connected-appen kan du også integrere dit smartphoneindhold.

» SULTEN EFTER MERE EVENTYR «

Mindre vægt, mere selvtillid

F 900 GS er forbløffende let. Du vil bemærke, at den kun vejer 219 kg*, især når du sparker sand op på terræn, pløjer gennem grus eller klatrer i bjerge. Nye dele som plastiktanken, batteriet, bagenden og Akrapovič bagpotte sikrer blandt andet den lave vægt. Den forholdsvis lave vægt viser sig i overlegen håndtering og høj ydeevne.

*(ved DIN køreklar vægt)

Opnå alt med det rigtige "drive"

Uanset om du er til lige asfalt eller ujævnt terræn: parallel-twin-motoren på F 900 GS leverer maksimal køreglæde på enhver overflade. Den to-cylindrede rækkemotor giver mere topeffekt med en forbedret momentkurve. Med sin optimerede effektkurve når F 900 GS en maksimal effekt på 77 kW (105 hk) ved 8.500 o/min. Den brede momentkurve byder på op til 93 Nm ved 6.750 o/min.

» EN HELT NY CYKEL, DER DEMONSTRATIVT BÆRER GS-DNA «

Karakterstærk og selvsikker

Selv designet af GS viser: her kommer nogen, der ikke lader forhindringer stoppe dem. De tre forskellige farvemuligheder med et udtryksfuldt design giver hver F 900 GS sin egen personlighed.

Hvilken passer til dig?

Blackstorm metallisk
Et kraftcenter, der udstråler ren styrke. Sædet: sort. Bagrammen: sort. Kåberne Blackstorm metallic med bånd i rødt.

Passion
Iøjnefaldende i ethvert terræn: Kåber i São Paulo gul med bånd i rødt. Det sorte sæde sidder på bagstellet i rødt.

GS Trophy
Eventyrlystne og ultrasportslige: Kåber i lys hvid med blå/røde bånd. Bagrammen i hvid og de gyldne hjulfælge skaber kontraster.

Nyt og alligevel velkendt: Kropssproget siger alt

F 900 GS er klar til at bryde ny vej, helt ned til mindste detalje. Dens krop har en ultrasporty form. Tankbeklædningen inklusive kølerkappe ser meget slank ud. Rammebeklædningen skaber god kontakt med køretøjet, især når man kører oprejst. Standard-vindskærmen er den optimale størrelse til Enduro-brug. Det lille, karakteristiske GS næb viser modigt vejen mod din næste udfordring. GS-logoet siger, at du kører i spidsen for flokken.

Let og slank: bagenden og tanken

En milepæl ikke kun med hensyn til vægtoptimering, men også for køretøjets design er den lette plastiktank. Den vejer 62% mindre end en ståltank, men rummer alligevel hele 14,5 liter – nok brændstof til dine eventyr. Bagenden er helt slank, og GS er derfor blevet let. Du kan nemt montere bløde tasker, rygsække eller aluminiumtasker her.

DEN IDEELLE KOMPLETTE PAKKE

ENDURO PRO PAKKEN:
Enduro Pro pakken er den perfekte opgradering til dem, der foretrækker terrænkørsel frem for asfaltkørsel. Den indeholder sort styr med styrforhøjere lavet af aluminiumssmedning. Det gør styret yderligere 24 millimeter højere end standardstyret. Med i pakken er også sportsundervognen, med 45 mm, fuldt justerbar gylden Showa-gaffel og fuldt justerbar Sachs affjedringsben med ekspansionsbeholder. Den robuste M Endurance-kæde runder pakken af.

DYNAMIC PAKKEN:
Dynamikpakken, inklusive køretilstande Pro og gearskifteassistent Pro, tilbyder forbedret sikkerhed og atletisk manøvredygtighed. Du vælger den køretilstand, der passer til situationen – "Rain" for vådt og "Road" for tørre overfladeforhold. Med "Dynamic" får du max ud af din F 900 GS på asfalten. "Enduro" sætter din cykel perfekt op til offroad-ruter. Gearskiftassistenten Pro giver dig endnu mere kontrol i uventede situationer.

Alt er, som du ønsker det

Du har sikkert allerede meget klare ideer om din cykel. Hvordan skal F 900 GS se ud, så den passer perfekt til dig og dine ideer? Tag et kig på vores forslag og lad dig inspirere.

Tilbage til toppen