BMW F 900 XR

BMW F 900 XR

Højere, hurtigere, længere

Pris fra 164.500 kr.

BMW F 900 XR

XR står for den kompromisløse kombination af atletik og langdistancepræstation: Adrenalin i dagevis, kurve for kurve. På den nye F 900 XR kan du fortsætte med at jage disse kurver uden at stoppe – kilometer for kilometer. Selv dets spændende design lover ren ydeevne. Med den oprejste afslappede siddestilling og vindskærmen er der kun én person der bestemmer, hvornår din tur er slut – og det er dig.

Takket være det fulde sortiment af udstyr er du lige så godt rustet til sport og rejser, som du er til byen. F 900 XR er cyklen, der matcher dig og din sporty attitude. #NeverStopChallenging

BMW F 900 XR

HØJERE. HURTIGERE. LÆNGERE.

Klart kropssprog – den umiskendelige XR

Motivationen af F 900 XR kan ses ved allerførste øjekast. De markante LED-lysledere i den nyudviklede forlygte understreger F 900 XR's dominerende karakter – en følelse, som du kender bedst. Beklædningen bygger videre på denne dynamiske spænding. Præcise kanter definerer dens aggressive design. Den slanke og visuelt korte hale fremkalder denne langdistance-artists atletiske energi.

Hvilke farver fås BMW F 900 XR i?

Udtryksfulde farver
Alle tre designs fremhæver de præcist indstillede perler og definerede overflader på F 900 XR. Alle varianter har også én ting til fælles: Fuldstændig fremdrift.

Sport
Spændende og fuld af drive, F 900 XR Sport i slående Racing blue metallic 2 påtager sig enhver ny udfordring.

Triple Black
Fuldstændig køreglæde og altid jagt efter næste sving: Sort storm metallisk lak understreger denne kraftfulde egenskab ved F 900 XR.

Light white
Puristisk, beslutsom, cool: BMW F 900 XR med lak i lyse hvide og sorte fælge trækker på magisk vis folks blik.

Sport

Triple Black

Light white

Opretstående og afslappet

Når dagen slutter har du lagt det helt rigtige antal kilometer ind på kilometertælleren og kroppen har en tak at sende til ergonomien i F 900 XR. Den er fuldstændig designet til sporty langdistancepræstationer. Indtag kurve efter kurve bag dens beskyttende frontbeklædning.

Maksimal variation er reglen her, med sædehøjder fra 775 til 870 mm, samt et fuldt justerbart håndtag og den fleksible to-niveaus forrude. Den optimale placering af fodstøtten og sædet gør det muligt for din passager at være med i passionen for hver kilometer.

 

Din hvilepuls: 92 Nm

Du tager hver kurve roligt og sikkert. Den ene efter den anden, igen og igen. Bare typisk #NeverStopChallenging.

Den højtydende tocylindrede rækkemotor i F 900 XR leverer 87 Nm mellem 4.500 og 8.500 o/min. Den valgfrie Dynamic ESA leverer optimal affjedringskomfort og meget stabil håndtering. De, der presser sig frem på denne måde, efterlader de andre.

 

XR fra begyndelsen: A2-varianten af F 900 XR

Er det dér, du er lige nu? Det er ingen grund til at opgive intuitiv håndtering og lange afstande: Den tilgængelige 95 hk-variant af F 900 XR kan drosles, så du kan køre med et A2-kørekort.

Hvad er prisen på BMW F 900 XR

BMW F 900 XR fås fra 164.500 kr. og kommer med en masse standardudstyr. Ekstraudstyr og udstyrspakker kan tilkøbes.

Visionær – bogstaveligt talt

F 900 XR sætter standarder, når det kommer til belysning. Den har et adaptivt kurvelys – tilgængelig for første gang i mellemsegmentet. Placeret i de nyudviklede markante LED-forlygter giver den perfekt belysning til hjørner i en 7° vinkel: et indlysende plus, når du kører om natten eller under dårlige lysforhold.

 

Systematisk sikkerhed

Adskillige andre innovationer sikrer en behagelig og afslappet tur. Dynamic Brake Control (DBC) og Engine Braking Control (EBC) giver mere sikkerhed ved nødbremsning, når du slipper gassen hurtigt samt pludselige nedgearinger.

Tilbage til toppen