BMW R 12

BMW R 12

Cruise som du er

Pris fra 189.500 kr.

BMW R 12

Cruise som du er

Du behøver ikke drømme om Californien. Denne afslappede cruiser bringer denne unikke nonchalance lige til dit dørtrin. Dens lave sædehøjde inviterer dig til at hoppe på med det samme. Som en helt igennem afslappet roadsurfer vil du måske give dine ører noget passende musik at lytte til. Og så: roadtrippin' mod en endeløs sommer. Alternativt kan du bare lytte til lyden af boksermotoren og lade dens drivsystem rulle dig gennem metropoler eller rocke rundt på snoede landeveje. Nyd denne unikke #Soulfuel-følelse – livet er nemt på R 12.

Afslappet i stedet for hurtigt fremad

R 12 er indbegrebet af en afslappet livsstil. Dresscode: smart casual. Stil: klassisk. Ikoniske designfunktioner, som det runde instrument, gør det umiskendeligt. Det mindeværdige design er primært defineret af tanken, sædet, airbox-dækslet og for- og bagskærmene.

Black storm metallisk
Mal den Blackstorm metallisk. Den generøse brug af sort understreger den seje cruiser-silhuet.

Aventurin red metallic
Vintage understreget: Aventurin-rød metallak på for- og baghjulsdækslerne og på tanken giver R 12 et endnu mere klassisk look.

Option 719 Thorium
Gyldne syninger på sædet, gyldne styr, Avus sølv metallic farve og fræsede dele i massevis – med dette udstyr er det kærlighed ved første blik.

Black storm metallic
Aventurin red metallic
Option 719 Thorium

Det, du ser, er det, du føler

Se bare ... den står der; som et løfte. Hver rejse på den vil føles sådan: enkel, smuk, afslappet. Den klassiske cruiser-flyline, der skråner ned mod bagenden, er dannet af solosædet i forbindelse med det store baghjulsdæksel. Den dråbeformede ståltank, der er modelleret efter de tidligere brødristertanke, blander sig harmonisk. Bagsektionen ser kompakt og koordineret ud takket være de funktionsintegrerede blinklygter med integreret baglys. 19" forhjul og 16" baghjul runder det flade, tilbagelænede udseende af.

»Den afslappede cruiser fra BMW Motorrad
  inviterer dig ud på en tur«

Tilpas den!

Grundlaget for individuelle ideer er rygradskonceptet. Den klassiske rørformede rumramme, det flade fjederben og den nye airbox giver maksimal frihed i designet af tanksædeområdet. Med dele som f.eks. trækstangsstyret eller den tilpassede bagendebeklædning kan du give din R 12 en slående bobber-stil på ingen tid.

Rock'n'roll på vejen

Med det legendariske drev og køretilstandene ROLL og ROCK kan du skifte fra seriøst tilbagelænet til dynamisk, når du har lyst. Denne boxermotor, der er optimeret til den tilpassede cruiser, leverer et rigt drejningsmoment og fin acceleration på vejen ved lave omdrejninger. ROLL-køretilstanden er optimeret til en afbalanceret cruiser-følelse. ROCK-køretilstanden giver dig lyst til at jage sving dynamisk med optimal stabilitet. Som et særligt højdepunkt bevæger R 12 sig lidt mere rocket i tomgang.

Tilbage til toppen