BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT

Fuld af indtryk

Pris fra 358.300 kr.

BMW K 1600 GT

Førsteklassens sixpack

Din tur er helt perfekt, hvis du allerede har glemt alt, hvad passerede efter det første hjørne. Du befinder dig i nuet, og det er BMW K 1600 GT i høj grad med til at sørge for. Følelsen af et uimodståeligt drive, som svarer på din mindste kommando. Med andre ord: Når du har alt, hvad du har brug for, men du stadig får mere: mere komfort, mere ydeevne.

Den legendariske sekscylindrede K 1600 GT driver dig nu fremad med endnu mere fokus. I overensstemmelse hermed er det nye cockpit blevet fuldt tilpasset dine behov. Til en uovertruffen forestillingsturné, når du er ude og rejse med ligesindede. #RideAndShare.

 

BMW K 1600 GT

Førsteklassens sixpack

Hvilke farver fås BMW K 1600 GT i?

K 1600 GT- ryttere har én ting til fælles: de er vilde med dynamik og rejser på højeste niveau. Men når det kommer til at vælge en farve, så stopper lighederne, BMW K 1600 GT fås i et udvalg, så der er noget til din stil.


K 1600 GT kommer i 3 forskellige farver:

Style Sport

Hvor meget dynamik kan luksusrejser indeholde? Style Sport demonstrerer dette på imponerende vis med en triade bestående af lys hvid/racing blå metallic/racing rød karrosserifarve og highlights, herunder den gyldne bremsekaliber foran og den kontrasterende lak i lys hvid på forhjulsdækslet.

Black storm metallic

Hvor meget farve kræver komfort, dynamik og luksus? Basisvarianten af K 1600 GT i Sort Storm Metallic har et ligetil svar på dette spørgsmål: fra ende til anden! Black Storm Metallic giver dig et enkelt men stilet udtryk.

Option 719 Mineral hvid metallic med striber

Hvordan udtrykker man bedst luksus, komfort og elegance? Svaret er BMW K 1600 GT i Option 719 Mineralhvid metallic med striber.  

bmw-k-1600-gt-farve-style-sport-xpedit
bmw-k-1600-gt-farve-black-storm-metallic-xpedit
bmw-k-1600-gt-farve-option-719-mineral-white-xpedit
bmw-k-1600-gt-med-passager-xpedit-2022-modeller

Højdepunkterne ved BMW K 1600 GT

Fra ydeevne til komfort og betjening er K 1600 GT gearet til din rejseoplevelse, helt ned til mindste detalje. Du kan endda nærme dig ture i mørke mere dynamisk end nogensinde før. Gør nat til dag med fuld LED-forlygte. Og den adaptive forlygte tilføjer køreglæde og sikkerhed, da den næsten fuldt ud lyser hjørner op. Uanset hvor du skal hen, er det allerede badet i lys. Det valgfrie lydsystem 2.0 imponerer også med fremragende interaktion og signalkvalitet og leverer den perfekte lyd til solopgang efter at have været på farten hele natten.

Mere luksus og sikkerhed

Takket være omfattende ekstraudstyr og originalt BMW Motorrad tilbehør, kan du nu skræddersy din cykel endnu mere, så det passer til dig og dine ture. Vi tilbyder også Komfortpakken og Touringpakken fra fabrikken: For eksempel tilbyder Komfortpakken Gearshift assistent Pro, som giver dig mulighed for at skifte gear uden at skulle betjene koblingen. Takket være audiosystem 2.0 og LED-tillægsforlygten byder Touringpakken på både højdepunkter som kan høres og ses. Og det siger sig selv, at sidstnævnte især gælder for Option 719 sædet og Option 719 smedede hjul som ekstraudstyr.

Perfekt forberedt

Du har aldrig rejst sådan her: I fuldskærmstilstand giver det 10,25" TFT-farvedisplay med tilslutning dig mulighed for virtuelt at fordybe dig i kortene. Perfekt læsbarhed og klar menu navigation giver fuldt overblik over turen forude. Takket være smartphone-baseret navigation er betjeningen lige så let, som det du er vant til i din hverdag: igen, det er det, vi kalder perfekt design, i kombination med brugervenlighed og absolut overlegne egenskaber. Kendskab, der allerede afspejles i K 1600 GTs dynamiske, atletiske fremtoning.

bmw-k1600gt-xpedit
bmw-k1600gt-pris-udstyr-xpedit

Hvad er prisen på den nye BMW K 1600 GT?

Den nye K 1600GT fås fra 358.300

Hvilket standardudstyr følger med BMW K 1600 GT?

 • ABS Pro
 • Dynamic Traction Control
 • Dynamic ESA
 • Dæktrykskontrol
 • Dynamisk bremselys
 • Farvet 10,25" TFT-skærm
 • Varmegreb
 • Sædevarme
 • Adaptiv forlygte
 • LED-for- og baglygte
 • DRL
 • Tilslutningsmuligheder
 • Fartpilot
 • Bakgear
 • Intelligent nødopkald
 • Teletjenester
 • 5 års garanti

Medrivende sekscylindret rækkemotor

Cruising eller racerløb langs landskabet? Du bestemmer, alt det kræver er et lille vrid i håndleddet på K 1600 GT. Den fornyede motorkontrolenhed i den legendariske sekscylindrede motor giver endnu mere intensitet på alle områder. Det betyder, at du nu kan frigøre kraften og momentet endnu kraftigere. Motorcyklen udvikler nu den nominelle effekt på 160 hk 1.000 o/min tidligere ved 6.750 o/min. Motormodstandsmomentkontrol (dynamisk motorbremsekontrol) og Dynamic ESA sikrer stabilitet, sikkerhed og er perfekt tilpasset de nu endnu mere følelsesmæssigt designede køretilstande: til intensiv præstationsrejse.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Medrivende sekscylindret rækkemotor
Tilbage til toppen