BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT

Førsteklassens sixpack

Pris fra 336.900 kr.

BMW K 1600 GT

Førsteklassens sixpack

At rejse, være på farten, suge indtryk til sig og opleve en masse gennem afstressende, dynamisk kørsel: Sådan ser verden ud fra sædet på den nye K 1600 GT, fordi den nu giver dig endnu mere dynamik og touringkomfort. Dens 6-cylindrede rækkemotor er fra dag 1 blevet betragtet som et ikon blandt motorcykelmotorer med sin jævne kraftleverance, store overskud og silkebløde gang. Læg dertil den fuldendte vind- og vejrbeskyttelse og maskinens øvrige udstyr og behageligheder, så får du lyst til at pakke og komme af sted med det samme. Med K 1600 GT får du godt nok en masse oplevelser og indtryk, men du gør også selv indtryk på dine omgivelser – uanset om du står stille eller er på farten.

BMW K 1600 GT

Førsteklassens sixpack

Dynamik og Design

Dynamik og Design

Dynamik og komfort. Disse K 1600 GT karakteristika ses tydeligt i designet. Forenden med Duolever-affjedring og adaptiv xenon-forlygte fører an for den mægtige 6-cylindrede rækkemotor i et stabilt og lækkert forarbejdet stel, så maskinens highend kvalitet bliver tydelig for enhver.

Fronten og sidernes skarpe linier sikrer et strømlinet, sporty look, og 6- i-2 udstødningssystemet afslører potentialet – både visuelt og akustisk. K 1600 GT’s luksuriøse udstråling fuldendes af flere mulige topklasse lakeringer: Fra den diskrete og eksklusive til den sportsbetonet dynamiske. Du vælger selv, hvad der passer dig bedst.

BMW K 1600 GT

Teknologien

Teknisk på absolut højeste niveau lader standardudstyret på
K 1600 GT intet tilbage at ønske: ABS Pro sørger - selv under nedlægning - for sikker bremsning, den innovative xenon-forlygte gør nat til dag, og multi-controlleren, der gør det let og overskueligt at navigere i diverse menuer og indstillinger, er blot nogle af de ting, vi kan fremhæve. Nyt som standard er dynamisk ESA. Styreenheden arbejder sammen med sensorer, der hele tiden registrerer affjedringens bevægelser og justerer på millisekunder dæmpningen efter de givne forhold. Det sikrer, at affjedringen til enhver tid er optimalt justeret - også under nedlægning, hvilket indtil nu nærmest har været utænkeligt. Summen af det hele er, at du får konstant stabile køreegenskaber.

Legendarisk: Den 6-cylindrede rækkemotor, der gør enhver tur til en nydelse og en opvisning i silkeblødt, kontrollerbart kraftoverskud. De 160 hk (118 kW) og det maksimale moment på hele 175 Nm trækker uforligneligt og påholdende. Derfor svarer K 1600 GT altid hurtigt og præcist på det mindste vrid af gasrullen, så du altid får den ønskede køredynamik. Det er Spitzenklasse!

BMW k 1600 GT detaljer

Mere luksus og sikkerhed

Det store udvalg af modelspecifikt ekstraudstyr som den adaptive forlygte, Keyless Ride (vores nøglefri betjening) og centrallås med et enkelt knaptryk øger komforten og sikkerheden ved at gøre håndteringen af maskinen samt selve kørslen mere afstressende. En ekstra, helt ny sikkerhedsfunktion i motorcyklernes premiumklasse. Bakassistenten gør det væsentlig lettere at manøvrere og komme ud fra parkeringspladsen, selv når vejen skråner. Med Shift Assistant Pro kan du lade koblingshånden hvile og bare skifte gear uden - komfortabelt og alligevel dynamisk.

Med topboks, tanktaske og touringkufferter (tilvalg) udvides K 1600 GT’s ellers udmærkede bagageplads markant, så du ikke behøver at spare på oppakningen hverken på langfart eller den daglige pendling. K 1600 GT holder hvad den lover i køredynamik og topklasse: Her supplerer dynamik, komfort og udstyr hinanden til fulde og sikrer dig ultimativ kørekomfort og køreglæde i den absolutte luksusklasse.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

BMW K1600GT TOURING MC
Tilbage til toppen