BMW F 900 R

BMW F 900 R

Dynamisk. Progressiv. Intuitiv.

Pris fra 128.700 kr.

Den nye BMW F 900 R 2022 model

Den nye stilrene F 900 R er designet til enhver udfordring og er skabt, specielt til dig, der vil ud og have det sjovt. Du kan nemlig gøre det hele på denne kraftfulde roadster – køre rundt i storbyens mylder, tage på længere ture eller suse derudad på dine snoede yndlingsveje. BMW F 900 R leverer agilitet, praktiske hverdagsfunktioner, dynamik og præstationer i en samlet pakke.

Ren køreglæde er kendetegnet ved F 900 R, men designet i sig selv giver også glæde at se på. Den atletiske MC med den aggressive front udstråler fokus og giver lyst til at angribe vejene.

Med F 900 R er du understøttet hele vejen med sin lysteknologi, tilslutningsmuligheder og den sikkerhed som den kække roadster har at byde på. #NeverStopChallenging

BMW F 900 R

DYNAMISK. PROGRESSIV. INTUITIV.

Hvilke farver fås BMW F 900 R i?

Hvad er din stil? Hver farvevariant fortæller noget om dit valg og om dig. BMW F 900 R kommer i 3 flotte farver, så er valget op til dig.

Sport style

Kombinationen af lys hvid / race blå metallic / race rød er livlig, frisk og markant livlig: den udtrykker nøjagtigt karakteren af en dynamisk Roadster.

Style Exclusive

Style Exclusive med den metalliske lakvariant udtrykker F 900 R's fejlfri demonstration af kraft på en nøjagtig, kølig og rolig måde.

Black Storm Metallic

Mørk og dynamisk: De kontrasterende elementer understreger F 900 R'ens aggressivitet.

bmwf900r-stylesport-xpedit
bmwf900r-styleexclusive-xpedit
bmwf900r-blackstormmetallic-xpedit
bmwf900r-stylesport-2022model-xpedit

Tilpasset din ergonomi

BMW F 900 R kan tilpasses dig, det er vigtigt og nærmest alt afgørende at komforten er i orden når du sætter dig op på din nye motorcykel. Dens seks forskellige sædehøjder, det justerbare håndtag og det tilgængelige høje styr gør det muligt for stort set alle at cyklen kan tilpasses så du er kørende i den ideelle position. Forruden fås også i en høj version, dette giver dig en behagelig beskyttelse imod vinden selv på længere ture. Alle kan finde den F 900 R, der passer bedst til dem. Det er derfor at vi kalder denne maskine for en dynamisk roadster.

 

Adaptiv forlygte på F 900 R

Den adaptive forlygte på F 900 R tændes automatisk i en skrå vinkel på 7°. Separate LED-elementer i hovedlygten sikrer den bedst mulige belysning af kurvens indre, så du både opnår komfort men også sikkerhed hele vejen.

Hvad er prisen på den nye BMW F 900 R?

BMW F 900 R fås fra 128.700 kr som standard. Ekstraudstyr og udstyrspakker kan tilkøbes.

Hvilket standardudstyr følger med BMW F 900 R?

Som standard følger der en masse fedt udstyr med til BMW F 900 R. Ønsker du yderligere udstyr kan vi tilbyde forskellige fordelagtige udstyrspakker.

Standardudstyret til F 900 R indeholder bl.a. følgende:

 • 6,5'' TFT farve skærm med tilslutningsmuligheder
 • On board computer PRO
 • ABS
 • ASC (Automatic Stability Control / Antispin))
 • Køremodes Rain/Road
 • LED forlygter (low / high beam)
 • LED blinklys
 • LED baglys
 • Dynamic brake light
 • Varme i håndtag
 • Intelligent emergency call
bmwf900r-pris-udstyr-xpedit
bmwf900r-roadster-xpedit

Ekstraudstyr til BMW F 900 R

Men F 900 R er meget mere end medrivende præstationer. Du får også innovativ teknologi, som får dig til at ønske at turen var lidt længere. Blandt udstyrs mulighederne finder du TFT-display, LED lys, ASC (antispin) og køremodes (Rain/Road) som er en del af standardudstyret. Du har mulighed for tilvalg af eksempelvis yderligere Pro køremode og Dynamic ESA (elektronisk affjedringssystem), der sikrer, at alle kræfterne overføres til asfalten på sikrest mulige måde.

Sikkerhed med BMW F 900 R

Sikkerhed er også med til at øge køreglæden. Med de valgfri Pro-kørefunktioner kan du tage kurve for kurve endnu hurtigere. Sikkerhedsrelaterede hjælpesystemer omfatter bl.a. ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) og Engine Braking Control (EBC). DBC garanterer mere sikkerhed ved bremsning, og den nye EBC forhindrer baghjulet i at glide eller stemple, når gassen eller koblingen spontant aktiveres. Gear Shift Assist Pro eller den elektronisk justerbare affjedring kombinerer sporty dynamik med komfort så du får endnu bedre køreoplevelse.

Overbevisende 2-cylindret motor

Den kraftfulde 2-cylindrede rækkemotor på 895 ccm med vandkøling sikrer dig underholdende og dynamisk kørsel. Med 105 hk (77 kW) ved 8500 omdrejninger i minuttet, hurtig gasrespons og stor omdrejningsvillighed skubber den imponerende hårdt på, og på trods af dette præsterer den faktisk glimrende i forhold til benzinøkonomi (4.2l/100km). F 900 R kan også leveres i en A2-kompatibel udgave med 95 HK (effektreduceret til 48 HK), så den passer til dig, der har et A2-kørekort. 

bmw-f900r-xpedit

Grænseløs personlighed

Du kan skræddersy F 900 R, så den passer til dine mål. Som standard er både koblings- og bremsegreb justerbare, og udvalget af forskellige sæder er omfattende. Der findes også en bred vifte af originalt BMW Motorrad-ekstraudstyr, du kan forkæle din F 900 R (og dig selv) med, så den bliver helt unik. For eksempel kan du smide det nydesignede, let hævede styr på. Kombineret med et lavt sæde giver det en behageligt afslappet kørestilling, der passer perfekt til især lavere kørere.

Sædehøjde: 770 - 865 mm

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

bmwf900r-xpedit

Ny BMW F 900 R, BMW F 900 R demomodel eller brugt BMW F 900 R

Uanset om du søger en fabriksny, demo eller en brugt BMW F 900 R, så kan vi hos Xpedit med stor sandsynlighed hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af nyere motorcykler men vi har også brugte motorcykler på lager.

Tilbage til toppen