BMW F 900 R

BMW F 900 R

Dynamisk. Progressiv. Intuitiv.

Pris fra kr. 121.200

Den nye stilrene F 900 R er designet til enhver udfordring og er skabt, specielt til dig, der vil ud og have det sjovt. Du kan nemlig gøre det hele på denne kraftfulde roadster – sive rundt i storbyens mylder, tage på tur eller suse inspireret derudad på dine snoede yndlingsveje. BMW F 900 R leverer agilitet, praktiske hverdagsfunktioner, dynamik og præstationer i en samlet pakke. Dens 105 hk (77 kW) stærke motor sørger for, at du aldrig er i tvivl om, hvad den kan - et enkelt vrid på håndtaget er nok til at mærke den suveræne respons og præcise formidling af kræfter. Men F 900 R leverer mere end medrivende præstationer. Den giver dig også innovativ teknologi: TFT display, LED lys, ASC og Riding Modes rain/road som standard og muligheden for tilvalg af eksempelvis Riding Modes Pro og Dynamic ESA, der sikrer, at alle kræfterne overføres til asfalten på sikrest mulige måde.

BMW F 900 R

Dynamisk. Progressiv. Intuitiv.

BMW F900R, roadster motorcykel til A2-kørekort. Hos Xpedit, BMW MC

Din stil tæller

På F 900 R er nye eventyrer lige rundt om hjørnet! De stringente linier og rene elementer viser dens letfodede og legesyge karakter, og upside down-gaflen fortæller, at den er klar til, at det går friskt derudad. Det ses selv, når den står stille. F 900 R kommer i tre styles, som understreger maskinens dynamiske væsen.

Standard udstyr

Connectivity inkl. TFT-display

On-board computer PRO

ABS

ASC (antispin)

Riding modes Rain + Road

LED blinklys

LED hovedlys (lav/høj lys)

LED baglys

Dynamic brake light

Varmehåndtag

Intelligent Emergency call

BMW F900R standard udstyr
SPORT STYLE

SPORT STYLE

F 900 R ser især sportsbetonet og dynamisk ud i Hockenheim silver metallic/Racing red.
BLACK STORM METALLIC

BLACK STORM METALLIC

Mørk og dynamisk: de kontrastfyldte elementer understreger aggressiviteten af F 900 R.
SAN MARINO BLUE METALLIC

SAN MARINO BLUE METALLIC

Denne friske farvekombination understreger maskinens agilitet og letfodede karakter.
BMW F900R. Xpedit - BMW Motorrad

Overbevisende 2-cylindret motor

Den kraftfulde 2-cylindrede rækkemotor på 895 ccm med vandkøling sikrer dig underholdende og dynamisk kørsel. Med 105 hk (77 kW) ved 8500 o/min., hurtig gasrespons og stor omdrejningsvillighed skubber den imponerende hårdt på, selvom den også præsterer glimrende benzinøkonomi (4.2l/100km). F 900 R kan også leveres i en A2-kompatibel  udgave med 95 HK (effektreduceret til 48 HK), så den passer til dig, der har et A2-kørekort. 

Grænseløs personlighed

Du kan skræddersy F 900 R, så den passer til dine mål. Som standard er både koblings- og bremsegreb justerbare, og udvalget af forskellige sæder er omfattende. Der findes også en bred vifte af originalt BMW Motorrad-ekstraudstyr, du kan forkæle din F 900 R (og dig selv) med, så den bliver helt unik. For eksempel kan du smide det nydesignede, let hævede styr på. Kombineret med et lavt sæde giver det en behageligt afslappet kørestilling, der passer perfekt til især lavere kørere.

Sædehøjde: 770 - 865 mm

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

BMW Motorrad F 900 R. Roadster motorcykel
Tilbage til toppen