BMW R 1300 GS Adventure

BMW R 1300 GS Adventure

Lige så stærk som din viljestyrke

Pris fra 325.000 kr.

» LIGE SÅ STÆRK
SOM DIN VILJESTYRKE «

Din BMW R 1300 GS Adventure

Vis verden, hvad du er lavet af

Endelig kan du tage på alle de ture, du nogensinde har ønsket at tage på. På den måde, der passer dig bedst. Når alt kommer til alt, ved du, at teknologien er i særklasse. Du har aldrig oplevet en tur så glat og let som denne på en Adventure-cykel. Intet andet eventyr har haft en så behagelig start. Du kan nå enhver destination med R 1300 GS Adventure.

En legende, fire varianter

Hvordan vil du rejse verden rundt?

BMW R 1300 GS Adventure Trophy

Offroad helten: Sporty præstation i alle former for offroad terræn.

BMW R 1300 GS Adventure Triple Black

Den ultimative allrounder: Komfortabel og perfekt udstyret.

BMW R 1300 GS Adventure Option 719 Karakorum

Eksklusivt PREMIUM udstyr til individualisterne.

UDSTYRET TIL ETHVERT EVENTYR

Det er på høje tide at vækste personligt

Når du ved, at du har det rigtige udstyr, kan du møde enhver udfordring. Forræderisk terræn, barske vejrforhold og alt, hvad spontaniteten har i vente til dig på dine rejser, er alt sammen en leg med Enduropakken Pro. Køreassistenten sikrer, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser. Takket være advarslerne fra det moderne radarsystem kan du nemt tage enhver forhindring, fordi du har den sikkerhed, ro i sindet og teknologi, du har brug for til dit livs rejse.

Jorden er altid inden for rækkevidde

Den adaptive køretøjshøjdekontrol sikrer, at du lettere kan nå jorden, og tilbyder også forenklet håndtering. Efter igangsætning løfter din BMW R 1300 GS Adventure sig automatisk med 30 millimeter. Kort før du stopper, sænker den sig igen, så du nemt kan stå af cyklen og sætte din BMW R 1300 GS Adventure på midterstativet ved hjælp af komfortløftehjælpen. Se videoen herunder:

Udviklet til en forbedret køreoplevelse

Den automatiske gearskifteassistent (ASA)

Med den automatiske koblingsbetjening er det nemmere end nogensinde før at køre og standse. Som et alternativ til manuelt gearskifte ved hjælp af gearvælgeren, kan gearskifteprocessen også ske fuldautomatisk, så du kan koncentrere dig helt om dit eventyr.

Den automatiske gearskifteassistent løfter din køreoplevelse til et nyt niveau med præcise gearskift. Du kan se frem til perfekte gearskift og jævnere køreegenskaber i alle situationer på en måde, der passer til den køretilstand, du har valgt.

DIT DRIVE, DIT EVENTYR

Forhindringer bliver et spørgsmål om holdning

Kør længere, nå længere. Boxeren på 145 hestekræfter kan tage dig lige til hjertet af dit eventyr. Du er fuldstændig fokuseret, og du har udholdenhed. Din BMW R 1300 GS Adventure kan tage en del af beslutningerne for dig, samt give et signal til de bagvedliggende køretøjer i tilfælde af en forestående kollision og kan samtidig advare dig om forhindringer forude. Når det kombineres med Headlight Pro, ved du altid, hvad du kan forvente.

Klar til de personlige eventyr

Flere surringsøjer, docking-elementer og opbevaring end nogensinde før. BMW R 1300 GS Adventure danner grundlaget for dine fremtidige ture. Det brede udvalg af tasker, kufferter og holdere giver dig mulighed for at vælge det rigtige udstyr til dit eget personlige eventyr, som problemfrit kan fastgøres til din cykel. Se videoen herunder:

HVERT UDSEENDE GIVER ET KLART STATEMENT

Dit eventyr, i farver

Vælg det rigtige design til din BMW R 1300 GS Adventure, og vælg den variant, der passer til dit store eventyr i alle aspekter af din vision.

Racing Red
Designet til eventyr; fra den sølvfarvede brændstoftank, helt op til det sort/røde sæde. Suppleret med håndbeskyttere, som også er i rødt, og det sorte styr og hjulfælge, er denne variant en rigtig hovedvender.

GS Trophy
Den sporty karakter kan ses i alle aspekter, fra Racing Blue metallisk farve, helt ned til båndene i Light White og Racing Red. Det høje, sort/røde førersæde suppleres af håndbeskyttere, som også er i rødt.

Triple Black
Elegancen af ​​denne variant begynder ved styret, og fortsætter hele vejen til det sorte fælgbånd. Brændstoftanken i tonet klarlak, samt komfortsædet i sort og gråt og motorbeskyttelse med sølvfarvede indsatser gør, at Triple Black-varianten giver et imponerende visuelt statement.

Option 719 Karakorum
Den eksklusive Aurelius Green metallakering står i elegant kontrast til de guldfarvede linjer og "Option 719"-mærket på tankdækslet. Gitteret på de ekstra forlygter og det sort-grå komfortsæde afrunder denne variants æstetik.

Nå dine mål

Det er klart som dagen: dine mål er ambitiøse. Fodstøtterne giver dig sikkert fodfæste, og komfortsædet giver dig den tid, du skal bruge til at nå dine mål i form af en behagelig og sikker siddestilling. Dine knæ hviler behageligt mod brændstoftankens konturer, som om de var lavet til hinanden. Tankens store kapacitet vil tage dig overalt, hvor du vil hen. Uanset hvordan du vil gøre det. Det brede udvalg af docking-elementer, såsom surringsøjne og opbevaringsrum, fungerer som grænsefladen til dit store eventyr.

TID TIL DIT LIVS TUR

Eventyreren

En motorcykel, der kan tage nogle af beslutningerne for dig? Ja. Med Innovation-pakken er din BMW R 1300 GS Adventure mere intelligent end nogensinde. Du er parat til at håndtere alle situationer. Du kan følge dine egne instinkter, da de køretilstande, som Dynamics-pakken tilbyder, sammen med gearskifteassistent Pro kan perfektionere din kørestil. Udforsk anbefalingerne, inklusive det ekstra udstyr til rejser, eller konfigurer dit eget!

Tilbage til toppen