BMW K 1600 Bagger

BMW K 1600 Bagger

Intet er for langt

Pris fra 351.500 kr.

BMW K 1600 Bagger

Intet er for langt

Du søger nye horisonter. Nye oplevelser. Det er her, du har fundet den rette rejsekammerat i vores Bagger. Med de 6 cylindres imponerende effektudvikling, men samtidig silkebløde motorgang, kan rejsen begynde. Med sin choppede frontkåbe og den karakteristiske bagende er silhouetten typisk Bagger – et markant og opmærksomhedsskabende design. Bag designets former er der tilmed innovativ BMW-teknik, der giver tårnhøjt komfortniveau. Den lave vindskærm giver køreren mere fartvind, ja, men for Bagger-kørere er fartvinden ikke et problem – snarere en del af køreglæden! Mærk selv fartvinden og – få dig en øjenåbner med K 1600 B.

BMW K 1600 Bagger

Intet er for langt

Bagger

Bagger

Selvfølgelig anderledes

Som det sig hør og bør for en Bagger stikker designet næsen frem. Den blødt svajende flowlinie gør K 1600 B lav og strømlinet som et højhastighedstog. Lakeringen ”Blackstorm Metallic” kombineret med forskellige toner af sort skaber dybde i silhuetten, og gør udstrålingen både selvsikker og imponerende. Den choppede vindskærm og det stramme bagparti med integrerede blinklys i taskerne er stilsikre statements. Den sorte 6-cylindrede motor fuldender billedet af Baggeren, du let kan sigte på fjerne horisonter med.

BMW K 1600 Bagger

Intet er for langt

Den 6-cylindrede rækkemotor på 1600 kubik sørger for at kombinere fleksibilitet med dynamik og ultra blød effektudvikling. På næste rejse er det dig, der kan vise omverdenen baglygten, så snart vejen begynder at sno sig. Maksimalt moment på 175 Nm og hele 160 hk (118 kW) trykker massivt på, når du giver gas. Desuden har du 70% af det maksimale moment til rådighed allerede ved 1500 o/min. Så forstår du nok, at det mindste vrid af højrehånden giver en imponerende accelerationsoplevelse. Når du har nået dagens mål lettes manøvrering og parkering af bakgearet. Tilvælger du også Keyless Ride, får du yderligere en teknisk finesse, der letter i hverdagen.

BMW K 1600 Bagger, torning mc

Uendelig køreglæde

Uanset hvem der sætter sig på Bagger, får personen lyst til bare at køre videre. Grundet Bagger’s høje komfortniveau flyttes grænserne for, hvor lange dagsetaper du kan begive dig ud på. Dynamic ESA er standard og sørger for at optimere køreegenskaberne, og det ekstra kørselstrin ”CRUISE” bløder affjedringen yderligere op. I selvskrevet Bagger-stil har K 1600 B fodplader, hvilket giver en afslappet kørestilling med mulighed for variation. Som tilvalg kan du desuden fuldende med et sæt stereohøjttalere i fronten, Hill Start Control (HSC), Shift Assistant Pro og flere opbevaringsrum, så komforten får et ekstra nyk opad, og dit univers bliver mere personligt. K 1600 B vil vende hoveder – vær ”100” på det!

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Kontakt vores sælgere

Xpedit-CPH

Jesper Dal

Jesper Dal

Daglig leder/sælger
44 21 10 50
50 93 61 88
jesper@bmwmc.dk
Rasmus Aarup Nielsen

Rasmus Aarup Nielsen

Sælger
44 21 10 50
24 24 14 42
rasmus@bmwmc.dk
Tilbage til toppen