BMW K 1600 Bagger

BMW K 1600 Bagger

Intet er for langt

Pris fra 375.000 kr.

BMW K 1600 Bagger

Afslappet luksus i bagger stil

Med K 1600 B er én ting sikker: intet er mere bedre end en afslappet tur på denne maskine. Det store landskab suser forbi dig, mens du sidder totalt afslappet og nyder det. Nydelsen er også total når kraften slippes løs fra den legendariske sekscylindrede motor fra det ene sekund til det andet. Fra da får du nærmest følelsen af at vejen foran dig spises bid for bid, og mærker den afslappede cruising med luksuriøs komfort og eventyrlig performance som Baggeren har at byde på. Alt er præcis som du ville forvente af den aflange og dynamisk bagger. Takket være K 1600 B er du stolt og glad for at blive lidt længere, men du vil aldrig være alene i lang tid. Kort sagt: #RideAndShare.

Intet er for langt

Hvilke farver fås BMW K 1600 B i?

K 1600 Bagger kommer i 3 forskellige farver:

Style Exclusive

Inspireret af moderne storbyer. Baggeren i farven Style Exclusive, også kaldt Manhattan metallisk mat. Her kan der bl.a. fremhæves detaljer som forhjulsdækslet i karrosserifarve og motorspoileren i Night black mat.

Blackstorm metallic

Med Baggeren i en basisversion kommer de klare linjer i K 1600 B virkelig til deres ret. Fra forhjulsdækslet til motorspoiler og taskerne er omridset en homogen enhed i elegant sort.

Option 719 Midnight

Et ord beskriver denne udgave af K 1600 B: unik. Option 719 Midnights højdepunkt er Meteoric dust II metallak, motivet efterlader tankerne på en hel galakse og hver bagger model i denne farve er hel unik bogstavelig talt.

 

bmw k 1600 bagger style exclusive
bmw k 1600 bagger black metallic
bmw k 1600 bagger option 719 midnight
bmw k 1600 bagger ny teknologi xpedit

Højdepunkterne ved K 1600 B – værd at fremhæve

Betjening, komfort, sikkerhed og ydeevne: Så har vi sagt det helt som det er med K 1600 B, uden at lægge fingre imellem. Alt er rettet mod dig og din rejseoplevelse. I denne proces er den nye lysteknologi absolut state-of-the-art: Takket være fuld LED-forlygten med adaptiv forlygte kan du forvandle nat til dag som aldrig før og suse rundt i sving på en meget mere dynamisk måde. Navigationen sætter bogstaveligt talt også nye standarder. I fuldskærmstilstand skiller skærmen sig ud med sine 1.920 x 720 pixels i fuld HD-opløsning. Du kender dine veje – men fra nu af vil du også nyde at opdage nye.

 

Komplet pakke – præcis som du ønsker din K 1600 Bagger

Med K 1600 kan du altid gøre lidt mere. Ikke kun i forhold til kilometertal. Takket være omfattende ekstraudstyr og originalt BMW Motorrad tilbehør kan du forvandle baggeren til præcis den cykel, du ønsker. Du kan eventuelt få glæde af komfortpakken og rejsepakken. Komfortpakken indeholder Keyless Ride og Shift Assistant Pro – for endnu mere afslappet cruising. Tourpakken imponerer for eksempel med lydanlægget og komfortable fodhvilere. Vi har sammensat to udstyrsvarianter for at inspirere dig.

Typisk strømlinet bagger

K 1600 B er et bevis på, at du perfekt kan svømme mod strømmen, så længe at tingene er strømlinede. Den aflange, typiske bagger-kontur med sin lave bagsektion kombinerer en elegant, afslappet karakter med en kraftfuld tilstedeværelse. Hele cyklen har været fuldt gearet til dig og din perfekte tur: fra ting, der er umiddelbart indlysende, såsom fodhvilere, til det udstyr, du først oplever, når du har taget plads, såsom cockpittet. Det demonstrerer et helt nyt designformsprog: entydigt og funktionelt. 10,25" TFT-farveskærmen har endda en hærdet og anti-reflekterende dæklinse for optimal læsbarhed. K 1600 B overlader alt til dig, når det kommer til at opleve turen, men alligevel sker der intet tilfældigt.

bmw motorrad k 1600 bagger på landevejen xpedit farum xpedit ølgod
bmw k 1600 bagger 2022 udstyr og pris xpedit

Hvad er prisen på den nye BMW K 1600 Bagger?

Den nye K 1600 B fås fra 375.000

Hvilket standardudstyr følger med BMW K 1600 Bagger?

 • ABS Pro
 • Dynamic traction control
 • Dynamic ESA
 • Dæktrykskontrol
 • Dynamisk bremselys
 • Farvet 10,25" TFT-skærm
 • Varme i håndtag
 • Sædevarme
 • Adaptiv forlygte
 • LED-for- og baglygte
 • DRL
 • Connectivity
 • Cruise control
 • Bakgear
 • Intelligent nødopkald
 • 5 års garanti

 

Uendelig køreglæde

Takket være K 1600 Baggers fornyede motorstyringsenhed udvikler den en nominel effekt på 160 hk og imponerende 1.000 o/min tidligere end før, mens det øgede maksimale drejningsmoment på 180 Nm allerede er tilgængeligt ved 5.250 o/min: for endnu mere intensitet, overlegen trækkraft og et mere kraftfuldt udseende. For hver lige linje, hver overhalingsmanøvre, hvert sving – eller bare for dig. I overensstemmelse hermed er køretilstandene nu designet til at være endnu mere følelsesladede, hvor motorbremsestyringen og Dynamic ESA garanterer den nødvendige stabilitet og sikkerhed. Og alt dette er lige så afslappet at håndtere, som det lyder.

 

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Uendelig køreglæde
Tilbage til toppen