BMW R 18 Roctane

BMW R 18 Roctane

Touring med en coolness faktor

Pris fra 393.000 kr.

BMW R 18 Roctane

Touring med en coolness faktor

R 18 Roctane er et synonym for ren nonchalance. Udseende: Bagger. Komfort: touring MC. Personlighed: tilpasset fabriks-hot rod. Den drives af den kraftige store boksermotor. Kør den, og hver landevej bliver til Route 66. Dens stil er utraditionel: sort og mat - sådan kan glæde se ud. I hvert fald for dem, der bringer #SoulFuel til live. Bagger-kontur og dragster-sæde viser, at dette ikke er en standardcykel. Vil du have endnu mere rock 'n' roll? Cyklen er klar til tilpasning. Alt du skal gøre er at eje det!

Cool touring MC med HOT ROD design

Karakter: selvstændig

Denne udadvendte cykel tilpasser sig ikke. Den skiller sig ud på trods af sine mørke farver. Eller netop på grund af dem. De tre versioner understreger dens forskellige facetter. Kan du lide at gøre dine egne ting? Tag det til et andet niveau med tilpasning.

Black storm metallic
Rock 'n' roll fra fabrikken: sort i sort. Den fejrer sin oprørske karakter i Black storm metallic.

Mineral grey metallic matt
Det bliver ikke køligere end dette: R 18 Roctane i mineralgrå metallic mat som ekstraudstyr.

Manhattan metallic matt
Den ekspressive Manhattan metalliske matte lak giver din R 18 Roctane mere elegance.

Black storm metallic
Mineral grey metallic matt
Manhattan metallic matt

Mere end en cykel – dit statement

Den ikoniske front med rund LED-forlygte og 21-tommer støbt aluminiumshjul viser vejen mod horisonten. Du griber afslappet fat i mini-abe-hangeren og hviler dine fødder på standard-fodpladerne, mens dragster-sædet giver dig perfekt støtte på lange ture. Den aflange bagger-kontur flyder direkte til den stilfulde bagende med hårde etuier. Denne cykel er et blikfang. Umiskendelig: den unikke boxer-lyd fra den slående, mørke krom baglyddæmper.

»Det er bare den mest afslappede
  måde at tage på tur på«

Dominic Thönnes
Heritage produktspecialist

Din cykel, dine regler

Endnu mere udadvendt? Endnu køligere? Lån den din unikke karakter. Til dette formål tilbyder vi en bred vifte af valgfrit tilbehør, såsom Filler Panels eller Machined-serien af Roland Sands Design. Et enkelt sæde er tilgængeligt for solo kørere. Det siger sig selv, at du kan tage tilpasningen endnu længere. Der er ingen grænser for dine ideer.

Stor boxer til lange ture

En cykel som et statement - en kompromisløs tur. Det siger sig selv, at denne cykel har den største boxermotor, vi tilbyder. Den genererer et konstant højt drejningsmoment og garanterer ren og skær køreglæde på lange ture. Du kan stole på 150 Nm mellem 2.000 og 4.000 o/min. Ved 4.750 o/min yder vores store boxer hele 67 kW (91 hk). Den blotlagte højglans, forniklede kardanaksel gør kraftoverførslen imponerende synlig.

Det første trin er det nemmeste – A2-varianten af R 18 Roctane

R 18 Roctane fås også med 35 kW (48 hk) for at passe til indehavere af et europæisk A2-kørekort. Derfor kan du nyde denne cykel, når du er på farten med dit europæiske A2-kørekort. Det betyder, at du kan få mest muligt ud af R 18 Roctanes intuitive håndtering helt fra begyndelsen.

Alt under DIN kontrol

Adskillige hjælpesystemer sørger for, at du altid har din cykel under kontrol. Disse omfatter automatisk stabilitetskontrol (ASC), motormodstandskontrol (MSR) samt valgfri Hill Start Control og en bakgear. Dine tre køretilstande for mere sikkerhed og køreglæde er Rock, Roll og Rain, og takket være optimal siddeergonomi og masser af opbevaringsplads behøver du ikke undvære den komfort, du er vant til på lange ture.

Tilbage til toppen