BMW R 1300 GS

BMW R 1300 GS

Lad os sætte kursen sammen

Pris fra 287.000 kr.

Følg ikke vejen; vis vejen

Sammen kan vi blive mere end hvad vi er hver for sig. Du kan blive den bedste version af dig selv, du nogensinde har været. Du viser vejen. Du møder hver skråning og hvert sving med lethed. Intet kan stoppe dig, ikke engang i terrænet. Hvad driver dig: Dit mod, din tro på dig selv og mit kraftfulde drivsystem. Sammen kan vi sætte nye standarder og udleve #SpiritOfGS.

BMW R 1300 GS

ALSIDIGHED UDEN SAMMENLIGNING

Ingen kompromiser; alt er skræddersyet til dine behov. Hvordan vil du gerne sidde, mens du når nye personlige højder? Højere? Lavere? Enkeltsæde? Med en passager? Foretrækker du at køre med kun det væsentlige eller med en masse bagage? Vil du hellere tage på komfortable langdistanceture eller vilde terrænture? Det innovative modulære koncept kan opfylde alle dine ønsker. Fortæl mig, hvordan den perfekte touring enduro skal være – du kan sagtens have ret.

Tro på dig selv

Dette uventede letsind: du har alt i hånden. Selvfølgelig har du det med kun 237 kilo* under dig. At nå nye højder bliver overraskende let. Du vil få en hidtil uset køreoplevelse på alle overflader. På vejen med stabilitet og præcision. Læne-vinkel, bremsning, acceleration – du bevarer fuld kontrol. Oplev letheden ved at køre med den nyudviklede ramme, den nye Monocoque bagramme, den nye EVO affjedring, samt den nye DSA (Dynamic Suspension Adjustment) og innovativ adaptiv højdekontrol.

*ved DIN egenvægt

Højdepunkter for de højtydende

Foran dig: Din næste destination - godt oplyst med den ikoniske LED-matrix-forlygte. Bag dig: Milepæle. Og den korte Monocoque-bag med fremragende muligheder for individuel opbygning. Der er ingen tvivl om det: Du kører topmodellen af fantastiske Adventure motorcykler. Udforsk det omfattende standardudstyr:

Farveudvalg på BMW R 1300 GS

Farveudvalg på BMW R 1300 GS

Light White
Dynamiisme møder letsindighed. Standardryttersædet har et tofarvet betræk i lysegråt og danner en enkelt enhed, der løber fra brændstofpåfyldningsdækslet helt igennem til passagersædet. De støbte hjul i Night black solid lak afrunder den kontrastrige æstetik.

GS Trophy
I Racing blå metallic med rød og hvid tape, de udtryksfulde inskriptioner og med den hvide metalliske bagramme med en mat belægning, vil denne GS sætte skub i dit ønske om sporty terrænkørsel. De robuste kryds-egede hjul fås med sort hjulfælg eller valgfrit i guld.

Triple Black
Den trykstøbte aluminium bagramme er designet i sort, ligesom de fleste overflader. De karakteristiske støbte hjul er malet sorte og afrunder det overordnede look.

Option 719 Tramuntana
Aurelius Green metallic maling er prydet med en guldfarvet GS-grafik med en klar belægning. Sammen med det guldanoderede aluminiumsstyr, de guldanoderede fælge på de kryds-egerede hjul, skaber det den perfekte æstetik.

Opnå det næste niveau

Alt er designet med dine behov i tankerne: Kørekomfort på det næste niveau. Det innovative affjedringsleje tilbyder fremragende håndtering. GS Flyline med en ekstra flad tank og sædelinje giver en ny form for bevægelsesfrihed, nem manøvrering og en afslappet stilling. Det brede udvalg af ergonomiske muligheder hjælper kørere med forskellige behov til at erobre ethvert terræn. Takket være miljø-sensorsystemet i den valgfrie Riding Assistant kan du se alt på et øjeblik.

 

 

Komprimeret til essensen af GS-ånden

Tid til nye eventyr. Takket være Keyless Ride (nøgleløs betjening) kan du bare klatre op og begynde at køre. Du bliver komfortabel på standardsædet med en variabel sædehøjde på 800 til 890 mm. Du aktiverer blinklyset, der er integreret i håndbeskytteren og drejer mod friheden. For hver meter du kører, bliver det tydeligere for dig: Du sidder på noget helt unikt. Så enkelt kan det være - sand storhed behøver ikke at betyde større. Der er ingen overflødige dele, alt er kondenseret for at indkapsle essensen af GS: den rene glæde ved at køre.

Der er ingen forhindringer

Når du kører, er det op til dig. DIN opgave: drøm større. MIN opgave: give nok kraft til at gøre alt muligt. Den kraftige 145 hk motor og den lave vægt giver dig den kraft, du har brug for. Du kan mærke de imponerende karakterer af den seneste generation af boxer ved enhver hastighed. Oplev enestående ydeevne og imponerende kontrol, mens du kører endnu mere jævnt ved lavere hastigheder.

Mere alsidig end nogensinde før

Vær iøjnefaldende

Det nedskalerede design, den unikke krop, den lette aluminiumstank – alt arbejder sammen på en effektiv og velintegreret måde. Understellet af aluminium tjener som grundlag for uendelige muligheder. Sammen med hovedrammen giver standardhjulene og drivlinje i sort Avus en mørkere kant til den nederste sektion i kontrast til den lysere forreste del af karrosseriet. Den lille, kompakte front giver en fremragende udsigt over vejen. Der er et tydeligt brud fra traditionen i designet med det nye symmetriske lys – et markant ansigt.

Til den kræsne kører

Forventer du mere som princip? Det er en god måde at være på. Udforsk mulighederne for individualisering. Du kan finde de rigtige produkter til at opfylde dine behov i det omfattende udvalg af ekstraudstyr og det originale BMW Motorrad tilbehørsprogram. Alternativt kan du skabe en motorcykel med sin egen unikke karakter fra begyndelsen: GS Trophy til terræn i terræn, Triple Black, der tilbyder det højeste niveau af komfort og allround-kvaliteter, eller Tramuntana for ren og skær eksklusivitet.

Udøveren

Vil du opnå mere endnu hurtigere? Intet problem. Dette anbefalede udstyr giver dig mulighed for at få mere ud af din motorcykel. Frem for alt en mere behagelig tur – dynamikpakken gør dette muligt. Du kan dog også nyde en opgradering i aspekter af sikkerhed og turkomfort. Udforsk vores anbefalinger eller konfigurer din egen version.

Dynamics pakken

... giver dig mulighed for at udnytte det fulde potentiale af det sportslige køretøj. Takket være gearskifteassistenten Pro og Pro køretilstandene kan hver tur være et højdepunkt i køredynamikken med individuelle konfigurationsmuligheder. Sportsbremsen og den elektroniske affjedring (DSA) tjener til at sikre optimal håndtering og sikkerhed.

Headlight Pro

Headlight Pro imponerer kørere med et forbedret udsyn og en passende æstetik. Kørelys, fjernlys og kurvelys er designet som en LED-matrix. De tilbyder moderne belysningsfunktioner. Dette giver ryttere mulighed for at oplyse vejen på en måde, der passer bedst til køresituationen.

Udvidet håndbeskyttelse

Den udvidede håndbeskyttelse giver bedre beskyttelse mod vind- og vejrforhold til dine hænder og underarme. Som sådan vil du ikke kun nyde en mere komfortabel tur, du vil også være mere sikker takket være den øgede beskyttelse mod forstyrrende påvirkninger.

Bagageplade

Bagage kan fastgøres sikkert til bagagepladen af slagfast plast. Pladen bruger fastgørelseselementet til passagersædet og er let at fastgøre. I kombination med Vario kufferterne skaber dette en bred og jævn lasteplatform. Den kan bære en nyttelast på 5 kg, og 20 kg bagage kan fastgøres til siderne.

Udstyret til enhver udfordring

BMW R 1300 GS Trophy

Optimeret til sporty kørsel i terrænet

BMW R 1300 GS Triple Black

Uovertruffen komfort og den perfekte allrounder

BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Umiskendelig eksklusiv med premium-udstyr til individualister

Tilbage til toppen