BMW R 12 nineT

BMW R 12 nineT

Lad vejen blive din scene

Pris fra 240.500 kr.

BMW R 12 nineT

Lad gaden blive din scene

Sæt dig op på R 12 nineT. Med denne sensationelle roadster sætter du scenen med selvtillid. Karakter: udadvendt. Design: udtryksfuldt. Under udviklingen var der næsten ikke en skrue, der sad på dens oprindelige plads. Med det revolutionerede rammekoncept er denne cykel eminent klar til tilpasning. Så gå gerne den ekstra mil - gør dine egne ting. R 12 nineT inviterer dig til at komme med dit eget personlige statement på vejen. Fejr #Soulfuel på din helt egen måde.

VEJEN TILHØRER DIG

Stilistisk mester

Hvor end den kører, er R 12 nineT straks i centrum. Den gyldne upside-down forgaffel, adskillige aluminiumsdele, de to runde instrumenter – hver detalje giver en uforglemmelig præsentation.

Blackstorm metallic
Forhjulsdæksel, airboxdæksel, motorcykelsæde: farven sort løber igennem og tager R 12 nineT til næste niveau cool. Tanken i sort med aluminiumslook sætter en spændende accent.

San Remo Green metallic
Farven San Remo Green metallic understreger det nostalgiske look af R 12 nineT og giver den en sofistikeret karakter. Elementer i aluminiumsstyling skaber spændende kontraster.

Option 719 Aluminium
Sæt scenen perfekt: Tanken og pukkelen er lavet af børstet aluminium med en klar lak. Den røde ramme matcher de røde bånd på airbox-dækslet. Option 719 Aluminium fræsede dele understreger det spektakulære udseende.

Blackstorm metallic
San Remo Green metallic
Option 719 Aluminium

Følger ikke trends, men sætter dem

R 12 nineT følger ikke rollemodeller. Det er et stilikon i sig selv. Øjeblikkeligt genkendelig på afstand takket være dets autentiske look med en umiskendelig roadster "flyline". På tæt hold genkender du ikoniske detaljer såsom de runde instrumenter, den forkromede manifold, aluminiumstanken og de udtryksfulde, slangefri bifarvede hjul. Hop videre og gør vejen til din scene. Din tur akkompagneres af den umiskendelige lyd fra det dobbelte udstødningssystem.

»Forbliv tro mod dig selv, men stå
  andrig stille: denne cykel viser, hvordan
  succesfuld evolution kan se ud«

Edgar Heinrich
Head of Design hos BMW Motorrad

Følg din egen kørestil

Maksimal designfrihed som standard. Rygraden designet til tilpasning med en klassisk rørformet rumramme, en flad affjedringsstiver og en fuldstændig revideret motorperiferi giver lærredet til dine egne ideer. Det modulære koncept er lavet til individualister som dig. Tag dine ideer med på vejen.

Boxer for evigt!

Mange ting er blevet opdateret, men boxermotoren forbliver den samme – og leverer som altid: Gåsehud fra start. Dens unikke slagkraft har begejstret fans i årtier. Med de tre køretilstande kan du vælge dine følelser alt efter situationen og dit humør. RAIN giver en begrænset gasrespons og hurtig trækkontrol. ROAD er optimeret til hverdagskørsel og til afslappede landeveje. Med DYNAMIC udnytter du boxermotorens fulde potentiale og køreglæde til max. Den dynamiske motorbremsestyring sikrer maksimal kørestabilitet i enhver situation.

KLAR TIL AT "ROCKE" VEJEN?

Plads til dine oplevelser

Afslappet, men alligevel dynamisk på farten. Dette sikres af den karakteristiske roadster-ergonomi og udstyr, såsom ABS Pro og DTC. Den klassiske tankform og kompakte proportioner resulterer i en adræt kørestilling, mens den opdaterede styr- og fodstøtteposition bidrager til den dynamiske køreergonomi. Nyd din tur med en passager på det opdelte bænksæde. Og med den valgfri enkeltsæder kan du køre solo i komfort.

Komfort uden kompromis

Har du høje standarder? Denne roadster har dig dækket. Med Keyless Ride kan du bare hoppe på og begynde at køre. Med den valgfri ConnectedRide Control kan du tilslutte din smartphone til mobiltelefonholderen, parre den med din cykel og nemt finde enhver rute. Den valgfrie komfortpakke gør kørslen endnu mere behagelig med funktioner som gearskiftassistent Pro og varme i håndtagene.

Tilbage til toppen