SOMMERTILBUD

Hos Xpedit finder du altid et godt BMW MC tilbud!

Gå på opdagelse i vores aktuelle prisbaskere og lageroprydningstilbud med lækre udstyrspakker samt afdelingen for tøj og udstyr

Aktuelle kampagnetilbud

Hen over sæsonen kører vi løbende MC kampagner for at sætte fokus på udvalgte modeller og give dig muligheden for at erhverve din næste drømmecykel til fordelagtige priser og vilkår. 

Aktuelle kampagnetilbud

 

Lageroprydning

Hos Xpedit rydder vi jævnligt op på lageret for at give plads til alle de nye fede modeller. Her kan du virkelig gøre et godt køb, da priserne på disse cykler ofte er STÆRKT NEDSATTE.

 

   

Hos Xpedit tilbyder vi, i samarbejde med BMW Finans & Santander Consumer Bank, forskellige finansieringsmuligheder, så der altid er en god løsning, der passer til netop din økonomi.

   

Xpedit har ALTID et bredt udvalg af BMW demo-MC'er. Kom og få en prøvetur på DIN drømmecykel - når DU har lyst!

   

Når du handler ny eller brugt BMW MC, kan du tegne en BMW SERVICE INCLUSIVE aftale for 3 år/30.000 km eller 5 år/50.000 km.

🏍 🏍 🏍 🏍 🏍 Altid et attraktivt tilbud 🏍 🏍 🏍 🏍 🏍

Et godt tilbud på en BMW-motorcykel er noget som vi altid kan tilbyde, og det er nok de færreste, som vil sige nej tak til dette. Indimellem kan vi dog tilbyde en ekstra fordelagtig handel på udvalgte BMW-motorcykel modeller. Vi har her samlet de aktuelle tilbud.

Ofte vil et BMW Motorrad kampagnetilbud indeholde et afslag i pris og i mange tilfælde vil du også opleve at kunne få udstyr med i handlen helt uden beregning. Udstyret kunne f.eks. være sidetasker, topboks eller andet, der ikke som udgangspunkt følger med BMW-motorcyklen. Det kunne naturligvis også være navigation, udstødning, vindskærm, fartpilot eller noget helt femte.

Et godt kampagnetilbud kunne også være udstyr til dig selv. Xpedit anbefaler altid at indtænke sikkerhedsudstyr, når man kører motorcykel, så nogle kampagner kan indeholde mc-bukser, mc-jakker, mc-hjelme osv.

Hos Xpedit forhandler vi kvalitetsprodukter fra bl.a. BMW, Rev'it og Schuberth, så du kan blive sikkert iklædt fra top til tå.

Tilbage til toppen