BMW G 310 GS

BMW G 310 GS

Hverdagens eventyr

Pris fra 64.900 kr.

BMW G 310 GS

Hverdagen skal ikke være kedelig og det sikrer BMW’s opdaterede G 310 GS model. Motoren er opdateret med Ride by Wire og slipper kobling. Den fører dig hurtigt, sikkert og legende let gennem betonjunglen. Lige meget om du er på vej til og fra arbejde, på vej ud i landet eller gennem skoven ud i terrænet – G 310 GS formidler ren køreglæde til enhver lejlighed. Med afspændt, let opret kørestilling kan enhver udfordring let overskues og håndteres med præcision.

På G 310 GS behøver eventyr ikke være store for at blive husket. Det vigtigste er, at du rent faktisk oplever dem – hver dag.

BMW G 310 GS bedst i test og anmeldelse

Magasin har tidligere testet 4 billige rejsemaskiner i bytrafikken inkluderende BMW G 310 GS, Honda CRF 250L, Kawasaki Versus X-300 og Suzuki DL 250 V-Storm. Testen konkluderer, at BMW 310 GS gør den bedste figur i byens travlhed. Læs hele anmeldelsen HER

På trods af at anmeldelsen og testen er lavet ud fra 2018 modellen, så er den stadig relevant da den nye G 310 GS 2021 model bestemt ikke er blevet ringere.

BMW G 310 GS

Hverdagens eventyr

bmwg310gs-stylerallye-xpedit
bmwg310gs-stylerallyeblack-xpedit
bmwg310gs-polarwhite-xpedit

Fuld kontrol over G 310 GS

På den nye G 310 GS kan koblingsarmene og bremsearmene justeres til fire forskellige niveauer. Det betyder så at de kommer 6 millimeter tættere på styret. Det er godt nyt for dig med lidt mindre hænder, da det nu bliver nemmere at nå dem når som helst.

G 310 GS nu med Ride by Wire

Den kraftfulde 1-cylindrede motor kommer som noget nyt med et e-gashåndtag: Ride by Wire. Denne indstilling gør gasresponsen endnu mere ubesværet, og motoren kører stabilt og helt perfekt, når du kommer i gang takket være automatisk tomgang. Du kan altid stole på den selvforstærkende slipper kobling, når du starter og skifter gear. På grund af det effektive forbrug, så fungerer motoren økonomisk og opfylder også de nye Euro 5-standarder.

 

Pris BMW G 310 GS

Den nye BMW G 310 GS fås fra kun 76.300. Med i prisen er der desuden en masse lækkert udstyr.

 • ABS
 • ASC (Automatic Stability Control)
 • LED-forlygte med DRL (Daytime Running Light)
 • LED baglygte
 • LED blinklys
 • Ride-by-Wire
 • Upside Down forgaffel
 • Justerbar bagdæmper
 • Omdrejningstæller
 • Info display
 • Bagagebro
G 310 GS - 40 Years GS Edition

G 310 GS - 40 Years GS Edition

BMW GS har i 40 år opnået at kombinere alsidighed med eventyr der aldrig stopper. En ægte jubilar skal fejres med maner, derfor bliver den legendariske BMW R 100 GS vakt til live i form af G 310 GS med ”40 Years GS” farven sort og gul. Farverne leder tankerne over på ”Bumblebee”, som igen er inspireret af R 100 GS.

Meget er dog sket før den første GS-model, og der er også god grund til at GS-modellen stadig eksisterer. Den har formået at forny og udvikle sig med tiden, så den stadig er aktuel og yderst attraktiv.

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen