BMW R 1250 R

BMW R 1250 R

Banebrydende design

Pris fra 214.600 kr.

BMW R 1250 R

Banebrydende design

Den nye R 1250 R er en milepæl med hensyn til æstetik, køremæssig spændvidde og designet som giver et mere dynamisk udseende. Dette skyldes hovedsageligt den helt nye Boxer-motor - med et maksimalt drejningsmoment på 143 Nm leverer den omarbejdede motor mere kraft end nogensinde før. Her er den variable knastakselkontrol BMW ShiftCam den innovative teknologi, der giver dig den optimale ydeevne i hvert motorhastighedsområde.

Om det er afslappet cruising eller en sporty tur oplever du altid spænding ved at køre og den typiske punch fra Boxer-motoren. Her har du altså en kraftfuld powerroadster, som kombinerer komfort, agilitet og design på en helt unik måde.

BMW R 1250 R xpedit

BMW R 1250 R

Alsidig og udtryksfuld som aldrig før.

Hvilke farver fås BMW R 1250 R i?

Hvilke farver fås BMW R 1250 R i?

R 1250 R fås I 3 forskellige farver.

Din roadster, din stil. Den nydesignede motorspoilere giver et nyt look. Så tidløs som Roadster kommer på tværs af, er grundfarven på R 1250 R lige så tidløs: Black storm metallic understreger motorcyklens autentiske udseende. Er du mere den dynamiske typer findes Style Sport, mens farven Style Exclusive er til dig som bare gerne vil udstråle ren elegance. Uanset hvilken stil du vælger, kan du nyde din roadster og nyde hver tur på din egen måde.

Black storm metallic

For et klassisk look er den basismodellen malet i sort stormmetallic: forhjulets dæksel, tankens sidestykker og de bageste sidepaneler bevares i denne enkle farve. Mange detaljer i sort supplerer det harmoniske overordnede look på den dynamiske Roadster: hoved- og bagramme, bremsekaliber, kølerkapper og sædet.

Style Sport

Ingen kompromiser: Style Sport understreger din dynamiske side med farvekombinationerne Lys hvid / Racing blå metallic / Racing rød. De gyldne bremsekaliber samt motorspoiler, kølerdæksler og brændstoftankdæksler, er alle lavet af rustfrit stål.

Style Exclusive

R 1250 R i farven Style Exclusive vækker opsigt hvorend den kommer. Alle beklædningsdele er malet i farven Mineralgrå. De gyldne bremsekalibre, den agatgrå hovedramme, kølerdæksler og tankdæksel i rustfrit stål understreger dens elegance - for et unikt udseende.

bmw r1250r black storm metallic
bmw r 1250 r i farven style sport xpedit
bmw r 1250 r i farven style exclusive xpedit

Stabilitet og sikre køreegenskaber

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) sikrer mere stabilitet og derfor endnu sikrere køreegenskaber. Systemet regulerer automatisk dæmpningen og fjederforspændingen på teleskopgaffel og fjederben afhængigt af kørselsforhold og belastning. Her får du det højeste niveau af komfort og trækkraft, selv når du er siddende i skrå position.

Mere punch med en boxer

Med det samme kan du mærke de nye Boxer-motorers overlegne egenskaber: det variable knastakselkontrolsystem BMW ShiftCam, sikrer en mesterlig og jævn strømforsyning i hvert motorhastighedsområde. Med en kapacitetsforøgelse til 1254 ccm og et maksimalt drejningsmoment på 143 Nm tilbyder den nye motor et boost af ydeevnen, der til enhver tid er tilgængelig.

BMW R 1250 R dynamisk ESA xpedit
bmw r1250r priser xpedit

Hvad er prisen på BMW R 1250 R?

Den nye BMW R 1250 R fås fra 214.600,- med standardudstyr. Derudover er der forskellige udstyrspakker som kan tilkøbes.

Standardudstyret består af:

  • ABS
  • ASC (Antispin)
  • Forskellige køremodes (Rain og Road)
  • TFT display med tilslutning
  • Hill start control
  • Varme i håndtag
  • Intelligent nødkald (E-call)
  • EU5-godkendelse
  • 5 års garanti

Udover standardpakken kan du også vælge andre udstyrspakker som f.eks. Comfort pakke, Touring pakke eller Performance pakke samt tilvalg af ”Option 719” detaljer.

BMW R 1250 R helt som du ønsker den

Til R 1250 R er der et stort udvalg af ekstraudstyr og originalt BMW Motorrad-tilbehør. Så du kan sammensætte din motorcykel efter dine egne ønsker.

Brug konfiguratoren til at bygge din drømme motorcykel.KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/uCommerceMiniBasket.cshtml) Tilbage til toppen