BMW R 1250 RT

BMW R 1250 RT

Sublim komfort

Pris fra 272.800 kr.

DEN NYE BMW R 1250 RT

MÆRK FRIHEDEN

Uanset distance eller vejr så er BMW R 1250 RT klar til at tage dig med ud på nye eventyr, med sine 100 kW (136 hk) og den 1,254 ccm store motor. BMW R 1250 RT har et nyt opdateret ydre, udvidet listen af standardudstyret og nye teknologier som giver dig en helt ny køreoplevelse.

Komforten er ved hjælpe af de nyeste teknologier helt i top, hvilket betyder at du kan læne dig tilbage, nyde turen og komme frem helt veludhvilet. Den legendariske ShiftCam boksermotor er bygget til touring og de lange dage på motorcyklen bl.a. ved hjælp af det høje drejningsmoment og færre gearskifte.

BMW R 1250 RT

Sublim komfort

Ny vindskærm på BMW R 1250 RT

Der er sket en del forbedringer siden BMW R 1250 RT sidst fik en opgradering. En stor ændring er fronten. Designet er blevet mere sporty og dynamisk at se på, og det kan i høj grad også mærkes når man kører. BMW R 1250 RT har fået en ny vindskærm, den indeholder ny teknologi i form af en patenteret luftkanal som reducerer turbulens og beskytter dig som fører. Så kan du forsætte din tur helt afslappet, selv efter mange timer på farten. Den nye vindskærm giver også et bedre udsyn over vejen med et større synsfelt.

BMW R 1250 RT farver
BMW R 1250 RT farver Hvilken stil er du til? Farveudvalget er bredt, når det kommer til den nye BMW R 1250 RT, det betyder at det er helt op til dig, hvilken en stil du ønsker at udtrykke. BMW R 1250 RT kommer i fire forskellige farver: Elegance Style i en Manhatten metallic farve med krom detaljer, Style Sport i blå metal med guldfarvede bremsestempler, basisfarven Alpine White 3 som fremhæver den nye front eller den super flotte Option 719 i Mineral White metallic.

Hvad er prisen på BMW R 1250 RT med standard udstyr?

Prisen på BMW R 1250 RT er 272.800,-. Inkluderet i prisen er der en masse lækkert standardudstyr:

 

  • Varme I håndtagene
  • ABS Pro
  • DTC
  • Riding modes (Rain, Road, ECO)
  • 10,25" TFT-Display
  • Fartpilot - Dynamisk Cruise Control (DCC)
  • Hillstart control
  • LED blinklys
  • Intelligent nødopkald
  • 5 års garanti
bmw r 1250 rt pris og udstyr

10,25” TFT-display – skærmen over dem alle!

En skærm der giver dig bedre overblik – den beskrivelse passer meget godt på det nye 10,25” TFT-display. På skærmen finder du alle de praktiske funktioner som BMW R 1250 RT har at byde på. Farvedisplayet viser tydeligt vej med navigationen og derudover kan du vælge at få vist flere ting samtidigt f.eks. aktuel hastighed, køremode og destination. Farvedisplayet består af refleksfrit glas, så skærmen vil altid være læsbar, uanset om det er aften og mørkt udenfor eller det er dag og solen står direkte ind på skærmen.

TFTskærm-display-r1250rt
ny-r1250rt-fra-bmw-xpedit

Ekstraudstyr til BMW R 1250 RT

Er standardudgaven af BMW R 1250 RT ikke nok til dig, så er det muligt at tilkøbe ekstraudstyr, og du kan få den motorcykel som du drømmer om.

Comfort pakken og Dynamic pakken indeholder udstyr som lige gør at du er endnu bedre forberedt på dine ture. Udstyrspakkerne indeholder bl.a. adaptive forlygter, nøglefri betjening, varme i sæderne

Active Cruise Control (ACC eller adaptiv fartpilot) er en køreassistent, hvor der på fronten er indbygget en radar som kan holde afstand til forankørende, dvs. når den forankørende sænker farten, sænker din BMW R 1250 RT også farten. Den reducerer selv farten ved sving og fungerer kun ved igangværende trafik. Så snart du står stille ved f.eks. trafiklys skal motorcyklen betjenes manuelt. Men denne funktion kan du slappe af og nyde turen.

Du skal ikke bekymre dig om hvor din mobiltelefon skal opbevares på turen. Som ekstraudstyr er der nu mulighed for trådløs opladning af din smartphone i det smarte opbevaringsrum. Din telefon er her helt beskyttet mod vejr og vind.

Hvordan skal din BMW R 1250 RT se ud?

 

Brug konfiguratoren nedenunder til at bestemme hvordan din R 1250 RT skal se ud. Her kan du i ro og mag tilføje det udstyr og den farve, så du ender ud med den motorcykel du drømmer om.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen