BMW R 1250 RT

BMW R 1250 RT

Sublim komfort

Pris fra 295.600 kr.

DEN NYE BMW R 1250 RT

MÆRK FRIHEDEN

Uanset distance eller vejr så er BMW R 1250 RT klar til at tage dig med ud på nye eventyr, med sine 100 kW (136 hk) og den 1,254 ccm store motor. BMW R 1250 RT har et nyt opdateret ydre, udvidet listen af standardudstyret og nye teknologier som giver dig en helt ny køreoplevelse.

Komforten er ved hjælpe af de nyeste teknologier helt i top, hvilket betyder at du kan læne dig tilbage, nyde turen og komme frem helt veludhvilet. Den legendariske ShiftCam boksermotor er bygget til touring og de lange dage på motorcyklen bl.a. ved hjælp af det høje drejningsmoment og færre gearskifte.

BMW R 1250 RT

Sublim komfort

bmw-r1250rt-xpedit

Ny vindskærm på BMW R 1250 RT

Der er sket en del forbedringer siden BMW R 1250 RT sidst fik en opgradering. En stor ændring er fronten. Designet er blevet mere sporty og dynamisk at se på, og det kan i høj grad også mærkes når man kører. BMW R 1250 RT har fået en ny vindskærm, den indeholder ny teknologi i form af en patenteret luftkanal som reducerer turbulens og beskytter dig som fører. Så kan du forsætte din tur helt afslappet, selv efter mange timer på farten. Den nye vindskærm giver også et bedre udsyn over vejen med et større synsfelt.

Hvilke farver fås BMW R 1250 RT i?

Style Triple Black

Style Triple Black in Black storm metallic 2 understreger særligt imponerende, de kraftfulde og dynamiske linjer i R 1250 RT.

Style Sport

Viser sin sportslighed i Racing blå metallic: Tape på front- og sidepaneler og højkvalitetsdetaljer såsom guldbremsestempler giver den en dynamisk finish.

Basic colour Alphine White 3 one

Let og lineær: Grundfarven Alpine White understreger den nye, endnu slankere front på din R 1250 RT, hvilket får den til at se endnu mere slående ud.

Option 719 Mineral White metallic

R 1250 RT i den højkvalitets 719 Mineral White metallic-option viser sit ædle design med det lige forede frontpanel.

Hvad er prisen på BMW R 1250 RT med standard udstyr?

Prisen på BMW R 1250 RT er 295.600. Inkluderet i prisen er der en masse lækkert standardudstyr:

 

  • Varme I håndtagene
  • ABS Pro
  • DTC
  • Riding modes (Rain, Road, ECO)
  • 10,25" TFT-Display
  • Fartpilot - Dynamisk Cruise Control (DCC)
  • Hillstart control
  • LED blinklys
  • Intelligent nødopkald
  • 5 års garanti
bmrr1250rt-pris-udstyr-xpedit

10,25” TFT-display – skærmen over dem alle!

En skærm der giver dig bedre overblik – den beskrivelse passer meget godt på det nye 10,25” TFT-display. På skærmen finder du alle de praktiske funktioner som BMW R 1250 RT har at byde på. Farvedisplayet viser tydeligt vej med navigationen og derudover kan du vælge at få vist flere ting samtidigt f.eks. aktuel hastighed, køremode og destination. Farvedisplayet består af refleksfrit glas, så skærmen vil altid være læsbar, uanset om det er aften og mørkt udenfor eller det er dag og solen står direkte ind på skærmen.

TFTskærm-display-r1250rt
akrapovic-udstødning-bmwr1250rt-xpedit

Ekstraudstyr til BMW R 1250 RT

Er standardudgaven af BMW R 1250 RT ikke nok til dig, så er det muligt at tilkøbe ekstraudstyr, og du kan få den motorcykel som du drømmer om.

Comfort pakken og Dynamic pakken indeholder udstyr som lige gør at du er endnu bedre forberedt på dine ture. Udstyrspakkerne indeholder bl.a. adaptive forlygter, nøglefri betjening, varme i sæderne

Active Cruise Control (ACC eller adaptiv fartpilot) er en køreassistent, hvor der på fronten er indbygget en radar som kan holde afstand til forankørende, dvs. når den forankørende sænker farten, sænker din BMW R 1250 RT også farten. Den reducerer selv farten ved sving og fungerer kun ved igangværende trafik. Så snart du står stille ved f.eks. trafiklys skal motorcyklen betjenes manuelt. Men denne funktion kan du slappe af og nyde turen.

Du skal ikke bekymre dig om hvor din mobiltelefon skal opbevares på turen. Som ekstraudstyr er der nu mulighed for trådløs opladning af din smartphone i det smarte opbevaringsrum. Din telefon er her helt beskyttet mod vejr og vind.

Motorcykel beklædning til din tur på BMW R 1250 RT

Hvordan skal din BMW R 1250 RT se ud?

 

Brug konfiguratoren nedenunder til at bestemme hvordan din R 1250 RT skal se ud. Her kan du i ro og mag tilføje det udstyr og den farve, så du ender ud med den motorcykel du drømmer om.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

bmw-r1250rt-touringmc-xpedit
Tilbage til toppen