BMW M 1000 RR

BMW M 1000 RR

Født på racerbanen

Pris fra 596.200 kr.

BMW M 1000 RR

Født på racerbanen

 

Den nye BMW M 1000 RR er lavet til dig, der har store performance krav til en motorcykel på både banen og vejen. M 1000 RR er den første M-model fra BMW Motorrad og dens DNA kommer direkte fra professionel racing.

Den er baseret på S 1000 RR, men bare endnu vildere! Den tilbyder nemlig racing-teknologi, der lever op til de højeste performance krav i motorsporten og til adrenalinjunkierne på vejen – fordi #NeverStopChallenging er mere end blot et løfte. Det er en forpligtelse.

Den internationale lancering af BMW M 1000 RR forventes i løbet af 2021.

BMW-M-1000-RR-superbike-xpedit-racer-bmwmotorcykel-bmwmc

Den første M-Superbike

BMWM1000RR-motorcykel

BMW M 1000 RR til sportskørsel og til vejen

 

Med 212 HK og en totalvægt på kun 192 kg, en affjedring samt en aerodynamik er BMW M 1000 RR designet til at give maksimal ydelse på banen, som gør den til en ægte Superbike.

Den har en vandkølet firecylindret rækkemotor, der er baseret på RR-motoren og har BMW ShiftCam teknologi, der sikrer variabel ventilstyring. Den maksimale performance på 156 kW (212 HK) opnås ved 14.500 omdr./min. Det maksimale drejningsmoment på 113 Nm anvendes ved 11.000 omdr./min.

 

 

prisen på bmw m 1000 rr

Hvad er prisen på BMW M 1000 RR

BMW M 1000 RR fås fra 596.200 kr. og kommer med en masse standardudstyr. Derudover kan der tilkøbes en M Competition pakke.

 • Høj vindskærm
 • BMW Motorrad ABS og ABS Pro
 • 7 riding modes (Rain, Road, Dynamic, Race, Race Pro 1-3)
 • Pit-Lane-Limiter
 • Launch Control
 • Dynamic Traction Control (DTC) +/- Shift
 • Wheelie Control
 • Slide Control
 • Hill Start Control (HSC) Pro
 • Dynamic Brake Control
 • Shift Assist Pro
 • 6.5" TFT-Display
 • LED-forlygter, baglygter and blinklys
 • Varme i håndtag
 • Fartpilot
 • M Letvægtsbatteri M Chassis Kit med justerbar bagsæde og svingarm
MC tøj til sportskørsel
BMW Xride MC Bukser

BMW Xride MC Bukser

Du får maksimal komfort og omfattende beskyttelse med BMW Xride MC bukserne, som består af slagbestandigt læder. Det helt perfekte match til din BMW M 1000 RR. Fås både i dame- og herremodel.

Se Xride MC bukser i herre model her

BMW Xride MC jakke

BMW Xride MC jakke

BMW Xride er en jakke, der kombinerer sporty køreglæde med langdistance-eventyr, et perfekt match til BMW M 1000 RR. Det slagbestandige læder giver omfattende beskyttelse. Fås både i dame- og herremodel.

Se Xride MC jakker i dame model her

BMW system 7 carbon hjelm

BMW system 7 carbon hjelm

BMW System 7 MC hjelm er lavet af 100% carbon. Den giver maksimal komfort og sikkerhed, så du er godt beskyttet, når du kører din BMW M 1000 RR. Hjelmen er kompatibel med BMW Motorrad kommunikationssystem.

Se system 7 carbon hjelm her

M Winglets og høj vindskærm


M winglets også kaldt finner eller vinger, kært barn har mange navne, på M1000RR er lavet af carbon og genererer en downforce på 16,3 kg og ekstra kraft på forhjulet, afhængig af hastigheden, kombineret med den høje vindskærm giver det tilsammen mere fremdrift.

Effekten af vindskærmen kan også mærkes i kurver og ved nedbremsningen pga. det aerodynamiske design, der tillader senere nedbremsning og svingstabilitet.

 

M-bremser for første gang og carbon hjul som standard

For første gang fås en BMW motorcykel med M-bremse, som vi kender det fra BMW bilmodeller.

M-bremserne er udviklet ud fra racerbremserne fra BMW Motorrad-racere i Superbike kategorien som giver maksimalt stabilitet. M-bremsekaliberne kan genkendes på den blå farve kombineret med M-logoet.

Som noget nyt kommer den nye M 1000 RR med carbon hjul som standard. De indeholder højteknologiske komponenter for maksimal ydelse på banen såvel som landevejene.

BMWM1000RR-vindskærm-mwinglets-mbremse

Forskellen på M 1000 RR og S 1000 RR

Chassiset på M 1000 RR er baseret på S 1000 RR, men med bl.a. en optimeret upside-downgaffel, er M 1000 RR designet til racerbanen, men den er også helt perfekt til de almindelige veje.

De uovertrufne køreegenskaber og opbremsningen giver en øget kontrol over for- og baghjulet på motorcyklen, selv når du kører på landevejene. Den længere akselafstand gør M RR meget mere behagelig at køre på, i forhold til at der er tale om en Superbike.

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

UDVALG AF BMW M 1000 RR PÅ LAGER

Tilbage til toppen