BMW R 1250 RS

BMW R 1250 RS

Sport Touring i overhalingsbanen

Pris fra 227.900 kr.

BMW R 1250 RS

Sport Touring i overhalingsbanen

BMW R 1250 RS er en kraftfuld sports-touringcykel. Karakteriseret ved sin to-cylindrede boxermotor med BMW ShiftCam-teknologi, repræsenterer den allerede visuelt sporty dominans og uforfalsket køreglæde. Takket være vind- og vejrbeskyttelsen samt den afslappede siddestilling og hjælpesystemer kan du nyde hvert hjørne og hver kilometer – uanset om du er alene eller sammen med en ledsager. Hvert slag fra din boxer driver dig fremad – hver eneste gang. På hver rejse og hver dynamisk mellemspurt. Du kan med selvtillid og tiltro kræve mere – og cyklen leverer. Kort sagt: #NeverStopChallenging.

  

BMW R 1250 RS

Sporty og atletisk - på den nemme måde

Længere rejser, færre stop ...

Den effektive Eco-kørselstilstand er nu tilføjet til køretilstandene Rain og Road som standard. Dette giver dig valget mellem effektiv kørsel og den sædvanlige dynamiske sportslighed. Statusdisplayet i 6,5" TFT-displayet viser dig den valgte indstilling. Og de nye valgfrie Pro-køretilstande med Dynamic og Dynamic Pro sikrer mere ydelse på din tur.

Mere kraft i enhver situation

Mere kraft i enhver situation

Boxermotoren med gennemprøvet BMW ShiftCam-teknologi har to forskellige indsugningsprofiler. Takket være dens variable knastakselstyring imponerer drevet med overlegen køreglathed, høj effektivitet eller imponerende drejningsmoment afhængigt af kravene.

Forøgelsen op til det maksimale drejningsmoment på 143 Nm kan mærkes i ethvert hastighedsområde: i spurter i overhalingsbanen såvel som under kraftig acceleration ud af sving.

BMW R 1250 RS

Sport Touring i overhalingsbanen

Hvilke farver fås BMW R 1250 RS i?

BMW R 1250 RS fås i 3 forskellige farver:

En boxer, tre ansigter. Fra klassisk, puristisk til sporty, dynamisk til slående elegance: Hver af de tre farvekombinationer udtrykker perfekt den uforlignelige dynamiske sportstouring-karakter af R 1250 RS.

Light white
Denne variant af R 1250 RS er meget stilren. Boxermotoren er særligt iøjnefaldende her.

Sport
Farverne Lys hvid/Racing blå metallic/Racing rød er en klar hyldest til BMW Motorsport. Enkeltsædets sporty look fuldendes med et hvidt stel og gyldne bremsekaliber.

Triple black
Opmærksom på designfans: Sort stormmetallic med agatgrå ramme fremhæver linjerne perfekt. De gyldne bremsekalibere og motorspoileren i rustfrit stål giver et tydeligt budskab.

BMW R 1250 RS - Light white - Xpedit

BMW R 1250 RS - Light white

BMW R 1250 RS - Sport - Xpedit

BMW R 1250 RS - Sport

BMW R 1250 RS - Triple black - Xpedit

BMW R 1250 RS - Triple Black

prisen på bmw r 1250 rs

Hvad er prisen på BMW R 1250 RS?

BMW R 1250 RS fås fra 227.900 kr. og kommer med standardudstyr som f.eks.:

  • ABS Pro
  • DTC
  • Køremodes (Eco, Rain, Road)
  • TFT-Display med connectivity
  • Hill start control
  • Intelligent emergency call (nødkald)
  • EU5-godkendelse
  • 5 års garanti

Sporty fra for til bag

Fra den iøjnefaldende frontende med de ikoniske kørelys og de nydesignede LED-blinklygter, til den høje vindskærm og fuld trimpanel, lige igennem til den korte, sporty, slanke enkeltsæder: R 1250 RS er en ren sportstouring cykel. Selvsikker og sikker. Præstationsorienteret og dominerende. Komfortabel og sulten efter kurver. Præcis som cyklens linjer lover. Lige som du vil have det.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

UDVALG AF BMW R 1250 RS PÅ LAGER

 

Tilbage til toppen