BMW G 310 R

BMW G 310 R

Intens køreglæde

Pris fra kr. 63.090

BMW G 310 R

Intens køreglæde

BMW G 310 R er essensen af køreglæde. Født af byens puls og skabt til alle, der ganske enkelt elsker at køre motorcykel. Den er smidig og sporty, og uanset om du er høj eller lav, føler du dig hjemme på BMW G 310 R! Denne lille roadster bringer dig hurtigt, sikkert og stabilt til og fra job, den næste date eller ud på småvejenes eventyr. Den kompakte og effektive 313-kubik motor gør G 310 R til en lille energibombe, kva motorcyklens lave vægt. Og du er aldrig i tvivl om, at du sidder på en ægte BMW-motorcykel: Topkvalitet, lækker finish og ekstraordinær teknik... Det ses i detaljen og giver intensiv køreglæde!

BMW G 310 R

Intens køreglæde

Gode gener. Godt udseende

Gode gener. Godt udseende

Flotte træk går i arv i familien - generne fra S 1000 R ses derfor tydeligt i G 310 R. Den sportsbetonede styrkåbe med den kraftige forlygte, tankens dynamiske linier og det moderne roadsterdesign får G 310 R til at vende hoveder, hvor den dukker op. G 310 R er både let og stærk. Forenden er dynamisk, bagenden kæk og distinkt. Det korte sæde signalerer stilen og giver maskinen, især i hvid, et umiskendeligt touch af racerbane. Guldeloxeret forgaffel og bremsecaliper understreger modellens høje kvalitet og lækre detaljer, som de udfræsede forstærkninger på aluminiumssvinggaflen, sikrer stor styrke, høj stabilitet og lav vægt. De brede dæk sørger for det bedst mulige vejgreb, så køreglæden er garanteret.

Vælg din stil
Pearlwhite metallic

Pearlwhite metallic

Iøjnefaldende accentgrafik i BMW Motorsport-farverne blå og rød gør det til et sportigt udseende.
Stratoblue metallic

Stratoblue metallic

Den lyse blå ser elegant ud, eksklusiv og sporty med de kontrastfarveflader i Titanium Gray.
Cosmicblack uni

Cosmicblack uni

Den sorte farve fremhæver hvide accentområder det dynamiske, moderne design.

Let, stærk og fleksibel

Også G 310 R sætter teknikken i højsædet. Med sofistikerede og ukonventionelle tekniske finesser vil du holde forrest i feltet. Det sørger blandt andet den 1-cylindrede 4-taktsmotor på 313 kubik for. Den ukonventionelt bagudrettede cylinder og topstykket er vendt 180°. Det sænker tyngdepunktet og forskyder det fremad mod forhjulet, så feedback fra forenden bliver klokkeklart og gør G 310 R super styrevillig og let at håndtere. Den lange, lette svinggaffel giver stor stabilitet ligeud uden at forlænge akselafstanden unødigt. Standardmonteret ABS har været en kendsgerning på enhver BMW- motorcykel siden 2013: Sådan er det naturligvis også på G 310 R. Det lægger afgørende meter til din sikkerhed, hver gang du kører. Lækkert design, stærk motor og mindre end 160 kg fuldtanket – G 310 R giver dig motorcykelkørsel i reneste form. Som vi elsker det.

Alle ønsker at køre

På G 310 R kan du bevæge dig afslappet rundt uden stress. Også i hektisk storbymiljø kan du køre med overskud takket være vores succesrige hjælpesystemer og maskinens gode formgivning. Den suveræne ergonomiske udformning af styr, fodhvilere, greb og kontakter sørger for en skøn køreoplevelse, da alt sidder, hvor det skal. G 310 R tilbyder det rette sæde til enhver kører og sikrer, at du altid sidder stabilt og føler dig til rette på motorcyklen. Stelgeometrien spiller flot sammen med affjedringskomponenterne, og justeringsmulighederne gør G 310 R uhyre smidig og brugbar. Uanset om du er mit i storbyens mylder, pendler på de åbne strækninger eller kører fornøjelsestur i weekenden – på G 310 R vil du bare blive ved at køre!

Udfordre byen

Udfordre byen

Med G 310 R gennem São Paulo

I denne verdens verdens metropoler gælder de samme udfordringer altid: Røde trafiklys, fulde metros, lange trafikpropper, ingen fremskridt. Intet problem for G 310 R Det omdanner de daglige rejser til arbejde og hjem i køreglæde og viser byen fra et nyt perspektiv.

Stunt-rytter Chris Northover kører G 310 R gennem São Paulo's gale rushtidstrafik. Agile, manøvrerbare og lyse, han slanger sig gennem storbyens travlhed med maskinen. Med hurtige svinger forlader han metropolen hurtigt bag sig, kører ud og omdefinerer byens grænser. Chris viser med den nye BMW Roadster at 313 kubik er bare et nummer og faktureres på vejen.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Med G 310 R gennem São Paulo
Tilbage til toppen