BMW G 310 R

BMW G 310 R

Intens køreglæde

Pris fra 59.900 kr.

BMW G 310 R

Intens køreglæde

Den nye BMW G 310 R 2021 model

BMW G 310 R er essensen af køreglæde. Født af byens puls og skabt til alle, der ganske enkelt elsker at køre motorcykel. Den er smidig og sporty, og uanset om du er høj eller lav, føler du dig hjemme på BMW G 310 R! Denne lille roadster bringer dig hurtigt, sikkert og stabilt til og fra job, til den næste aftale eller ud på småvejenes eventyr.

 

Den kompakte og effektive 313-kubik motor gør G 310 R til en lille energibombe, bl.a. ved hjælp af motorcyklens lave vægt. Og du er aldrig i tvivl om, at du sidder på en ægte BMW-motorcykel: Topkvalitet, lækker finish og ekstraordinær teknik... Det ses i detaljen og giver intensiv køreglæde!

BMW G 310 R

Dynamisk roadster

Motorcyklen med de gode gener

Motorcyklen med de gode gener

Flotte træk ligger til familien familien - og dette er også gældende for BMW G 310 R. Det er tydeligt at DNA’et fra BMW S 1000 R går igen i G 310 R. De dynamiske linier og det moderne roadsterdesign får G 310 R til at vende hoveder, hvor end den dukker op. G 310 R er både let og stærk.

Forenden er dynamisk, bagenden kæk og distinkt. Det korte sæde signalerer stilen og giver maskinen, især i den nye røde farve, et umiskendeligt touch af racerbane.

Guld eloxeret forgaffel og bremsekaliber understreger modellens høje kvalitet og lækre detaljer, så som de udfræsede forstærkninger på aluminiumssvinggaflen, sikrer stor styrke, høj stabilitet og lav vægt. De brede dæk sørger for det bedst mulige vejgreb, så køreglæden er garanteret.

Hvilke farver fås G 310 R i?

Den nye G 310 R fås i tre nye forfriskende farver.

Style Triple Black

Et klassisk farvevalg som udtrykker den dynamik og karakter som BMW G 310 R indeholder.

Style Passion

Den levende Kyaniteblå metallic farve understreger den spontane karakter af din G 310 R, i samspil med den iøjnefaldende røde farve.

Style Sport

De røde fælge, refererer tydeligt til cyklens arv i form af motorsport.

 

bmwg310r-styletripleblack-farve-xpedit-2022model
bmwg310r-stylepassion-2022farver-xpedit
BMW-G-310-R-stylesport-xpedit

Prisen på den nye G 310 R

Den nye BMW G 310 R fås fra kun 69.500.

Hvilket standardudstyr følger med BMW G 310 R?

I prisen medfølger der som standard følgende udstyr:

  • ABS
  • ASC (Automatic Stability Control)
  • LED-forlygte med DRL (Daytime Running Light)
  • LED baglygte
  • LED blinklys
  • Ride-by-Wire
  • Upside Down forgaffel
  • Justerbar bagdæmper
  • Omdrejningstæller
  • Info display

G 310 R med Ride by Wire

G 310 R kommer med en enkeltcylinder motor som er alt andet end traditionel hvilket også gør sig gældende for designet. Selve topstykket på motorcyklen er drejet 180 grader bagud, så cyklens tyngdepunkt er skubbet mod forhjulet. Alt dette medfører at G 310 R er mere smidig og nemmere at kontrollere.

Den nye model er også udstyret med det nye elektroniske gassystem ”Ride by Wire”, det medfører en mere stabil gasrespons. Slipper koblingen som er selvforstærkende, gør det at skifte gear til en leg, når du er omgivet af tung trafik. Samtidig opfylder G 310 R alle de krav der er til den strenge Euro 5-stadard.

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

Tilbage til toppen