____________________________________________

Køretekniske kurser og events

____________________________________________

Kursusudbydere

Kursusudbydere

Har du også lyst til at prøve grænser af med din motorcykel, eller bare blive bedre til at køre der, hvor det for alvor bliver sjovt, og har du lyst til at opleve verden på to hjul, anbefaler Xpedit de nedenstående kursus- og eventudbydere.

Rally Support

Eventyr på to hjul - Vi fragter din egen MC til offroad oplevelser i hele verden. Oplev bl.a. Sverige, Polen, Balkan, Portugal og Marokko

Er du tyk, tynd, høj, lav, langhåret, skaldet, mand, kvinde eller intetkøn ... Det er underordnet ... der er med garanti også et motorcykeleventyr for DIG.

Der Däne im Harz

Besøg Der Däne im Harz

Ikke bare motorcykelture - men eventyrlige rejser i Harzen og resten af verden med naturoplevelser, læring og minder for livet

Vi tilbyder ture og køretekniske kurser inkl. Enduro. Vi er rejsearrangør for private, grupper og klubber i alle prislejer, både faste og kundetilpassede rejser efter behov. Kom med dine idéer og drømme ... så klarer vi resten!

Enduro Park Hechlingen

Enduro træning

BMW Motorrads officielle partner

Hvis du er Enduro-fan, er Enduro Park Hechlingen dine "go-to-guys" for her kan du finde lige præcist det Enduro kursus du er på udkig efter - om det så er Enduro-træning for begyndere, erfarne ryttere eller proffer.

Er du til eksotiske eventyrrejser, behøver du heller ikke kigge andre steder. For disse fyre får dig og din cykel til klitterne. De sætter bjergelskere og off-road junkies på grusveje, fjernspor og næsten øde veje, der giver et ægte adrenalinspark.  

Ride Nordic

Tours & Training

Mød et stærkt team af instruktører og rejseledere med lang erfaring fra ture og eventyr på motorcykler i bl.a. Europa, Asien, Afrika, Australien samt USA.

Turene handler ikke om at køre hurtigt. Hovedfokus er lagt på at udforske spændende veje og smukke omgivelser, men vi nyder udfordringer og tekniske ruter, hvor vi skal arbejde som et team for at komme igennem.

Tilbage til toppen