____________________________________________

Køretekniske kurser og events

____________________________________________

Kursusudbydere

Kursusudbydere

Har du også lyst til at prøve grænser af med din motorcykel, eller bare blive bedre til at køre der, hvor det for alvor bliver sjovt, og har du lyst til at opleve verden på to hjul, anbefaler Xpedit de nedenstående kursus- og eventudbydere.

Enduro Park Hechlingen

BMW Motorrads officielle partner

 

Hvis du er Enduro-fan, er Enduro Park Hechlingen dine "go-to-guys" for her kan du finde lige præcist det Enduro kursus du er på udkig efter - om det så er Enduro-træning for begyndere, erfarne ryttere eller proffere. Er du til eksotiske eventyrrejser, behøver du heller ikke kigge andre steder. For disse fyre får dig og din cykel til klitterne. De sætter bjergelskere og off-road junkies på grusveje, fjernspor og næsten øde veje, der giver et ægte adrenalinspark. 


BESØG SIDEN
 

Ride Nordic

Tours & Training

Mød et stærkt team af instruktører og rejseledere med lang erfaring fra ture og eventyr på motorcykler i bl.a. Europa, Asien, Afrika, Australien samt USA.

Turene handler ikke om at køre hurtigt. Hovedfokus er lagt på at udforske spændende veje og smukke omgivelser, men vi nyder udfordringer og tekniske ruter, hvor vi skal arbejde som et team for at komme igennem.

LÆS MERE OM RIDE NORDIC

Rally Support

Eventyr på to hjul

Er du tyk, tynd, høj, lav, langhåret, skaldet, mand, kvinde eller intetkøn ... Det er underordnet ... der er med garanti også et motorcykeleventyr for DIG.

BESØG RALLY SUPPORT

Tilbage til toppen