BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR

Født til sejr

Pris fra 448.000 kr.

BMW M 1000 XR

FØDT TIL FØRERPOSITION

Her er den: den letteste og mest kraftfulde produktions crossover-cykel i verden. Intet mindre. En M-cykel helt igennem. Trimmet ned for maksimal ydeevne – i dette tilfælde langdistanceydelse. Derfor hedder den M XR. Eller, som vi ynder at kalde det: MaXimizeR. Fordi denne cykel maksimerer alt: din køreoplevelse, din udholdenhed og, når du vil, din adrenalin. Alternativt kan du trygt slappe af, mens du rejser over store afstande. Når alt kommer til alt, ved du, at du kan give alle baghjul ved en pludselig indskydelse. #NeverStopChallenging.

BMW M 1000 XR | Xpedit

OPTIMAL UDSTYRSPAKKE

Født på Væddeløbsbanen

Du mærker det med det samme. M XR bærer det M DNA. Det legemliggør alt, hvad det mest magtfulde bogstav i verden står for: lederskab, overherredømme og legende, ubesværet dominans. Bogstavet "M" lover topbearbejdning med fremragende materialer og udstyr. At køre på en M-cykel kræver fremragende køreevner. M kombinerer fascinationen af motorsport med en livsstil i overhalingsbanen. Den tredje M-model fuldender vores firecylindrede serie.

Maksimal eksklusivitet

Ikke kun visuelt en M. M XR er omfattende udstyret med M-dele. Lige fra starten med et blik på displayet, bringer M-start-animationen dig ind i M-sportsverdenen. Mens M Sport-sædet giver dig mulighed for at køre uden træthed, giver M-vingerne øget kontakttryk på vejen gennem aerodynamisk downforce. Og M-bremsen gør også ydeevnen præcis kontrollérbar.

M + XR = ydeevne på lang afstand

Ligningen for en uforlignelig køreoplevelse med M-lignende ydeevne og XR-lignende langdistancekapacitet. Du ønsker ikke at stige af cyklen grundet dens sublime ergonomi eller køretilstandene Pro og RACE. Det hele er der, og ikke kun med hensyn til udstyr. M XR er meget alsidig med sin sports-, touring- og egnethed. Dens vægt kan minimeres endnu mere med den valgfrie M Competition-pakke, så du er på farten med maksimal dynamik.

"Denne cykel kombinerer alt, hvad jeg vil have med fra racerbanen: præstation så utrolig, at du ikke ønsker at stå af."

Peter Hickman
Britisk motorcykelracer

Angrebet er lagt i dine hænder

Sæt dig op og du bliver konstant mindet om: M XR kan bevæge dig med over 275 km/t. Fra 0 til 100 på 3,2 sekunder; til 200 i 7.4. Dette er muliggjort af den firecylindrede BMW ShiftCam-motor i RR, tilpasset til XR, med 201 hk (147 kW) ved en maksimal hastighed på 14.600 o/min. I forbindelse med sportsgearkassen med kortere udvekslinger i 4., 5. og 6. gear, samt et kortere sekundært udvekslingsforhold, er M XR perfektioneret til præstationsorienterede langdistanceture. Dette hjælper dig med at tage føringen, når du har lyst.

Umiskendelig M

Umiskendelig M

Performance har tre farver:

Lyseblå, mørkeblå og rød. Det karakteristiske M-farveskema giver M XR dets umiskendelige udseende. I de sjældne øjeblikke, hvor den står stille, kan du se kærligheden til motorsport – ikke kun i farverne, men i de mange detaljer.

Lys hvid/M Motorsport

Standardcyklen i farven Light white solid lak med M Tapes fokuserer på skarpe kontraster. M XR er også genkendelig som en M-cykel ved standard M-bremsen i blå.

Blackstorm metallic/M Motorsport

Med den valgfrie M Competition-pakke kommer den i en mere kraftfuld Blackstorm metallic farve med M tape – et indtryk som M carbon hjulene forstærker yderligere.

Der er en mening med det hele

Perfektion er summen af alle detaljer. Ingen millimeter er blevet overladt til tilfældighederne. Med forarbejdet M-lak og eksklusive dele, som det fræsede M-koblingsgreb og M-bremsegreb, sætter designet sporty standarder. Den kortere, tonede sportsforrude viser også, at denne cykel stammer fra M Motorsport formen.

Ledelse par excellence

Parat? Sæt dig ned, start motoren og dyk ind i M-verdenen. Bag dig er den slanke, præstationsorienterede bagende med kort nummerpladeholder. Det er fra dette tidspunkt, du forlader alt. Du leder. Du hører den uforlignelige lyd, der kommer fra den stejle Akrapovič slip-on baglyddæmper. Din passager har også den fulde M-oplevelse takket være passagersædets kontur, slanke håndtag og bageste fodstøttebeslag.

Hvad er prisen på den nye BMW M 1000 XR?

BMW M 1000 XR fås fra 448.000 DDK som standard. Ekstraudstyr og udstyrspakker kan tilkøbes.

Hvilket standardudstyr følger med BMW M 1000 XR?

Som standardudstyr får du bl.a.:

 • M Endurance kæde
 • Gear shift assistant Pro
 • ABS Pro
 • Dynamic Damping Control (DDC)
 • Dynamic Traction control (DTC)
 • Dynamic Brake Control (DBC)
 • Dynamic ESA (DESA)
 • M Bremser
 • Dæktrykskontrol
 • Farvet TFT display 6,5"
 • Headlight Pro med adaptiv kurvelys
 • Daytime riding light (DRL)
 • Komfort blinklys
 • Fartpilot
 • On-board computer
 • Riding Modes Pro: Rain, Road, Dynamic, Race, Race Pro 1, Race Pro 2, Race Pro 3
 • Hill Start Control Pro (HSC Pro)
 • Brake Slide Assist

Der kommer mere ...

Du elsker en udfordring: Den valgfri M Competition-pakke er lavet til dig. M Carbon hjulene og adskillige M Carbon dele, der er inkluderet i pakken, giver ikke kun cyklen et ultrasporty look, de reducerer vægten til kun 220 kg og maksimerer dermed dynamik og håndtering. Med M GPS-Laptrigger kan du fokusere på dine hurtigste tider.

Tilbage til toppen