BMW K 1600 GA

BMW K 1600 GA

All-inclusive på to hjul

Pris fra 465.755 kr.

BMW K 1600 GA

Grand America – Oplev mere sammen

K 1600 Grand America vil altid efterlade dig med lysten til at opleve mere. Dens overlegne sekscylindrede motor lader dig afslappet cruise ud mod horisonten: perfekt udstyret med fodhviler, topkabinet med ryglæn og en høj vindskærm. Du vil stå til slut, ude af stand til at beslutte, hvilke oplevelser og øjeblikke som var de bedste på din tur. Alligevel vil historierne om hver kilometer stå klart for dig og minderne vil være der for evigt.

Mere komfort, mere eksklusiv karakter, mere fascination – sidstnævnte bør især gælde for alle, der får et blik på din K 1600 Grand America. Hvad venter du på? Din rejse starter lige her.

Kort sagt: #RideAndShare

 

Grand America – Oplev mere sammen

Hvilke farver fås BMW K 1600 Grand America i?

K 1600 GT kommer i 3 forskellige farver:

Style Exclusive

Farven manhattan metallic mat lak giver et elegant dynamisk statement - helt ned til mindste detalje: fra frontdelen af forhjulsdækslet i karrosserifarve motorspoileren i Night black mat til beklædningen i Black storm metallic.

Blackstorm metallic

Blackstorm metallic som grundfarve understreger det konsekvente design af K 1600 Grand America: klare linjer og præcise kanter for et lige så spændende og dynamisk overordnet udseende.

Option 719 Midnight

Helt bogstaveligt unik. Option 719 Midnights højdepunkt er Meteoric II støvmetallakeringen. Dens sofistikerede lakering viser endda en hel galakse, som ikke er lig nogen anden. Det er her, din K 1600 Grand America bliver helt unik.

bmw-k1600ga-style-exclusive-xpedit
bmw-k1600ga-blackstorm-metallic-xpedit
bmw-k1600ga-option-719-midnight-xpedit

K 1600 GA sørger for masser af plads til din stil

Er du enig i, at det at rejse betyder at vise, hvor du kommer fra, men også hvor du er på vej hen? Med talrige ekstraudstyr og originalt BMW Motorrad tilbehør kan du skræddersy K 1600 Grand America, så den passer endnu mere til dine behov. For eksempel tilbyder vi som ekstraudstyr den omfattende komfortpakke for dig som ønsker en endnu mere behagelig rejse. Option 719 sæde og smedede hjul repræsenterer på den anden side det højeste niveau af håndværk og en helt eksklusiv smag, mens det smedede styr fuldender det afslappede look.

Unikt håndværk

Hver cykel er unik: Med Option 719 Midnight i Meteoric II dust metallic med galaksemotivet færdiggøres komponenter i den omfattende farveproces. Præcision og rent håndværk fører til unikke resultater, i ordets sandeste betydning.

bmw-k1600-gaoption-719-sæde-xpedit
bmwk1600ga-2022-model-xpedit

Højdepunkterne ved BMW K 1600 Grand America

Du vil opleve hver kilometer mere intensivt med K 1600 Grand America. Og alligevel får du aldrig nok: Med den ekstra standardforlygte og den komplette LED-forlygte med adaptiv forlygte kan du nu rejse mere sikkert og trygt end nogensinde før, selv om natten.

Takket være sin drejefunktion forbliver lyskeglen konstant og tilpasser sig problemfrit, når du læner dig ind i hjørner. Når alt kommer til alt, hvad er bedre end aldrig at miste horisonten af ​​syne, selv i mørke? Standardlydsystemet 2.0 åbner også op for nye dimensioner. Udover intuitiv brug af menuen og talrige lydprofiler er der ikke meget at se: Antennerne er blevet skjult, hvilket gør det endnu mere imponerende når musikken spiller.

k-1600-ga-bmw-motorrad-pris-udstyr-xpedit

Hvad er prisen på den nye BMW K 1600 Grand America?

Den nye K 1600 GA fås fra 465.755

Hvilket standardudstyr følger med BMW K 1600 Grand America?

 • 10,25-tommer farve-TFT-skærm med tilslutning og integreret kortnavigation (fra BMW Motorrad Connected App)
 • Lydanlæg 2.0 med fx DAB+, SAT-radio og lydprofiler
 • Opbevaringsrum til mobiltelefon med mulighed for opladning (USB-C)
 • Fuldt LED-forlygte med lysikon og adaptivt kurvelys
 • 4 konfigurerbare favorit knapper
 • Dynamic traction control (DTC)
 • 3 køretilstande Regn, Vej og Dynamisk
 • Motorbremsestyring (MSR)
 • Dynamisk ESA (elektronisk affjedringsjustering med automatisk lastnivellering)
 • Bakkestartkontrol (HSC Pro)
 • Dæktrykskontrol (RDC)
 • Varme i håndtag
 • Sædevarme
 • Sidetasker
 • Topboks inkl. USB-A og ekstra højttaler
 • LED ekstra forlygter
 • Motorbeskyttelsesskærm
 • Fodhviler
 • Høj vindskærm

K 1600 GA - Reduceret til det væsentlige: dig

Takket være dens 10,25" TFT-farveskærm, det klare design og hærdede såvel som anti-reflekterende glas er det nydesignede cockpit på K 1600 Grand America perfekt tilpasset din rejse. Og det overordnede udseende? Strømlining i den typisk bagger-stil med en lav bagsektion udstråler elegance, kraft og en eksklusiv karakter. Den høje vindskærm, de komfortable fodplader og topboksen med ryglæn viser tydeligt én ting: det bliver ikke noget problem, hvis den fælles rejse tager lidt længere tid her.

Motoren i K 1600 Grand America går med glæde den ekstra mil. I denne proces reagerer den så præcist og selvsikkert på dine kommandoer, at du allerede kan mærke, at den ser frem til næste hjørne: Sådan føles legendarisk overlegenhed, glathed og ydeevne. Takket være den reviderede motorstyringsenhed vil du nu med endnu større glæde føle trangen til at accelerere: 160 hk nominel ydelse udvikler sig nu allerede 1.000 o/min tidligere, mens det øgede maksimale drejningsmoment på 180 Nm nu genereres ved 5.250 o/min. Derfor kan du suse forbi landskabet med bare et enkelt vrid af dit håndled. Den rigere momentkarakteristik garanterer endnu mere afslappet cruising. Motorbremsestyringen og Dynamic ESA garanterer den nødvendige stabilitet og sikkerhed. Og selv køretilstandene er endnu mere fokuserede nu. Det er nu blevet endnu sjovt at køre - uanset om du er alene med en passager.

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

K 1600 GA - Reduceret til det væsentlige: dig
Tilbage til toppen