BMW K 1600 GA

BMW K 1600 GA

All-inclusive på to hjul

Pris fra 387.500 kr.

BMW K 1600 GA

All-inclusive på to hjul

Den åbne vej ligger foran dig så langt øjet rækker. Men det er ikke nok for dig – du vil længere ud, fordi du aldrig før har følt vejen så nær som nu. På Grand America kan du slappe af og nyde turen, mens kilometerne ruller bagud time efter time. Som fuldt udstyret premium touringmaskine leverer dette overflødighedshorn af en komfortcruiser den ypperste afslapning og fri køreglæde på turene mod fjerne horisonter. Den legendariske 6-cylindrede rækkemotor brillierer på flere planer med sin uovertrufne silkeblødhed og imponerende kraftudvikling. Altid klar til at gå den ekstra mil. Også silhouetten er på et helt nyt niveau: Fra den høje vindskærm til den distinkte bagende med letbetjent topboks og ryglæn. Alt sammen understøttet af innovativ teknologi og overdådige pladsforhold – selv for to. Ræk ud og mærk den: Grand America gør horisonten så uendelig – og så opnåelig.

BMW Motorrad K 1600 Grand America 2018
Formet af frihed

Formet af frihed

Det er ikke til at komme udenom: Med sin ikoniske svungne horisontallinie og stållyddæmperen parallelt med asfalten lader denne Bagger luksus touringmaskine til at smelte sammen med vejen. Den stolte front og den sænkede bagende med integreret LED blink- og bremselys i taskerne får den virkelig til at skille sig ud fra mængden. Som supplement til Blackstorm Metallic-lakeringen symboliserer den eksklusive Austin Yellow Metallic det mægtige landskab fra solopgang til solnedgang. Den stærke sorte række-6’er lader ingen i tvivl: Du nyder din frihed til maks! Og som de sorte standard greb, er friheden i dine egne hænder. Emblemerne på tanken siger det hele: K 1600 Grand America.

BMW K 1600 Grand America sort detaljer
BMW K 1600 Grand America Mars red metallic 2021

En cruiser, der bliver ved og ved

Komfortabel cruising med overdådig plads: På Grand America synes du aldrig, at rejsen skal ende. Standardmonteret Dynamic ESA giver bedst mulige håndterbarhed og køredynamik. "CRUISE"-trinnet lader dig glide endnu mere silkeblødt gennem landet, mens du hviler benene på de standardmonterede fodplader. Helt afslappet “American way of riding". Passagersædet er reduceret 7 cm, så af- og påstigning lettes, og fodhvilerne er lavt monteret. Standard motorbeskyttelsesbøjlerne og audiosystemet, der er forberedt til navigation, imponerer med garanti også. Rejsen på 1. klasse fortsætter således ubesværet, men vil du kræse lidt ekstra for din passager, kan du gøre det med et par armlæn (tilbehør).

 

KONFIGURATOR

RIDER MANUAL

 

Kontakt vores sælgere

Xpedit-CPH

Jesper Dal

Jesper Dal

Daglig leder/sælger
44 21 10 50
50 93 61 88
jesper@bmwmc.dk
Rasmus Aarup Nielsen

Rasmus Aarup Nielsen

Sælger
44 21 10 50
24 24 14 42
rasmus@bmwmc.dk

Xpedit Ølgod

Erik Møller

Erik Møller

Direktør
76 88 56 08
21 63 11 66
erik@bmwmc.dk
Kurt Møberg

Kurt Møberg

Indehaver/Salg
76 88 56 12
40 44 83 67
kurt@bmwmc.dk
Tilbage til toppen