BMW CE 02

BMW CE 02

Kør dine egne veje

Pris fra 67.100 kr.

BMW CE 02

Kør dine egne veje

Tid til at stå op! En ny dag venter på dig til at forme den. Men i dag er anderledes. Du står ikke kun op for at gøre dine egne ting. Du rejser dig for at sætte noget stort i gang. Hvordan gør du dette? Du kommer på et nyt transportmiddel, der kaster dig ind i en ny virkelighed. På få sekunder. Fuldt elektrisk. Gennem smalle gyder og dybe gadebilleder. Gennem din by, som du elsker så højt. Du mærker det. Du er #PluggedToLife, når du ændrer mobilitet – nej, verden! – på CE 02. Og du ser dæl'me godt ud, når du gør det.

TID TIL BEVÆGELSE

Hop på

CE 02 er let at køre for næsten alle. Ligesom med en 50 cc knallert kan du begynde at køre med AM motorcykelkørekort allerede som 16-årig. Du kan også køre på den med bilkørekort eller A1 motorcykelkort.

Gå ind på legepladsen

CE 02 bryder alle regler. Legefulde elementer gør den til et blikfang – sådan ser ridesjov ud. Visuelt højt og elektrisk stille på samme tid. Revolutionær. Ikonisk. At være miljøbevidst kan være stilfuldt.

Udforsk byen

El-knallert? Pedelec? El-scooter? Nix! eParkoureren er ikonet for den nye Urban Mobility-scene. Den bevæger sig gennem byen som en sporhund. Hurtig, smidig, kreativ. Og tager det med stormen.

DEN UMISKENDELIGE EPARKOURER

»SKAB DAGEN...
  UDFORSK BYEN«

DESIGN AF EN NY GENERATION

Ideer non-stop

Du former dagen; din eParkourer former stemningen. Uanset hvor du går, vil du blive set. Den progressive stil viser. Du er allerede på vej til den næste store ting. Tid til at komme videre.

Cosmic black
Sort og fed – dit udsagn. CE 02 kommer som standard med Cosmic black lak og et sort sort sæde. Granitgrå metallic sætter fede kontraster, tapedesignet ser frisk ud.

Cosmic black 2
Udstyret med Highline-pakken bliver CE 02 endnu mere udadvendt: med eksklusiv lak i Cosmic black 2, 3-farvet motorcykelsæde og 22 tape, inklusive fælgtapesæt. Den guldfarvede gaffel tager det til næste niveau.

Cosmic black
Cosmic black 2

Et stykke street art

Det lange, lave sæde ser ud til at svæve over de ikoniske skivehjul. Denne slående silhuet er genkendelig med det samme. De, der foretrækker noget mere eksklusivt, kan vælge den valgfrie Highline-pakke. Ud over det mere udtryksfulde design inkluderer dette den højt integrerede SP Connect smartphoneholder. Den ekstra tredje køretilstand accelererer pulsen, og de opvarmede greb giver ekstra kørekomfort under blæsende forhold. Den eksterne 1.500 W hurtigoplader til 11 kW-versionen gør dig klar til at gå hurtigere igen. Og Backend Connectivity gør din hverdag lettere.

Hop på og kør

Alt ved CE 02 er designet til nem håndtering og maksimal køreglæde. Med Keyless Ride hopper du bare af og på. Takket være den lave vægt fra 120 kg har du altid styr på det hele. Et stort set vedligeholdelsesfrit tandremstræk får dig til at bevæge dig effektivt. Med adskillige højdepunkter med hensyn til teknologi, komfort og tilslutningsmuligheder giver eParkourer dig maksimal støtte på din vej til det næste sted.

HIGH-END UDSTYR

»DET ULTIMATE TRANSPORTMIDDEL
  FOR EN NY GENERATION«

Tid til at have det sjovt

Brug knapperne på styret til at vælge en af køreoplevelsestilstandene og definere, hvordan du ruller. SURF står for maksimal friløb og afkølet glidning. Vælg FLOW for at bevæge dig problemfrit med trafikken. Highline-pakken inkluderer en tredje tilstand: FLASH. Navnet siger det hele: Med en katapultstart og maksimal energigenvinding vil du være den første, der slukkes, når lyset bliver grønt – giv dig selv den ultimative spænding og vær altid den første, der ankommer.

Hviletid er opladningstid

Du ved præcis, hvornår det er tid til at slukke og genoplade dine batterier. Dette er også det perfekte tidspunkt at genoplade CE 02. Ligesom din smartphone genoplader du den blot ved en stikkontakt i hjemmet. Du kan oplade 4 kW-versionen fra 20 % til 80 % på 1 time og 25 minutter. 11 kW-versionen har brug for 1 time og 40 minutter til dette med en valgfri hurtigoplader. Fuldt opladet kan 11 kW-versionen køre op til 90 kilometer, 4 kW-versionen op til 50 kilometer – mere end nok til alle dine planer.

Mere stil. Mere frihed. Mere alsidighed.

eParkoureren tilpasser sig din livsstil. Vil du have det endnu mere iøjnefaldende, endnu mere stilfuldt? Eller foretrækker du at nyde mere frihed og ride til søen perfekt udstyret? Måske vil du ud og rejse så ofte som muligt og har brug for, at det er mere vejrbestandigt og praktisk? Tag et kig på vores tilpasningsforslag til din CE 02.

Tilbage til toppen