BMW CE 04

BMW CE 04

Den stille revolution

Pris fra 110.600 kr.

DEN ELEKTRISKE BMW CE 04

Intens køreglæde

DEN NYE ELEKTRISKE BMW CE 04

Du bevæger dig rundt i byer og storbyområder i verden. Og du er altid i bevægelse. Vi kender denne fængslende dynamik, fordi vi har brugt den i over 10 år til at udvikle løsninger og koncepter for bymæssig elektrisk mobilitet, som i dag betyder meget mere end blot at komme fra A til B. BMW CE 04 er på vej ind i en ny æra af design til at integreres problemfrit i din hverdag takket være intelligente tilslutningsløsninger - fra navigation til tøj. Simpelthen #PluggedToLife.

BMW CE 04

FREMTIDEN ER HER

Hvilke farver fås den nye BMW CE 04 i?

Hvilke farver fås den nye BMW CE 04 i?

Den nye BMW CE 04 fås i to forskellige farver, som passer perfekt ind i det pulserende byliv, stilsikkert og elektrisk.

Style Avantgarde

Den stilige avantgarde BMW CE 04 i magellan-grå metallic blander sig problemfrit ind i byens atmosfære på en udtryksfuld og selvsikker.

Light White

Den strålende hvide nuance afspejler dynamisk og generøst den pulserende by.

bmw ce 04 i farven style avantgarde xpedit
bmw ce 04 i farven light white xpedit
bmw-ce04-opbevaring-xpedit

CE 04 - forud for sin tid og alligevel tidløs

I centrum for designet af BMW CE 04 er de slanke energilagringsenheder i gulvområdet og den kompakte drivlinje. Den kreative frihed og løsninger har ført til ny æstetik, såsom opbevaringsrummet, der foldes ud til siden eller det flydende sæde.

Et andet plus er det lave tyngdepunkt: som gør det sjovt, overraskende dynamisk og giver tidløs køreglæde. På den måde passer den ene innovation problemfrit ind i den anden, også designmæssigt. Simple, rolige og minimalistiske områder dominerer det overordnede design. Den forreste del er spændende brudt op, mens den bagerste del afslører tekniske komponenter, der er typiske for motorcykler.

Hvor langt kan BMW CE 04 køre på en opladning?

Ifølge WMCT (World Motorcycle Test Cycle) har BMW CE 04 en rækkevidde op til 130 km på en opladning.

CE 04 oplader, uanset hvor du er

Det kalder vi komfort: ​​Du starter selv dagen fuld af energi, og det samme gør din BMW CE 04 som venter på dig med et fuldt opladet kørebatteri. Den oplades blot ved 220 V husholdningsstik eller din BMW vægboks. Og med den valgfri hurtigoplader får du mere ud af hver opladningsproces – mere tid, for at være præcis: Du kan derefter oplade din BMW CE 04 ved BMW Wallbox eller på farten på omkring 65 minutter med en maksimal opladning fra 0 % til 80 % elektricitet.

opladning af bmw CE 04 xpedit
bmw ce 04 pris og udstyr

Hvad er prisen på den nye BMW CE 04?

BMW CE 04 fås fra 110.600 kr som standard. Ekstraudstyr og udstyrspakker kan tilkøbes.

Hvilket standardudstyr følger med BMW CE 04?

Som standard følger der et godt udvalg af udstyr med til BMW CE 04. Ønsker du yderligere udstyr, så kan vi tilbyde forskellige fordelagtige udstyrspakker.

Standardudstyret til CE 04 indeholder bl.a. følgende:

  • Sæde højde 780mm
  • Keyless Ride
  • ASC
  • BMW Motorrad ABS
  • TFT 10,25" skærm med tilslutningsmuligheder
  • Bakgear
  • Ventileret opbevaringsrum med USB C opladning
  • Køremodes ECO-RAIN-ROAD
  • Welcome / Farewell light
  • Intelligent emergency call

Kør BMW CE 04 med et kategori A1 kørekort

Hvis du har et kategori A1-kørekort, kan du blot opleve køreglæden ved BMW CE 04 i den reducerede udgave med en nominel ydelse på 11 kW (15 hk).

Mobilitet og kommunikation i én

Overse intet og nyd alt. Takket være BMW Motorrad Connectivity og BMW Motorrad Connected App skaber BMW CE 04 nye forbindelser. 10,25" TFT-skærmen med mulighed for delt skærm bliver grænsefladen mellem den digitale og analoge verden. Uanset om præstationsdata, rækkevidde, indlæsningstid, din yndlingsafspilningsliste, den næste destination eller et telefonopkald: mobilitet og kommunikation smelter sammen i ét. Simpelthen din hverdag. Din smartphone kan blot blive i det vandtætte og ventilerede opbevaringsrum og oplades også takket være USB-C-forbindelsen.

bmw ce 04 connected xpedit

Revolution møder evolution

Når det kommer til komfort, bekvemmelighed og sikkerhed, kan du med BMW CE 04 stole på gennemprøvet BMW Motorrad-teknologi. ABS og ASC er standard, DTC, ABS Pro og det intelligente nødopkald ECALL fås som ekstraudstyr. Yderligere tilgængelige sædevarianter med integreret rygbetræk og sædevarme samt det elektriske bakgearskifte garanterer bekvemmelighed og komfort i storbyen. Og med Keyless Ride kan du starte den gnidningsfri integration af BMW CE 04 i dit mobile liv - i ordets sandeste betydning: Bare stig af og på, du kan lade nøglen blive i lommen.

Dine ideer tæller

Mere opbevaringsplads, mere komfort, bedre udseende? Det er lige meget, hvad du har tænkt dig at gøre med din scooter: Med vores omfattende udvalg af specialudstyr og originalt BMW Motorrad tilbehør tilbyder vi dig utallige tilpasningsmuligheder, så du kan få det som du ønsker. Gem dine køb sikkert i Vario-topetuiet eller Urban Collection-sidetasken. Om det er køligt, eller solen skinner skal du ikke bekymre dig om. Takket være de opvarmede greb og opvarmede sæder i komfortpakken, kan du virkelig nyde turen. Plus valgfrie klistermærkesæt hvis du ønsker at opjustere designet.

BMW CE 04 - som du ønsker den

Konfigurer din BMW CE 04 som du ønsker den her.

SE BMW CE 04 PÅ LAGER

Tilbage til toppen