Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW sneaker GS Kawir GTX Khaki

Varenr.: 7622852

DKK 2.345,00

Ikke på lager

De fede GS Kawir GTX sneakers fra BMW Motorrad kombinerer høj komfort og en højkvalitets Vibram® EVA-sål som giver den bedste beskyttelse mod ugunstige forhold.

Skoen fra BMW ligner ved første øjekast ikke en Motorcykel støvle og kan nemt forveksles med en almindelig støvle. Men MC-støvlen er mere end bare almindelig og har en masse fordele når det gælder vind, vejr og hvad vi ellers udsætter vores fodtøj for.

  • GORE-TEX® membranen i 3D strikketeknologi forvandler skoen til en vindtæt og vandtæt følgesvend til ethvert eventyr. Vibram-sålen er af ​​høj kvalitet og er særligt slidstærk.
  • Vind- og vandtæt sneaker med GORE-TEX® membran i 3D strikketeknologi, certificeret som motorcykelsko (Niveau 1)
  • Vibram® premium udendørssål kombineret med en olie- og brændstofbestandig 2K EVA-sål i kontrastfarver og med forskellige zonetætheder
  • Moderne U-Turn quick release system til mikrojusteringer kombineret med en indvendig lynlås for hurtig af- og påtagning

Farve: Khaki

Kommer i følgende størrelser: 35 – 48

 

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.
I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

Tilbage til toppen