Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW sneaker GS Kawir GTX Khaki

Varenr.: 7622852

DKK 2.345,00

  På lager

De fede GS Kawir GTX sneakers fra BMW Motorrad kombinerer høj komfort og en højkvalitets Vibram® EVA-sål som giver den bedste beskyttelse mod ugunstige forhold.

Skoen fra BMW ligner ved første øjekast ikke en Motorcykel støvle og kan nemt forveksles med en almindelig støvle. Men MC-støvlen er mere end bare almindelig og har en masse fordele når det gælder vind, vejr og hvad vi ellers udsætter vores fodtøj for.

  • GORE-TEX® membranen i 3D strikketeknologi forvandler skoen til en vindtæt og vandtæt følgesvend til ethvert eventyr. Vibram-sålen er af ​​høj kvalitet og er særligt slidstærk.
  • Vind- og vandtæt sneaker med GORE-TEX® membran i 3D strikketeknologi, certificeret som motorcykelsko (Niveau 1)
  • Vibram® premium udendørssål kombineret med en olie- og brændstofbestandig 2K EVA-sål i kontrastfarver og med forskellige zonetætheder
  • Moderne U-Turn quick release system til mikrojusteringer kombineret med en indvendig lynlås for hurtig af- og påtagning

Farve: Khaki

Kommer i følgende størrelser: 35 – 48

 

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.
I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/uCommerceMiniBasket.cshtml) Tilbage til toppen