Gratis fragt v/køb over 500 kr.

DENWAX PLEJEPRODUKTER

Denwax er en dansk virksomhed som producerer håndlavede naturprodukter som kan pleje og vedligeholde dit MC-tøj.

Produkterne kan bruges til at rense dit tøj og sko og efterfølgende pleje og vedligeholde det, så levetiden bliver længere. Ikke nok med at produkterne er naturlige, det sparer også en masse ressourcer når vi passer godt på vores tøj og udstyr, da det er lavet til at holde i mange år. Denwax produkterne kan opfriske andet end blot dit tøj, her kan nævnes alt fra læder, læderlook, nappa, plastik træterrasse, sæbebehandlet træ, oliebehandlet træ, ubehandlet træ, marmor, granit, nappa, nonwood osv.

Derudover fås der også imprægneringsspray som kan opfriske tekstilers modstand imod regn og slud. Denwax kan bruges både udenfor når havemøblerne skal opfriskes til sommer og på møblerne indenfor. Spisebordet eller lædersofaen kan nemt få nyt liv. Det samme gælder for dine MC-bukser, MC-jakke og MC-støvler. Det er en bekostelig affære at købe nyt, så derfor er det en god idé at passe på det du har. 

Så ønsker du at friske tøj eller andet op er det en rigtig god løsning at bruge produkterne fra Denwax. Denwax kan købes hos Xpedit Farum og Xpedit Ølgod.

Tilbage til toppen