Gratis fragt v/køb over 500 kr.

Rev'it Handske Chevak GTX

Varenr.: FGW0800010

DKK 899,00

  På lager

Beskyttelse

 

Funktioner:

 

Visco-elastisk knok: Disse knokbeskyttere er fremstillet af viskoelastisk gummi. Dette materiale sikrer, at knoglerne er beskyttede, mens elastikken gør det muligt for hånden at bevæge sig naturligt og i fuld komfort.

Ydre skal:

Gedeskind tromle farvet med WR finish: Tanned læder lavet af gedeskind anses for ekstremt slidstærkt og bruges ofte til handsker og andre produkter, der kræver et blødt skind. Gedeskind med WR-finish har gennemgået en proces, der gør den vandafvisende og jordbestandig. WR-belægningen er bundet til materialet på molekylært niveau, hvilket forbedrer materialets naturlige vandafstødning og jordresistens uden at ændre hvordan stoffet ser ud, føles eller trækker vejret.

Flock PU: Flocking er processen med at klæbe små fiberpartikler (kaldet flok) på en overflade. Denne proces skaber en tekstur, der optager vand.

PWR shell ripstop stretch: Holdbarhed og god slidstyrke er de karakteristiske egenskaber ved PWR-skal, takket være dets specielle ripstopvævning. Tykke armeringstråde er sammenvævet med jævne mellemrum ind i stoffet i et tværklipsmønster kendt som ripstop.

PWR shell 500D stretch: Bestående af 100% højtydende polyamidgarner, PWR-skal har et højt smeltepunkt, har en enorm tåre- og slidstyrke og har en fremragende holdbarhed. Dette PWR shell stof kommer i en stræk variant. 500D angiver stoffets tæthed. Jo højere tallet jo bedre er slidstyrkeegenskaberne.

Tilbage til toppen