Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW Black Collection Backpack, 20 liter

Varenr.: 76757922835

DKK 1.155,00

  På lager

Dagsture eller den daglige pendling til og fra arbejde? Det er intet problem at have det allermest nødvendige med i BMW 20 liters rygsæk fra Black Collection. I tasken er der endda plads til din bærbare computer. I det
vandtætte hovedrum er der integreret et 15” lap top rum, så er der ikke nogen grund til at være nervøs for et møde med en regnbyge.
 
På bagsiden af rygsækken er der et rum til opbevaring af skulderstropperne. Rygsækken forvandler sig nemt til en almindelig taske som kan bæres i hånden via bærehåndtaget på fronten og på toppen af rygsækken.
 
Der er i alt 4 lommer udvendig på rygsækken (inklusiv den på toppen), de er stænksikre med tilhørende lynlåse som er forsynet med gummi rundt om i kanten.
 
Den ergonomisk formede rygsæk fra BMWs Black Collection er med sine kun 550 gram behagelig at bære i længere perioder. Stropper på skulder, bryst og ved hofterne kan justeres så du er sikret den helt optimale pasform. Tasken er virkelig flot i sin enkle sorte farve og gør sig synlig i mørke med det reflekterende materiale på skulderstropperne. Foringen indvendig er lavet af polyamid.
 
Kan indeholde: 20 liter

Mål: 40 × 30 × 16 cm

Tilbage til toppen