Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW PureRider MC-bukser (herre)

Varenr.: 761279225

DKK 2.325,00

  På lager

Det er ikke lommer du kommer til at mangle når du køber BMW PureRider bukserne. Her får du nemlig 7 udvendige og indvendige lommer som du kan bruge til nøgler, din telefon og hvad der nu ellers er praktisk at have med. De 7 lommer består af 2 lommer foran som lukkes med en trykknap, 1 lomme foran med lynlås, 2 for lommer øverst foran, 2 bag lommer med trykknap bagpå. Derudover er der en lille skjult lomme indvendig.

Selvom du ikke skal på motorcyklen er det nogle bukser som uden problemer kan anvendes. Alt beskytterne i bukserne er nemlig flade, hvilket gør at det ikke er noget du mærker meget til.

Bukserne har en masse fede detaljer, her i blandt lomme med logo og andre logoer som er indvendigt og messingfarvede detaljer.

  • Flade og fleksible NP Flex-beskyttere på knæ og hofter
  • 7 lommer plus en lille indvendig lomme
  • Fede detaljer som f.eks. logoer indvendigt og messingfarvede detaljer.
  • Velegnet til daglig brug med eller uden motorcykel.
  • Farve: Sort

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.
I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

 

Tilbage til toppen