BMW S 1000 RR

BMW S 1000 RR

Den ultimative superbike

Pris fra kr. 268.875

BMW S 1000 RR

Et ikon blandt superbikes.

For ti år siden blev motorcykelverdenen tryllebundet af den første generation af RR. Siden da er den løbende blevet forfinet og dens solide, gennemprøvede koncept yderligere finpudset og forsynet med seneste teknik. En faktor har dog været konstant - RR's imponerende effektkurve. Præstationsmæssigt er den derfor stadig helt i front i klassen. BMW Motorrad har revideret næsten hver eneste komponent i RR – fra front til bag. Resultatet: Mindre vægt og betydelig højere ydeevne. Er du klar til en podieposition og til sejr? Den nye BMW S 1000 RR venter på dig. 

En top-performer

En top-performer

En fighter

BMW 1000 RR er indbegrebet af en superbike – også designmæssigt. De knivskarpe linier, konturer og former komplementerer smagfuldt hinanden. Den udstråler kærligheden til hurtige strækninger og kurvekørsel i enhver fiber, og dens iver efter at vise toppræstationer kan slet ikke skjules. RR deler nemlig din passion for heftig acceleration og høj fart. Alle dele på RR’ern er designet efter at opnå det ypperste. Nyt steldesign og chassis teknologi gør RR lettere og mere præcis. Derudover kommer motorcyklen med ergonomisk perfektioneret sædeposition, der er helt uovertruffen takket være det modificeret stel- og paneldesign. Standard LED hovedlys giver den nye BMW S 1000 RR et dynamisk og aggressivt udseende. 

BMW S 1000 RR 2019 model

Perfektion ned til mindste detalje

Selv her er der plads til yderligere raffinementer. De forreste blinklygter er flyttet fra panelet til sidespejlet. Dette giver ikke kun et smukt design, men også bedre synlighed. Bagfra dominerer RR også med hensyn til design og funktionalitet. ” All-in-one” er mottoet. Nummerpladeholderen kommer nu med indikatorlamper samt LED-blinklys, bag- og bremselys.

S 1000 RR er og bliver en topklasse sportsmaskine. På vejen såvel som på banen.

Med et par enkle trin kan du let afmontere sidespejlet og nummerpladeholderen og gør den til en racermotorcykel. Og med M-pakken som tilvalg, får du den ultimative racer. Her reduceres vægten yderligere med 3,5 kg, så den kun vejer 193,5kg. Udover Motorsport-farver, M carbon hjul, M batteri, M sæde, M bagende, M svingarm, får du desuden Pro riding modes med konfigurerbar riding modes Race Pro 1-3, DTC+/- Shift, ABS programmer, motor mappings, wheelie control, slide control og meget meget mere.

 

 

S 1000 RR motor

Kraftfulde præsentationer.

S 1000 RR’s vandkølede række-4 motor leverer 207 hk (152 kW) ved 13.500 o/min. og et maksimalt Moment på 113 Nm ved 11.000 o/min. Imponerende cifre, der er til at tage og føle på. Men selv med så heftige præstationer sikrer det standardmonterede DTC-system (Dynamic Traction control) et højt sikkerhedsniveau for køreren. Ligeså imponerende er det at S 1000 RR, trods præstationer på dette niveau, stadig opfylder den skrappe EU-4 norm.

En række tekniske finesser sørger for, at du kan opleve S 1000 RR endnu mere intenst og samtidig bevare et bedre overblik i alle trafiksituationer. De fire køremodes "Rain", "Road" "Dynamic" og "Race" sikrer optimal koordination af det elektroniske gashåndtag, ABS Pro og Shift Assistant Pro selv under skiftende vej- og vejrforhold. DTC (Dynamic Traction Control) og ABS Pro, begge nu standard, øger sikkerheden yderligere et nyk.

Elektronisk gashåndtag lader dig kontrollere maskinens enorme kraftressourcer endnu mere direkte og præcist. Med ekseptionel høj opløsning sørger instrumentpanelets skærm for klar og tydelig visning af de valgte informationer ud over hastighed og omdrejningstal. Resultatet er optimalt overblik over RR's præstationer og indstillinger på en gang.


KONFIGURATOR

 

Fuldendt dit sporty-look

BMW 2 i 1 handsker

BMW 2 i 1 handsker

MC handsker med GORE-TEX® 2-in-1 teknologi. Du vælger selv egenskaber efter vejret. SuperFabric og stødabsorberende skum på håndfladen. Plastbeskyttende skal på knoerne med stødabsorberende skum. Letvægtsskum på bagsiden af fingrene. Visker på venstre pegefinger. Touchscreen-kompatibel pegefinger og tommeltot.

KØB

Schuberth E1 Radiant white

Schuberth E1 Radiant white

Schuberth E1 Radiant white hjelm er en dual sportshjelm, der giver dig komfort og funktionalitet, som du får fra en flip-up hjelm kombineret med udseendet og følelsen af et adventure hjelm. Hjelmen har et komplekst luftkanalsystem, der giver en behagelig luftstrøm og søger for, at dit visir ikke dugger til. E1 er testet iht. ECE R 22.05 standard og kan derfor bruges i hele Europa.

KØB

BMW DoubleR støvler

BMW DoubleR støvler

Racingstøvlerne DoubleR er populære både på og uden for racerbanen. Støvlen er udstyret med sikkerhedsskal og har en aftagelig indersko med patenteret sikkerhedssystem (D-Axial) til beskyttelse af anklen. Yderskoen er fremstillet af slidstærkt okselæder og skaftet af slidstærkt tekstil med udskiftelige slidkloder i rustfrit stål.

KØB

Tilbage til toppen