BMW S 1000 R

BMW S 1000 R

Kompromisløs dynamik

Pris fra kr. 190.990

BMW S 1000 R

Kompromisløs dynamik

Er din puls koblet direkte til omdrejningstælleren?
Så er S 1000 R den helt rigtige motorcykel for dig – skarp og veltrimmet, så det giver plads til maksimal køreglæde og ”bål i gaden”. Dens aggressive motor med 165 hk (121 kW) trækker dine mundvige op hver eneste gang, den farer op i omdrejninger. Og den fyldige lyd fra den nye HP titaniumdæmper lader ingen i tvivl: Sådan her lyder tilværelsen i overhalingsbanen!

BMW S 1000 R

Kompromisløs dynamik

Adrenalin på to hjul

Adrenalin på to hjul

Nogen kalder det “nøgen”, vi kalder det bare at koncentrere sig om det væsentligste. Generne fra dens søstermodel, S 1000 RR, er indlysende: Et aggressivt design, der minder om et angrebslystent vilddyr, en distinktiv split-front og karakteristiske gæller. Den sparsomme plast på siderne og præcise lakering gør det tydeligt: Motorkraften er ikke det eneste, der er rendyrket og kompromisløst. Tre forskellige lakeringer viser maskinens karakter: Motorsport, Catalano Grey eller Racing Red/Black storm metallic.

BMW S 1000 R Roadster

Kraftfuld motor

Som bagenden stammer den højtydende række-4 fra RR. Med EU4-normen og de nye støjregulativer er ydelsen hævet til 165 hk (121 kW), som leveres i en ekstremt lineær momentkurve, så fremdriften er konstant og stærk op gennem hele omdrejningsregistret. E-Gas sørger for, at du kan udnytte alle kræfterne langt mere præcist, og den race-testede Pro shift assistant lader dig skifte både ned og op gennem gearene uden brug af koblingen. Det betyder kort responstid og maksimal acceleration – velkommen til grænselandet...

Skab din egen stil

Til din umættelige appetit på kurver er der to udstyrspakker, vi synes du bør overveje. Sport-pakken, der fuldt ud lever op til sit navn ved at forsyne dig med: Pro shift assistant, cruise control og Pro driving modes inklusiv Dynamic og Dynamic Pro modes, DTC, ABS Pro, pit lane limiter og launch control. Dynamic-pakken, der giver dig: Elektronisk justerbar affjedring DDC, varme i styrgummiet, LED-blinklys og motorspoiler. Vælger du tilmed et sæt smedede HP-hjul, giver du maskinen rigtig meget mere karakter og letter den samtidig for hele 2,4 kg i forhold til standard.

 

KONFIGURATOR 

RIDER'S MANUAL

 

BMW S 1000 R
Tilbage til toppen