Gratis fragt v/køb over 500 kr.

Rev’it Sand 4 MC-jakke herre camo/brun

Varenr.: FJT2974570

DKK 3.699,00

Ikke på lager

Sand serien fra Rev’it har gang på gang vist sig som det rette MC-sæt for dem som ikke vil lade sig begrænse af vejr og vind. Den fjerde version af Rev’it gør det bedre end nogensinde før. Sand 4 H2O MC-jakken er lavet ud fra tanken om at jakken skal være så let som muligt og bevægelsesfriheden skal være i top.

Rev'it Sand 4 H2O MC-herrejakke i farven camo/brun er den ultimative adventure og touring jakke, med perfekt komfort.

Varmt vejr er ingen hindring når du har Rev’its Sand4 jakke på. Foran er der 3 ventilationspaneler og på armene er der en lynlås som også yder god ventilation. Omme bagpå er der yderligere 2 lynlåse som også her kan sikre en perfekt temperatur, hvor end du kører.

Den yderste skal i jakken er lavet af 3D air mesh og det mellemste lag af hydratex®-membran samt den inderste isolerende termiske foring er aftagelige, på den måde kan du selv tilpasse den mængde foring som du har brug for. Hvis du tager den yderste skal af, og du har en vandtæt og isolerende jakke. De 3 lag kan altså bæres hver for sig, så du har 3 forskellige jakker du kan bære kombineret på den måde som passer dig. Kort sagt er Sand 4 jakken fra Rev’it en tre-i-en jakke.

Den bagerste lomme er stor nok til at kunne indeholde begge inder jakker når de ikke er i brug.

Beskyttelse:
Seeflex CE niveau 2 beskyttelse ved skuldre og albue
Rygbeskytter medfølger ikke (sælges separat): Rev'it Seesoft rygbeskytter

Synlighed:
Refleks på bryst og ryg. Reflekterende logo ved overarme og på baglomme.

 

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.
I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

Tilbage til toppen