Gratis fragt v/køb over 500 kr.

Revit sneaker, Breccia GTX, Sort

Varenr.: FBR084101039

DKK 2.099,00

  På lager

Vandtætte, mid-cut støvler med PWR|Mesh til kørsel i alle sæsoner.

PRODUKT BESKRIVELSE

Breccia GTX-støvler er en blanding af motorcykelspecifik ydeevne og udendørs styling. Vores plan er rækken af ​​REV'IT! fodtøj, vi har designet til sports- og eventyrture. Du kan mærke den ekspertise i hver robust tomme af Breccia GTX støvlerne. Og du kan opleve det i de øjeblikke, hvor GORE-TEX Performance Comfort-laminat holder dig tør, PWR|Mesh køler dine fødder, TPU modstår ridser, og CE-klassificeret SEESOFT ankelskive holder dig sikker.

Tæt komfort

Se godt efter, og du vil bemærke, at disse støvler anvender BOA® Fit System med M4 skive ved snørebåndene. Du drejer blot på drejeknappen for mikrojustering - tryk ind for at gå i indgreb, drej for at strømme, og træk for at spænde op. Så selv når det er vådt og koldt, med håndkerne på, kan du stadig justere op eller ned til dit foretrukne pasform med et par flueben. Deres holdbarhed betyder, at du år efter år har samme pasform, som du havde sidste sommer.

Gå på tur

Disse støvler blev lavet til at køre ... og gå ... og klatre op ad en bakke for at se solen gå ned - kan du se billedet? OrthoLite® indlægssåler dæmper hvert skridt. Den tykke ydersål skaber mere stabilitet med sit brede fodaftryk kombineret med en mellemsål i EVA-skum, Breccia GTX-støvler garanterer greb og trækkraft, når og hvor du har mest brug for det – både på motorcyklen og når du begiver dig ud af vejen til fods.

Tilbage til toppen