Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW RallyePro MC-bukser herre

Varenr.: 76117

DKK 6.015,00

  På lager

BMW RallyePro mc-bukser til mænd matcher den tilhørende RallyePro mc-jakke. Motorcykelbukserne fra BMW er til dig som værdsætter robust udstyr der giver sig sikkerhed på vejene og som samtidig udstråler kvalitet hele vejen rundt. De er i høj grad anvendelige ved terrængående brug.

Materialet som bukserne er lavet af, er ProTechWool, som er en materialeblanding bestående af både polyamid og teknisk uld.

MC-bukserne giver mulighed for at knæbeskytterne kan placeres optimalt, så motorcykelbukserne sidder helt hvor de skal på dig, ikke nok med at dette giver øget komfort, det øger naturligvis også sikkerheden. Der medfølger regnbukser som kan bruges over RallyePro MC-bukserne, så vand og snavs kan holdes ude.

  • Robuste motorcykelbukser
  • Egnet til terrængående brug
  • NP-fugebeskyttere
  • Optimal pasform takket være det nye justeringssystem på linningen
  • Kan kombineres med RallyePro jakke
  • Regnbukser til at trække over BMW RallyePro MC-bukser

Du finder den matchende BMW ProRallye MC-jakke her

 

Materiale:

87% polyamid

13% uld

Meshfor: 100% polyester

Vi anbefaler vask ved 30° skånevask og brug af BMWs vaske produkter når dine RallyePro bukser trænger til det. Er du i tvivl omkring hvilke produkter der bør anvendes, kontakt os da gerne.  

 

Dette produkt er en bestillingsvare. Er du interesseret i disse eksklusive mc-bukser skaffer vi dem gerne hjem til dig. Kontakt os for vejledning om korrekt størrelse og bestilling på: butik@bmwmc.dk

 

 

 

Tilbage til toppen