Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW RallyePro MC-jakke herre

Varenr.: 761179226

DKK 8.745,00

  På lager

BMW RallyePro 2021 MC-jakke er den perfekte helårs MC-jakke til mænd. BMW TribleBlack looket passer til dig der ønsker en sporty stil kombineret med elegance. Men denne MC-jakke er meget mere end god stil og fedt design, jakken er i høj grad også funktionel. Lommerne på jakken er placeret på helt optimalt vis. Foran finder du 2 store brystlommer, på venstre ærme er der 1 lomme og omme bagpå jakken finder du 2 vandtætte lommer.

Ventilationen skal være helt i top i en ordentlig motorcykeljakke, det er vigtigt at du kan ånde i en jakke, specielt når det er en helårs mc-jakke. BMWs RallyePro jakke indeholder et innovativt ventilationssystem, som sørger for at overkroppen køles ned i sommermånederne. Tilsvarende køler den mindre de resterende måneder, så komforten forbliver optimalt uanset hvornår på året motorcyklen skal luftes. MC-jakken indeholder stræk, så du kan bevæge dig uden ubehag.

Sikkerhed er naturligvis den største faktor når du skal vælge din MC-jakke og også her har BMW RallyePro jakken alt hvad du har brug for. BMW motorcykeljakken har nye NP Flex Pro beskyttere, som giver optimalt fleksibilitet sammen med et justeringssystem så jakken sidder som den skal på dig uden du skal gå på kompromis med beskyttelse og sikkerheden som er et must for dig der kører motorcykel.

RallyePro MC-jakken er lavet af et materiale der gør den utrolig slidstærk. Der medfølger desuden en ekstra jakke som er vandtæt og beskytter mod støv, denne jakke kan bruges udenover RallyePro jakken når behovet melder sig.

For endnu mere komfort anbefaler vi at sætte BMW RallyePro mc-jakken sammen med BMW RallyePro mc-bukser. Her får du en fuld førerudrustning, da jakke og bukser kan lynes sammen og giver ekstra beskyttelse mod vind, vand og støv.

BMW RallyePro MC-bukserne kan du læse mere om her

  • Sporty og elegant MC-jakke, som vil blive bemærket
  • MC-jakke fra BMW kan anvendes hele året rundt
  • Du får optimal ventilation uanset hvordan vejret er
  • Få fuld beskyttelse med de matchende BMW Rallye Pro bukser som kan tilkøbes
  • Der medfølger en ekstra jakke som kan bruges over jakken og beskytter imod regn og støv
  • NP Flex Pro-beskyttere

Materiale:

87% polyamid

13% uld

100% polyesterindsats

 

Vi anbefaler vask ved 30° skånevask og brug af BMWs vaske produkter når din BMW RallyePro motorcykeljakke trænger til det. Er du i tvivl omkring hvilke produkter der bør anvendes, kontakt os da gerne. 

 

Dette produkt er en bestillingsvare. Er du interesseret i denne eksklusive mc-jakke skaffer vi den gerne hjem. Kontakt os for vejledning om korrekt størrelse og bestilling på: butik@bmwmc.dk

Tilbage til toppen