Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW Black Collection Rear Bag Small

Varenr.: 77495A0E758

DKK 1.440,00

  På lager

Skal du på kortere MC-ture, så har vi den helt rette taske. Rear Bag i small fra BMWs Black Collection er ideel til brug når du skal medbringe det som er højst nødvendigt.

Tasken er som ingen anden MC-taske. Den sorte farve giver et eksklusivt look med enkelte blå deltaljer. Det betyder også at BMW Rear Bag Small er et godt match til de fleste cykler, da de ikke stjæler alt opmærksomheden. Tasken sættes bagpå MC ‘en med de medfølgende stropper og tasken kan efterfølgende også bruges separat, da der medfølger justerbare stropper, så den er nem at tage over skulderen, når turen er slut. Du kan sikre dine ting ved at sætte en hængelås på din taske (der medfølger ikke en hængelås).

BMW Rear Bag Small er en del af BMWs ”Black Collection”, en virkelig flot og enkel serie af tasker, som passer ind i alle situationer. Tasken er ikke en del af ”Black Collection” for ingenting, farven udvendig er sort og har enkelte blå detaljer og sølvspænder. Indvendig gentager den flotte blå farve sig.

Materialet som tasken er lavet af udvendig, er det praktiske vandtætte TPU og der medfølger desuden en inder taske som kan tages ud derfra som desuden også er vandtæt. Indvendig har BMW Rear Bag en matchende blå farve som ses udenpå.

BMW Rear Bag Small kan indeholde mellem 35-42 liter, når tasken ikke er i brug, er den nem at folde sammen til minimal størrelse og pakke væk i skabet. I tasken er der en inder taske, som du kan tage ud.

Udover tasken medfølger:

  • Stropper til montering af tasken
  • 2 skulderstropper, som kan justeres i længden og er aftagelige
  • Vandtæt inder taske
  • Vejledning til montering af stropper på cyklen

Taskens dimensioner:

41cm x 30cm x 30cm

35-42 Liter

 

Andre produkter i BMW Black Collection:

Tasken passer ikke til BMW S 1000 RR og BMW R nineT models.

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.

I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

 

Tilbage til toppen