Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW Black Collection Rear Bag Large

Varenr.: 77495A0E757

DKK 1.695,00

  På lager

Om du skal på en længere rejse eller en kortere tur, så er det altid praktisk at have et sted til opbevaring af dine ting. Det er trods alt begrænset hvad du har plads til i bukselommer og i lommerne på din jakke.

Der findes mange forskellige tasker til motorcykler på markedet, men ikke alle tasker passer i farve eller finish. Det er dog med én undtagelse. BMW har lanceret ”The Black Collection” og det er BMW Rear Bag i large en del af. Tasken kan monteres på bagenden af cyklen ved hjælp af stropper.

BMW Rear Bag i large kan rumme 50-60 liter, så her er der altså rigeligt med kapacitet tilgængelig når der skal pakkes ned til en længere tur. De ydre lommer som er i hver ende af tasken, kan med fordel bruges til ting som du har brug for at have indenfor rækkevidde, så du ikke skal gå hele tasken igennem for at finde det.

Selvom det er en større taske, kan den uden problemer pakkes sammen, så den ikke fylder så meget når den skal opbevares indenfor.

Sort, sort, sort og fede blå detaljer og sølvspænder. Ja, tasken hører ikke til BMWs ”Black Collection” uden grund. Materialet som tasken er lavet af udvendig, er det praktiske vandtætte TPU og der medfølger desuden en inder taske som kan tages ud derfra som desuden også er vandtæt. Indvendig har BMW Rear Bag en matchende blå farve som ses udenpå.

Der medfølger to skulderstropper, så tasken nemt kan tages over skulderen, når du gør dit stop og vil have tasken med dig, i stedet for begge stropper kan du også vælge at anvende en enkelt strop. Du skal dog ikke være urolig for at nogen går i din taske, der er nemlig mulighed for at sætte en lille lås på tasken (låsen medfølger ikke).

Udover tasken medfølger:

  • Stropper til montering af tasken
  • 2 skulderstropper, som kan justeres i længden og er aftagelige
  • Vandtæt inder taske
  • Vejledning til montering af stropper på cyklen

Taskens dimensioner:

55cm x 30cm x 30cm

50-60 Liter

Andre produkter i BMW Black Collection:

Tasken passer ikke til BMW S 1000 RR og BMW R nineT models.

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.

I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

 

Tilbage til toppen