sommerkampagne-xpedit

SOMMERKAMPAGNE

FÅ 3 ÅRS GRATIS SERVICE MED, VED KØB AF EN AF VORES NYE MODELÅR 2021 MC'ER

Vi har stadig et udvalg af forskellige modelår 2021 MC'er på lager. Lige nu kan vi tilbyde 3 års service eller service op til 30.000 kørte km. Motorcyklerne som er omfattet af vores sommerkampagne, er helt nye, dvs. de har 0 km på tælleren. De kommer i forskellige modeller og farver, alt fra G 310 GS til R 18. Da der er et begrænset antal af 2021 modellerne er det efter først-til-mølle-princippet, hvis man vil gøre brug af dette meget fordelagtige tilbud, hvor du er sikret service på din nye MC 3 år frem / eller 30.000 km.

Inflationen gør at der er prisstigninger på alt, men når du køber en af vores årgang 2021 modeller, som er helt nye, så skal du ikke være bange for at prisen på service stiger, da du får service med helt gratis. SOMMERKAMPAGNEN kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner.

SE UDVALGET AF CYKLER I FARUM

SE UDVALGET AF CYKLER I ØLGOD

MEN HVAD INDEHOLDER SERVICE?

Vi følger BMW Motorrads serviceforskrifter, så du er sikker på at opretholde garantien på din BMW-motorcykel. Service indeholder f.eks. skift af gearkasseolie, bremsevæske, udskiftning af tændrør og alle arbejdsomkostninger som er tilknyttet service er dækket ind her.

Du kan læse mere om hvad det vil sige at have en serviceaftale her: https://www.xpedit.dk/service/bmw-service-inclusive

HVOR MANGE SERVICES ER DER INKLUDERET I DE 3 ÅR / 30.000 KM?

I løbet af de 3 år eller 30.000 km (hvad end der kommer først) er der inkluderet 4 services. Ved 1.000 km, 10.000 km, 20.000 km og 30.000 km.

HVAD ER IKKE DÆKKET AF SERVICE KONTRAKTEN?

Det er ikke alle omkostninger som er dækket ind under serviceaftalen, så her vil der være ekstra omkostninger. Dette gælder bl.a.: justering af ventiler (hvis nødvendig under service, sliddele – f.eks. dæk, bremseskiver/bremseklodser, drivkæde eller tandhjul, udskiftning eller efterfyldning af kølervæske, arbejdstid forbundet med af- og på montering af uoriginale dele og naturligvis arbejdstid forbundet med alt som ikke er dækket ind under de ting som indgår i serviceaftalen.

KAN DER VÆRE EKSTRA OMKOSTNINGER FORBUNDET MED SERVICEARBEJDET?

Ja, hvis værkstedet finder slidte dele af cyklen som ikke er omfattet af standardserviceintervallet. Værkstedet vil oplyse om disse eller andre ekstra omkostninger eller kontakte dig under service, med det samme, i tilfælde af at der er fundet yderligere ting.

Tilbage til toppen