DET SKER I JANUAR
DET SKER I JANUAR

17 & 23. JANUAR

FOREDRAGSAFTEN I FARUM OG ØLGOD

Går du også rundt med den store drøm om at opleve verden på to hjul? 

Xpedit inviterer alle eventyrlystne motorcyklister til en spændende og inspirerende foredragsaften med globetrotteren, Villads Kok Mortensen, som har brugt de sidste 11 år af sit liv på at slide vejene tynde på motorcykel i Peru, Madagaskar, Indien, Nepal, Bhutan, Vietnam og mange andre lande. 

Aftenens foredrag kommer primært til at omhandle motorcykelrejsen gennem Madagaskar, som du kan komme med på fra d. 21. oktober til d. 3. november 2019. Her tager MC-Asien og Xpedit dig med gennem den sagnomspundne ø, Madagaskar, der byder på kørsel i storslåede landskaber med enestående natur og dyreliv, møde med et festligt og farverigt folkefærd, kvægmarkeder med zebu-okser og landsbyer, hvor tiden synes at stå stille.

Læs mere om turen HER

Derudover, vil Villads berette om, hvordan det er at opleve verden på to hjul. Foredraget er en tour de force i de forskellige landes kultur, historie og mange religioner og består af en fremvisning af billeder fra rejserne, krydret med personlige anekdoter. 

Xpedit Farum: D. 17. januar 2019 (FULDT BOOKET)
Xpedit Ølgod:
 D. 23. januar 2019 (FULDT BOOKET)

Tidspunkt: Kl. 19:00 - ca. kl. 21:00 - Foredraget varer to gange 45 minutter.
Forplejning: Kaffe & kage
Pris: GRATIS

Tilmelding senest d. 02. januar - Lukket for tilmelding 

DET SKER I FEBRUAR
DET SKER I FEBRUAR

5. & 6. FEBRUAR

GARMIN-AFTEN MED LARS ERICSSON


Vi kan nu endelig tilbyde en aften i selskab men vores Garmin-guru Lars Ericsson. Lars har i mange år arbejdet for Garmin og er selv en meget stor motorcykelentusiast, så han kender til alle siderne af Garmin/BMW motorcykelnavigatorer. Både deres begrænsninger, men i særdeleshed deres anvendelighed og muligheder. Formålet med denne aften er at give jer indsigt i opsætningen af jeres Garmin/BMW GPS-enheder, så de passer til jeres individuelle præferencer, men Lars har også et indgående kendskab til Garmin Basecamp og vil også denne aften gennemgå Basecamps grundlæggende muligheder og selvfølgelig svare på alle de spørgsmål som måtte komme.

Han vil også gerne komme dybere ind i samspillet mellem en BMW-motorcykel, som er GPS forberedt og selve GPS-enheden, så man kan få maksimalt udbytte af sin BMW GPS-enhed.

Lars har selv aktivt været en del af udviklingen af Garmins MC navigatorer, han har rejst rigtigt meget i verden på MC og er nu en del af Touratechs guide-team på deres rejser rundt omkring. Han er den helt rette mand til jobbet og mon ikke vi kan få en lille rejsefortælling ud af ham også.

Nok er Lars svensk, men han taler et meget letforståeligt svensk med lidt danske ord proppet ind hist og her og han forstår dansk helt fint. Da vi havde besøg af ham sidst, var sproget ingen hindring for forståelsen af budskabet.

I er mere end velkomne til at medbringe jeres egne opladte Garmin/BMW GPS-enheder, laptops med Basecamp installeret og et dataoverførselskabel af god kvalitet. Hvis ikke I allerede har installeret Garmin Basecamp på jeres laptops, PC/MAC, så kan det hentes her. http://www.garmin.com/da-DK/shop/downloads/basecamp


Xpedit Farum: D. 5. februar 2019 (FULDT BOOKET)
Ølgod: D. 6. februar 2019 (FULDT BOOKET)

Tidspunkt: Kl. 18:00
Pris: GRATIS
Forplejning: Kaffe & Kage


MC-event Xpedit
Xpedit MC event, MC arrangementer 2018
Tilbage til toppen