Gratis fragt v/køb over 500 kr.

Nikwax Wool Wash

Varenr.: 131

DKK 64,95

  På lager

Nikwax Wool Wash er et let anvendeligt vaskemiddel til uld beklædning som bæres tættest på kroppen. Den milde Wool Wash fra Nikwax fjerner snavs samtidig med at det forbedrer de svedspredende egenskaber.

Det specielle vaskemiddel blødgører, genopfrisker, fjerner lugt og gør hurtigtørrende så fugt- og temperaturstyring forbedres.

Vaskemidlet opfrisker uldtøjet og blødgør både undertøj og sokker. Uld har gode isoleringsevner, og derfor vælger man ofte tøj, især sokker og undertøj lavet af denne fiber. For at få mest ud af dit tøj i længst tid muligt anbefaler vi brug af Nikwax Wool Wash 300 ml.

Du kan føle dig sikker når du vil rengøre og blødgøre dit uldtøj. Nikwax Wool Wash 300 ml er et produkt, der i høj grad letter vask af uldtøj. Ideelt velegnet til tøj, der bæres direkte på huden. Du kan både bruges produktet til vask i almindelig vaskemaskine og til håndvask.

Anbefales til Merino uld.

Indeholder: 300ml (nok til ca. 6 vaske i vaskemaskine, 50 ml pr. gang. Ved håndvask bruges 25 ml pr. gang)

  

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.

I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

Tilbage til toppen