Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW Venturegrip Boots unisex (sort)

Varenr.: 76227

DKK 2.565,00

  På lager

De fede BMW Venture Grip Boots i sort er MC-støvler lavet af olieret læder. De slanke enduro MC-støvler er vindtætte og vandtætte og perfekte til hverdagsbrug, da de er slidstærke og robuste.

Med denne Venture Grip Boot støvlen får du alt den komfort du har brug for og den er tilmed til at holde ud at have på, da den er åndbar.

Sikkerheden er i top på MC-støvlen fra BMW. Du får stødabsorberende skinnebensbeskyttelse og anklerne beskyttes af de skumpolstrede ankelbeskyttere. Ved gearskifteområdet er der støbt forstærkning på begge sider.

For yderligere komfort er støvlerne udstyret med 3 lynlåse som kan justeres så de passer på din fod. Velcrobåndet sørger også for at lægbredden kan justeres, så støvlen sidder optimalt.

  • Høj slidstyrke
  • 100% koskind, olieret BMW klimamembran (vindtæt, vandtæt og åndbar
  • MC-støvlerne lukkes foran
  • Tre justerbare lynlåse
  • Aftagelig antibakteriel indersål
  • Elastik øverst på skaftet sørger for at holde vand og snavs ude

 

Farve: Sort (fås også i brun)

Størrelser: 36–48

 

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.

I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/uCommerceMiniBasket.cshtml) Tilbage til toppen