BMW S 1000 XR

BMW S 1000 XR

#Neverstopchallenging

Pris fra kr. 275.500

BMW S 1000 XR

Kompromisløs køreglæde

S 1000 XR er den perfekte BMW motorcykel for dig, der ønsker sportsmotorcyklens voldsomme power og dynamiske præstationer men også kørekomforten fra en stor adventure maskine. S 1000 XR er nemlig den ultimative kombination af de to verdener. Resultatet: Sublim kørsel ved alle hastigheder - uanset hvor du er på vej hen. S 1000 XR er ekstraordinær - også designmæssigt. Som en hybrid mellem supersport- og adventure maskine, er denne en "eye-catcher" så lige meget hvor du kører, vil hovederne vendes efter dig.

BMW S 1000 XR

#Neverstopchallenging

STANDARD UDSTYR

Dynamic ESA
Race ABS
DTC ( Dynamic Traction Control)
DBC (Dynamic Brake Control)
Hill start Pro
Riding modes Rain + Road + Dynamic + Dynamic Pro
Dynamic Engine Brake Control
LED blinklys
LED hovedlys
LED baglys
Varmehåndtag
Connectivity inkl. TFT-display
MSR (engine Drag Torque Control)
Det bedste fra to verdener

Det bedste fra to verdener

XR trækker på hele BMW’s brede teknologiske spekter: Motoren fra en sportsmaskine, der i XR-trim leverer 165 hk ved 11.000 o/m og et moment på 114 Nm ved 9250 o/m, er parret med siddekomfort i GS-klassen, så du vil føle dig hjemme på enhver vej.

Som adventuresport maskine er S 1000 XR uhyre alsidig af natur. Desuden tilpasses den let, som alle andre BMW’er,  til kørerens individuelle præferencer med ekstraudstyr. 

S 1000 XR-koncept er således helt exceptionelt med sit perfekte miks af to så vidt forskellige motorcykeltyper. Resultatet - den velfungerende, skarpe eventyr-atlet af en motorcykel.

 

KONFIGURATOR

 

SKAB DIT LOOK
BMW XRide Pro jakke

BMW XRide Pro jakke

Denne limited edition XPride Pro jakke fra BMW har et utrolig lækkert design. Det hvide læder på armene er især slående. Inklusiv outsert jakke. Fås i begrænset antal. Str. 46 - 60

KØB

BMW system 7 Carbon, Option 719

BMW system 7 Carbon, Option 719

Denne system 7 Option 719 LIMITED EDITION hjelm giver maksimal komfort og sikkerhed. Det er lavet af 100% carbon og har enestående slagabsorberende egenskaber.

KØB

BMW Gravel støvle

BMW Gravel støvle

Vandtæt og praktisk endurostøvle af læder. perfekt til dig, der godt kan lide off-road kørsel. Ergonomisk antibakteriel sål & ruskind på skaftet for bedre grip om motorcyklen

KØB

BMW S 1000 XR - 2021 model
BMW S 1000 XR - model 2020 - hos Xpedit
BMW S 1000 XR sølv - Køb den hos din Bmw forhandler, xpedit
Tilbage til toppen