BMW S 1000 XR

BMW S 1000 XR

#Neverstopchallenging

Pris fra 286.100 kr.

DEN NYE BMW S 1000 XR

Udfordringen med kurver og kilometer

Gå ikke på kompromis, kræv alt. Af dig selv, men også af din maskine. Kæmp altid for den ideelle linje: hver kurve et par grader lavere, et par millimeter smallere. kilometer efter kilometer. Med den nye BMW S 1000 XR har du en motorcykel, der heller ikke går på kompromis. Den kombinerer atletik og langdistanceperformance i perfekt form. Dens sporty aggressivitet kommer fra RR. Men dens fremragende ergonomi med den oprejste, afslappede siddestilling lader dig kæmpe rundt i hver kurve og lige frem hele dagen lang. Et kredsløb, der kun slutter, når du ønsker det. Dette er vores opfattelse af XR. Hvad med dig? #NeverStopChallenging.

#Neverstopchallenging

BMW S 1000 XR fås i 3 forskellige farver

Hvilke farver fås BMW S 1000 XR i?

Bright White/M Motorsport

En farvekombination, der både er et løfte og en forpligtelse. Det er her arven fra S 1000 XR kommer bedst til udtryk - lige fra racerbanen til gaden. Eksklusivt i M-pakken.

Style Triple Black

Ingen kompromiser, ingen indrømmelser, ingen diskussion: S 1000 XR's energiske aggressivitet er mere end tydelig med Blackstorm metallic 2-lakeringen.

Racing Red 2

Denne farvekombination er ikke vant til at stå stille. Bag hver kurve tæller hver millimeter, og hver kørte kilometer om dagen gør forskellen: fuld køreglæde.

bmw-s1000xr-m-motorsport-xpedit
bmw-s-1000-xr-style-triple-black-xpedit
bmw-s1000xr-racingred-xpedit

På den ideelle linje – også designmæssigt

Frontbeklædningen og belysningssystemet er defineret af skarpe kanter. Den overordnede linje er aggressivt og konsekvent til slut: Det er ikke for ingenting, at den optisk korte bagdel minder om en sportscykel.

Snuden, den behagelige højde og det komfortable styr afslører en umættelig hunger efter kilometer. Kilometer, der stadig er sjovt i langdistance siddeposition selv efter dage - også takket være revideret aerodynamik og kåbe. Det giver endnu bedre beskyttelse mod kulde, kørestøj og vejrforhold. Den justerbare forrude giver dig mulighed for at holde øje med vejen og kilometertælleren uden hjelmen tager imod de mange vindstød.

BMW M Endurance-kæde til S 1000 XR

Den helt nye M Endurance-kæde fra BMW har en permanent påfyldning af smøremiddel mellem ruller og stifter omgivet af X-ringe. Kædens valser består af et nyt belægningsmateriale kaldt Tetrahedrally amorphous carbon (ta-C), også kendt som industriel diamant.

Ikke nok med at du sparer dig for bekymringer omkring smørring af kæden, du slipper også for efterspænding af den. Det er ikke kun nemt, det er også miljøvenligt når kædesprayen kan spares væk.

M Endurance-kæden fås indtil videre i størrelse 525 til de to 4-cylindrede modeller BMW S 1000 RR og S 1000 XR. M-kæden fås på nævnte modeller som ekstraudstyr og til eftermontering.

BMW-M-endurance-kæde
bmws1000xr-pris-udstyr-xpedit

Hvad er prisen på den nye BMW S 1000 XR?

BMW S 1000 XR fås fra 286.100 DDK som standard. Ekstraudstyr og udstyrspakker kan tilkøbes.

Hvilket standardudstyr følger med BMW S 1000 XR?

Som standardudstyr får du bl.a.:

 • Dynamic ESA
 • Race ABS
 • DTC
 • DBC
 • Hill start control Pro
 • Køretilstande (Rain, Road, Dynamic, Dynamic Pro)
 • Dynamisk motorbremsekontrol
 • LED-blinklys
 • LED for- og baglygter
 • Varme i håndtag
 • MSR
 • 6,5" TFT-skærm med tilslutning og intelligent nødopkald
 • 5 års garanti

En kurve, der gør dig afhængig

Motoren i S 1000 XR er baseret på højtydende motor fra den nye RR og er blevet optimeret på linje med XR til kompromisløs ydeevne over lange afstande: Blandt andet leverer specielle knastakselprofiler og udpegede manifold en imponerende mellemklasse, drejningsmoment og det bredeste anvendelige hastighedsområde i sin klasse. Den længere gearing i de øverste gear sørger for jævn kørsel - som du kan mærke og høre.

Denne effektmaling glitrer fra blå til violet og får din R 18 Classic til at gnistre helt spektakulært. Farven skal opleves, da en beskrivelse på ingen måde kan stå mål med virkeligheden. Hoveder vil vende sig ekstra meget efter denne farve.

bmw-s1000xr-kurvekørsel-xpedit
bmw-s1000xr-ecall-xpedit

Hurtig hjælp overalt

ECALL-systemet "intelligent nødopkald" udviklet af BMW Motorrad etablerer automatisk kontakt til BMW Call Center i tilfælde af en ulykke. Systemet er fastgjort til styret og kontakter beredskabet så hurtigt som muligt. Brugen af ​​ECALL-systemet har vist sig at bringe redningshold til ulykkesstedet hurtigere og med bedre information.

Det bedste fra to verdener

XR trækker på hele BMW’s brede teknologiske spekter: Motoren fra en sportsmaskine, der i XR-trim leverer 165 hk ved 11.000 o/m og et moment på 114 Nm ved 9250 o/m, er parret med siddekomfort i GS-klassen, så du vil føle dig hjemme på enhver vej.

Som adventuresport maskine er S 1000 XR uhyre alsidig af natur. Desuden tilpasses den let, som alle andre BMW’er,  til kørerens individuelle præferencer med ekstraudstyr. 

S 1000 XR-koncept er således helt exceptionelt med sit perfekte miks af to så vidt forskellige motorcykeltyper. Resultatet - den velfungerende, skarpe eventyr-atlet af en motorcykel.

 

KONFIGURATOR

 

Det bedste fra to verdener
Tilbage til toppen