Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW GS Rallye handsker, sort

Varenr.: 76218536

DKK 725,00

  På lager

De sorte GS Rallye-handskerne er den ideelle følgesvend for alle motorcyklister, der kører offroad ved sommerlige temperaturer. Bagsiden af hånden lavet af åndbart, ekstremt slidstærkt tekstil med stor knobeskyttelse er forudbestemt til off-road brug.

Håndfladen er lavet af gedeskind med zoneforstærkninger og giver maksimalt greb.Produktdetaljer Enduro handsker til sommerlige temperaturer Den lette materialeblanding er elastisk og åndbar Tekstil-læderblanding med gedeskind på hele håndfladen for det bedst mulige greb Håndryggen er lavet af åndbart, ekstremt slidstærkt tekstil med zoneforstærkninger og polstrede beskyttelseszoner Polstret, stor 3D-knobeskytter af hård plast Velcrolukning på håndleddet for sikker og tæt pasform.

 

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.
I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/uCommerceMiniBasket.cshtml) Tilbage til toppen