Gratis fragt v/køb over 500 kr.

BMW GS Rallye GTX bukser, nightblue, herre

Varenr.: 7611850

DKK 5.645,00

  På lager

BMW Motorcykelbukser GS Rallye GTX men i blå er herre MC-bukser beregnet til Enduro / Adventure uanset årstiden. GS Rallye GTX-kollektionen erstatter den gamle version af Rallye-sættet.

Disse high-end motorcykelbukser er kendetegnet ved deres fantastiske evne til at kunne ventilere på, deres moderne look samt mange fordele. 

Komforten ved GS Rallye GTX BMW motorcykelbukser: Buksernes stof er specielt udviklet til at kunne ventileres, materialet er åndbart for optimal ventilation. Der er også en lynlås på låret, som kan åbnes og for at lukke luft ind hvis det er nødvendigt.

Outsert bukserne følger med, når du køber disse mc-bukser og de spiller en meget vigtig rollem. Materialet er i Gore-Tex, den gør det muligt at bære den i al slags vejr, hvilket gør den vandtæt, modstandsdygtig over for vind og støv. Yderstykket glider nemt over bukserne og lukkes med velcrobånd. Stretch-indlæg er integreret i bukserne for ikke at begrænse dig i dine bevægelser.

Området over balderne er fuldt strækbart, for at give dig bedre komfort. Der er et læderindlæg på indersiden af ​​knæene, så friktion på motorcyklens tank ikke generer. Bukserne er tilpasset med et quick hook system. Bredden af ​​benene og deres åbning kan hurtigt justeres. Bukserne har i alt fire lommer, hvoraf de to er med lynlås, så du kan tage alle dine ejendele med. Sikkerheden ved BMW Motorrad GS Rallye GTX-bukser: Bukserne har beskyttelse på leddene (knæ og hofter). Refleksbånd sidder i bunden af ​​bukserne for bedre synlighed på vejene. De ydre materialer er meget slidstærke, for at beskytte dig i tilfælde af et fald.

Bukserne er certificeret til beskyttelsesklasse AA, EN17092.

Bukserne kan kombineres med matchende jakke.

 

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt. I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

 

Tilbage til toppen