BMW MOTORRAD PREMIUM SELECTION

MAKE LIFE A RIDE.

Andre sælger brugte MC'er. Vi sælger Premium Selection

BMWs certificerede nyere brugte motorcykler kaldes Premium Selection. Det er  ikke alle brugte BMW motorcykler, der klassificeres som Premium Selection og det er svært at komme igennem nåleøjet. Der stilles tårnhøje krav til Premium Selection. Her skal motorcyklerne stå næsten som nye, og er det stort set kun km-tælleren, der afslører, at din BMW Premium Selection motorcykel har kørt en lille tur på vejen. For når det gælder udvælgelse af disse motorcykler, er vi meget kritiske og det er kun de bedste, der er gode nok. 

Når du køber en BMW Premium Selection, har mc’en altid:

  • Europæisk 12 mdr. garanti med mulighed for forlængelse.
  • 360 graders mekanisk og kosmetisk tjek.
  • Været serviceret efter BMWs forskrifter.

 

Derudover kan du glæde dig over:

  • Mulighed for tilkøb af udvidet garanti.
  • Mulighed for attraktiv finansiering.
  • Gratis låne-mc, når motorcyklen skal til service - medbring blot dit Premium Selection Certifikat.
Xpedit Premium Selection
360 GRADERS TJEK

360 GRADERS TJEK

I en 360 graders tjek, kontrollerer vores mekanikere hver motorcykel med yderste omhu - fra A som udstødning til Z som cylinderhoved.

BMW Motorrad Premium Selection motorcykler er mindre end seks år gamle, har mindre end 50.000 km i kilometertal og opfylder alle optiske og tekniske standarder. Så din Premium Selection mc giver dig den bedst mulige sikkerhed.

Hver Premium Selection motorcykel kommer desuden med et certifikat, der bekræfter 360 graders kontrollen, garanti- og serviceaftaler.

12 MÅNEDERS GARANTI

Selv med en omhyggelig 360 graders tjek, kan man aldrig udlukke fremtidige skader. BMW Motorrad Premium Selection garanti beskytter dig mod uventede reparationsomkostninger i 12 måneder. Det dækker alle vigtige dele og kan fornyes hvert år - for ubegrænset nydelse af din brugte BMW motorcykel.

LÅNE MOTORCYKEL

Har du brug for en låne-mc,når din mc skal på værkstedet? INTET PROBLEM! BMW Motorrad Premium Selection låne-mc service sikrer, at du forbliver mobil. - Vi lader dig ikke i stikken! Husk blot at medbringe dit Premium Selection Certifikat. 

Tilbage til toppen