Gratis fragt v/køb over 500 kr.

Sand 4 H2O MC-handsker sort

Varenr.: FGS1771010

DKK 1.099,00

  På lager

Sand 4 H2O MC-handskerne i sort fra Rev’it er for dig som ikke vil lade dig begrænse af regnvejr, vejret skal aldrig være en undskyldning for ikke at kunne komme afsted og det gælder også dit udstyr.

Rev’it Sand 4 H2O handskerne er lavet specielt til off-road kørsel samt ustabilt vejr om foråret, sommeren og efteråret. Handskerne er lave ud fra de velkendte Sand 4 handsker, her er det dog den vandtætte funktion som har været i fokus ved hjælp af åndbar hydratex® | Z-liner.

Du får næsten det samme høje niveau i forhold til føling om greb og håndtagene som de almindelig Sand 4 handsker, og du er sikret tørre hænder fra start til slut.

Ovenpå handsken er materialet lavet af stretch så handsken bliver fleksibel og det er nemmere at bevæge hænderne, når motorcyklen skal betjenes.

Beskyttelsen er der heller ikke gået på kompromis med. Knobeskytterne er lavet af TPR som er thermo-plast-gummi materiale. Knobeskytteren er designet specielt til Sand 4 H2O handskerne.

TPR-materialet går igen på fingre, tommelfinger og ved håndfladen

Velcrobåndet gør det nemt at justere handskerne, så de sidder tæt, der er desuden en velcrorem ved håndleddet, som sikrer endnu bedre pasform. For at sikre en bedre synlighed er handskerne udstyret med reflekterende elementer, så du er synlig når det er mørkt eller vejrforholdende er mindre gode.

Vil du ændre i ruten undervejs er du fri for at tage handskerne af. Der er nemlig indbygget ”Connect Finger Tip”, så du nemt kan betjene en berøringsfølsom skærm iført Sand 4 H2O mc-handskerne.

Materiale som Rev’it Sand 4 H2O handsken er lavet af:

  • Den øverste del af handsken er lavet af gedeskind og stretch materiale
  • Håndfladen er lavet af gedeskind
  • Foring der får dig til at holde varmen, lavet af 100% polyester

Rev’it Sand 4 H2O motorcykelhandskerne fås også i farven:

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.

I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

 

Tilbage til toppen