Gratis fragt v/køb over 500 kr.

Rev’it Volcano MC-handsker dame black

Varenr.: FGS1641010

DKK 499,00

  På lager

Volcano handskerne fra Rev’it er nogle af de letteste sommerhandsker som du finder i udvalget fra Rev’it til kvinder. Handskerne er lavet så der er en god føling med motorcyklen når du griber om gashåndtaget, koblingen eller bremsen.

Revi’it Volcano motorcykelhandsken til kvinder fås her i farven black. Handsken er sort eller mørk grå hele vejen igennem.

Derudover er der en høj bevægelsesfrihed som øger komforten.

Handsken består af ventilleret 3D mesh materiale, hvilket givet et åndbart klima til fingrene. Micro fiber stoffet på håndfladeområdet, er af virkelig god kvalitet, som sikrer et godt greb og en god slidstyrke, så de kan holde til lidt af hvert. På ydersiden af handsken er der naturligvis god sikkerhed i den ekstra knoglebeskyttelse som er at finde ved knoerne kombineret med Temperfoam® tommelfinger og håndfladebeskyttelse.

Handsken er nem at tage af og på, og kan lukkes med en velcro rem som sidder ved håndleddet. Handskerne kan bruges på skærme uden du behøver at tage dem af.

Rev’it Volcano hanskerne fås også i 2 andre farver:

Fandt du ikke den størrelse du søger? Så kontakt os gerne på mail: butik@xpedit.dk. De fleste varer kan skaffes hjem i andre størrelser eller i tilfælde af at varen er udsolgt.
I Ølgod finder du webshoppens fulde sortiment. Vores Farum afdeling har et begrænset udvalg, men kan naturligvis også skaffe en bestemt vare hjem hvis det ønskes.

 

Tilbage til toppen